• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim istemeyi erteledi

Valla iyi bir karar vermişsiniz bence.
Ailesinin yok sarılma yok detay anlatma gibi şeylerine takılmıyorumda kv'lik yapmış illaki,
ama sevgilinin yok efendim aynı annesinin takıldığı gibi istediğim tepkiyi hissettirmedin bana şu ,bu demesi takıntılı aile olduğunun göstergesi.Beklentilerini ve tepkilerinizi çok yüksek vermenize endekslemişler...

annesi seni begenmemiş bana göre tek sorun bu ,

çok güzel davranmışsın olması gerektiği gibi , hiç üzme kendini ,

butun hayatını onların istediği gibi yaşayamazsın , az sevindin az sardın az optun
bune yaaaa

çok naif ve akıllı bir insansın, sen bu ailenin içinde psikolojini bozarsın, bence fırsat bu fırsat bir daha görüşme, daha iyi bir insana ve aileye layıksın.

anladığım kadarıyla sen kibar naif bir kızsın tepkilerin de gayet yerinde. Şimdiden bu kadar müdahele ediyorlarsa ilerde işin çok zor olur. Ayrıca daha 6 aydır birliktesiniz bak aileler işin içine girince nasıl karıştı ortalık.. evlilik çok farklı bir kurum hiç acele etmenize gerek yok erken bir karar vermeyin bakarsınız büyük problemlerle karşılaşırsınız sevgiliyken ayrılmak kolay olur ama evlenirseniz boşanmak daha da sıkıntılı bir süreç .

Kızlar ben başka bir sosyal medyadaki baş harflerimizi silmiştim..O da biraz önce tüm hesaplarında baş harflerimiz vardı..Onları silmiş..ve feysten fotolarımızı silmiş..yüz vermemek işe yaramıyor bunda ters tepiyor her seferinde..Şu anda kendimi çok kötü hissediyorum..Herşey eskisi gibi olsun düzelsin istiyorum..Sizce arayıp bir karara vardın sanırım diye sorsam mı ?Muhtemelen bana kızdığı için sildi tepki olarak..

Kızlar ben başka bir sosyal medyadaki baş harflerimizi silmiştim..O da biraz önce tüm hesaplarında baş harflerimiz vardı..Onları silmiş..ve feysten fotolarımızı silmiş..yüz vermemek işe yaramıyor bunda ters tepiyor her seferinde..Şu anda kendimi çok kötü hissediyorum..Herşey eskisi gibi olsun düzelsin istiyorum..Sizce arayıp bir karara vardın sanırım diye sorsam mı ?Muhtemelen bana kızdığı için sildi tepki olarak..
İkiniz de birbirinizin ikinci sevgilisi falan mısınız? İkiniz de görece tecrübesiz misiniz yani?

Ailesinin payı oldugunu dusunuyorum buyuk olcude.
Insanlar donuklasabılır dogaldır, ılk defa gordugun ınsanlar nasıl sarılacaksın tesekkur edeceksın yapısacaksın kı? Bu da kendı eksıklerını kapatmaya calısıp en kestırme yoldan ıcerıye gırmeye calısmak degılmıdır? nıye yapasın kı sen kendıne guvenıyorsun yalakalık yapmasanda senı seveceklerını dusundun muhtemelen kı dogrusuda bu, Insan omur boyu rol yapamaz. Neysen oysun.
Annenın olumunu neden desıyorlar, cok ozur dılıyorum Allah rahmet eylesın.
Annen ecelın le ölmedi mi? Neyini sorguluyorlar?

Evet ikimiz de birbirimizin 2.sevgilisiyiz ve tecrübesiziz niye ki
Çünkü ikinizin yaptıkları da 33 yaş değil 23 yaş eylemleri.
Baş harfleri koymalar, silmeler, kaldırmaya sinirlenip kontratak yapıp kendi profilinden silmeler.
Bu yaşta koca adam olarak annesinin babasının ağzına bu kadar bakmalar...

Kaçın kendinizi kurtarın.

korkmuş biraz sanırım
ailesinden de etkilenmiş bence
kendinizi geri çekmeniz iyi olmuş

Tüm fotolarımızı silmen artık aramızdaki herşeyin bittiği anlamına mı geliyor diye arayıp sormayı düşünüyorum..

Sen onun baş harfini sildiğinde
O karşı hamle olarak tüm fotolarını silmiş.
Yani arayıp bu ne anlama geliyor diye sormadı değil mi?

Sen şimdi neden sormak istiyorsun..

Her şeyin eskisi gibi olmasını sadece sen istiyorsun.
Tek taraflı çabayla eskisi gibi zaten olamazsınız.
Olduğunu zannedersin en fazla.

Ailesi, kendisi sorunlu insanlar çok ortada.
Buna rağmen olsun istiyorsan
Sor gitsin madem.

Merhaba, Erkek arkadaşımla 6-7 aydır beraberiz.Kendisi 1 ay önce bana güzel bir şiir yazarak ve tek taş ile evlenme teklifi etti..Düşünmeden kabul ettim..Zaten öncesinde bana evlenme teklifi edeceğini de ima ediyordu.O hafta kutlamaya çok lüks bir restauranta götürdü beni..Sevgilim karakter olarak bir tatsızlık olduğunda tartışmayan düşüncelerini söylemeyen biri..Bu zaman zarfında minik 2 tane tatsızlık oldu aramızda..Sonrasında kendisi beni aramadı her seferinde vurdum duymaz davrandı..2 hafta önce ailesiyle tanıştım..Ailesi yüzüme karşı iyi davrandı fakat arkamdan konuşmalarımda çok detaylar vermediğimi ve birşeyler gizlediğimi düşünmüşlermiş..Yemek ertesi günü ailesini arayıp teşekkür etmemişim..Annesi baban oğlumuzu nasıl buldu diye sorduğunda 'bir oğlum daha olucak dediğini ' söylemiştim.Annesi de buna karşılık bana bir kızım daha oluyor diye biz de seviniyoruz demişti..Ben de annesine teşekkür etmiştim fakat tepki vermemekle suçlandım, yeterli gelmemiş sanırım sarılmamı beklemişlermiş..Şimdi deli olucam..Annemin ölümünü sorduklarında yine ben detaylı anlatmamışım..Sevgilim de onlara hak veriyor..Beni istemeye gelicekleri için yoğundum dolayısıyla sevgilimin arkadaşlarıyla görüşmek istememiştim hazırlık yaptığım için..Fakat daha önce 2 kere görüşmüştük zaten..Sevgilim bu nedenle benim asosyal olduğumu ve benimle evlenirse onu izole edeceğimi düşünüyormuş..Ailesi ve arkadaşlarıyla onu görüştürmeyecekmişim..Ayrıca kutlama için beni o lüks restauranta götürdüğünde benden o duyguyu alamadığını söylüyor ve çiçeklerimi beğenmemişim tepki vermedin diyor..Halbuki tam tersi herşeyi çok beğenmiştim ve teşekkür de etmiştim..Hatta çiçeklerimi kuzeni hazırlatmış ben de çiçeklerimi alır almaz kuzenine teşekkür mesajı da atmıştım..Bu kutlama olayından sonra benden bu nedenle soğumaya başlamış istediği duyguyu alamamış benden o gece...Ve isteme olayımızı da erteledi..Arkadaşlarınla ve ailenle ilişkilerine bakarak bu onu izole etmem konusundaki korkumu yenicem ben diyor evlenmeye buna göre karar vericekmiş..Tabii bu arada da benimle görüşmek istiyor devamlı..Sana karşı eskisi gibi hissetmem lazım yine diyor..İstersen haftasonu 2 günlüğüne bir yerlere gidelim tatile diyor..

1 hafta bekledim yine her görüşmemizde bir sonuca varamadık..Ben de yüzüğü geri verdim..Arkadaşlarımla ve ailemle ilişkime bakarak karar verme durumunun benim için küçük düşürücü olduğunu söyledim.Bensiz daha iyi düşünürsün dedim birazcık kafanı toparla beni öyle ara dedim..Görüşmezsek koparız biliyorum dedi ..Şu an kararsız olduğum için yüzüğü alıyorum dedi..Son durumumuz bu şu an..

İlk 6 ayımız çok sorunsuz geçti..Bir defa bile aramız bozulmamıştı ta ki evlenme teklifine kadar çok iyi ve düşünceli bir sevgiliydi..Şimdi noldu bilemiyorum anlayamıyorum..

Sizinle paylaşmak istedim, doğru mu yaptım bilmiyorum...Sizce benim hatalarım var mı? Neden soğumuş olabilir?Söylediği şeyler karşısında şok oldum..Böyle bir durum başınıza geldi mi siz neler yaptınız?
Bak tatşım aklı başında bir kızsın belli.Her insanın kendine has bir huyu tavrı duruşu vardır.Kimi mıç mıç sevgi yumağıdır abartılı sevinçler gösterir,kimi daha ağır daha içinde yaşar.
Çocuğun sorunu senin onu arkadaşlarından izole mizole etmen değil.Çocuğun sorunu olgunlaşmamış olması,herşeye müdahale eden,kendi değer yargılarına göre karşısında robot gibi onların isteği doğrultusunda beklentilerini karşılayan bir ailenin boyundurluğu altında kalmak.Yok onu yapmadı bunu yapmadı öyle demedi böyle demedi.Yok seni lüks restorana getirdi güzel çiçek verdi de çok büyük lütufta bulundu senin için.Sen bu lütfa karşı önünde eğilmeliydin hatta.

Senin de bir fikrin bir yaşam tarzın isteklerin duruşun var di mi.Arkadaşlarıyla o an görüşemeyeceksen buna saygı duymalı.Ve yine o ve ailesine hazırlık için görüşmüyorsun.Herşeyi geçtim,ailesinin annenin ölümü için detaya girmemeni bile eleştiren insanları hayatından çıkar.Ne demek ya.Sen anneni kaybetmişsin ve o an o ortamda detaya girmek istemeyebilir,üzülebileceğini düşünürek konuyu kapatmışta olabilirsin.Önemli olan,annenin ölmüş olması mı,ölümdeki detay mı.Kimse seni sorguya çekemez.Varsa bir şey sevgilinle paylaşırsın.Alnın ak başın dik.Neyi gizleyecekmişsin.
Kendi değerini düşürme.Acabaları olan,onun bunun lafıyla hareket eden,kendince isteme olayını erteleyen,çok büyük beklentiler içerisine giren insandan sana hayır gelmez.
Sen yamalı bohçamısın da,beyimiz düşünüp taşınıp karar verecek.Yol ver gitsin.Ben seçilmem seçerim de geç.

Naptin? Arayip soracam demissin?

Ben boyle bi aileyle evlendim. Esimi okadar doldurdular okadar ezdilerki dayanamadi ayrildik.
Seninkiler erken baslamis canim, ogullarina guveniyolar sanirim

Merhaba, Erkek arkadaşımla 6-7 aydır beraberiz.Kendisi 1 ay önce bana güzel bir şiir yazarak ve tek taş ile evlenme teklifi etti..Düşünmeden kabul ettim..Zaten öncesinde bana evlenme teklifi edeceğini de ima ediyordu.O hafta kutlamaya çok lüks bir restauranta götürdü beni..Sevgilim karakter olarak bir tatsızlık olduğunda tartışmayan düşüncelerini söylemeyen biri..Bu zaman zarfında minik 2 tane tatsızlık oldu aramızda..Sonrasında kendisi beni aramadı her seferinde vurdum duymaz davrandı..2 hafta önce ailesiyle tanıştım..Ailesi yüzüme karşı iyi davrandı fakat arkamdan konuşmalarımda çok detaylar vermediğimi ve birşeyler gizlediğimi düşünmüşlermiş..Yemek ertesi günü ailesini arayıp teşekkür etmemişim..Annesi baban oğlumuzu nasıl buldu diye sorduğunda 'bir oğlum daha olucak dediğini ' söylemiştim.Annesi de buna karşılık bana bir kızım daha oluyor diye biz de seviniyoruz demişti..Ben de annesine teşekkür etmiştim fakat tepki vermemekle suçlandım, yeterli gelmemiş sanırım sarılmamı beklemişlermiş..Şimdi deli olucam..Annemin ölümünü sorduklarında yine ben detaylı anlatmamışım..Sevgilim de onlara hak veriyor..Beni istemeye gelicekleri için yoğundum dolayısıyla sevgilimin arkadaşlarıyla görüşmek istememiştim hazırlık yaptığım için..Fakat daha önce 2 kere görüşmüştük zaten..Sevgilim bu nedenle benim asosyal olduğumu ve benimle evlenirse onu izole edeceğimi düşünüyormuş..Ailesi ve arkadaşlarıyla onu görüştürmeyecekmişim..Ayrıca kutlama için beni o lüks restauranta götürdüğünde benden o duyguyu alamadığını söylüyor ve çiçeklerimi beğenmemişim tepki vermedin diyor..Halbuki tam tersi herşeyi çok beğenmiştim ve teşekkür de etmiştim..Hatta çiçeklerimi kuzeni hazırlatmış ben de çiçeklerimi alır almaz kuzenine teşekkür mesajı da atmıştım..Bu kutlama olayından sonra benden bu nedenle soğumaya başlamış istediği duyguyu alamamış benden o gece...Ve isteme olayımızı da erteledi..Arkadaşlarınla ve ailenle ilişkilerine bakarak bu onu izole etmem konusundaki korkumu yenicem ben diyor evlenmeye buna göre karar vericekmiş..Tabii bu arada da benimle görüşmek istiyor devamlı..Sana karşı eskisi gibi hissetmem lazım yine diyor..İstersen haftasonu 2 günlüğüne bir yerlere gidelim tatile diyor..

1 hafta bekledim yine her görüşmemizde bir sonuca varamadık..Ben de yüzüğü geri verdim..Arkadaşlarımla ve ailemle ilişkime bakarak karar verme durumunun benim için küçük düşürücü olduğunu söyledim.Bensiz daha iyi düşünürsün dedim birazcık kafanı toparla beni öyle ara dedim..Görüşmezsek koparız biliyorum dedi ..Şu an kararsız olduğum için yüzüğü alıyorum dedi..Son durumumuz bu şu an..

İlk 6 ayımız çok sorunsuz geçti..Bir defa bile aramız bozulmamıştı ta ki evlenme teklifine kadar çok iyi ve düşünceli bir sevgiliydi..Şimdi noldu bilemiyorum anlayamıyorum..

Sizinle paylaşmak istedim, doğru mu yaptım bilmiyorum...Sizce benim hatalarım var mı? Neden soğumuş olabilir?Söylediği şeyler karşısında şok oldum..Böyle bir durum başınıza geldi mi siz neler yaptınız?

neden böyle davrandığının sebebini hemen söylüyorum
ailesi seni beğenmedi ve onu dolduruşa getirdi
o yüzden böyle oldu

Uzak dur bu aileden bence yoksa ilerisi hiç güzel gözükmüyor.

Ararsan ogrenirsin. Aramazsan bitti gibi gozukuyo bilmiyorum yaniliyo olabilirim

Biseyler yapmak istiyosan arayabilirsin. Sorularina cevap olabilir. Onu istedigin icin soyluyorum.
Sen daha iyi bilirsin

Evlilik teklifi aldığın günü, evlenene kadar çok güzeldi çok güzeldi deyip sevgilini pohpohlayacakmıymıssın? Ya da annesine anneeğğ deyip eline mi sarılacakmıssın hemen? Ben anlamıyorum böyle insanları . Çok olgun davranmışsın gerçekten tebrik ediyorum.
Narsist yapıdalar sanırım biraz

Back