- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
- Konu Sahibi tourmaline
Dengesiz ve ailesinden çok etkileniyor.Merhaba, Erkek arkadaşımla 6-7 aydır beraberiz.Kendisi 1 ay önce bana güzel bir şiir yazarak ve tek taş ile evlenme teklifi etti..Düşünmeden kabul ettim..Zaten öncesinde bana evlenme teklifi edeceğini de ima ediyordu.O hafta kutlamaya çok lüks bir restauranta götürdü beni..Sevgilim karakter olarak bir tatsızlık olduğunda tartışmayan düşüncelerini söylemeyen biri..Bu zaman zarfında minik 2 tane tatsızlık oldu aramızda..Sonrasında kendisi beni aramadı her seferinde vurdum duymaz davrandı..2 hafta önce ailesiyle tanıştım..Ailesi yüzüme karşı iyi davrandı fakat arkamdan konuşmalarımda çok detaylar vermediğimi ve birşeyler gizlediğimi düşünmüşlermiş..Yemek ertesi günü ailesini arayıp teşekkür etmemişim..Annesi baban oğlumuzu nasıl buldu diye sorduğunda 'bir oğlum daha olucak dediğini ' söylemiştim.Annesi de buna karşılık bana bir kızım daha oluyor diye biz de seviniyoruz demişti..Ben de annesine teşekkür etmiştim fakat tepki vermemekle suçlandım, yeterli gelmemiş sanırım sarılmamı beklemişlermiş..Şimdi deli olucam..Annemin ölümünü sorduklarında yine ben detaylı anlatmamışım..Sevgilim de onlara hak veriyor..Beni istemeye gelicekleri için yoğundum dolayısıyla sevgilimin arkadaşlarıyla görüşmek istememiştim hazırlık yaptığım için..Fakat daha önce 2 kere görüşmüştük zaten..Sevgilim bu nedenle benim asosyal olduğumu ve benimle evlenirse onu izole edeceğimi düşünüyormuş..Ailesi ve arkadaşlarıyla onu görüştürmeyecekmişim..Ayrıca kutlama için beni o lüks restauranta götürdüğünde benden o duyguyu alamadığını söylüyor ve çiçeklerimi beğenmemişim tepki vermedin diyor..Halbuki tam tersi herşeyi çok beğenmiştim ve teşekkür de etmiştim..Hatta çiçeklerimi kuzeni hazırlatmış ben de çiçeklerimi alır almaz kuzenine teşekkür mesajı da atmıştım..Bu kutlama olayından sonra benden bu nedenle soğumaya başlamış istediği duyguyu alamamış benden o gece...Ve isteme olayımızı da erteledi..Arkadaşlarınla ve ailenle ilişkilerine bakarak bu onu izole etmem konusundaki korkumu yenicem ben diyor evlenmeye buna göre karar vericekmiş..Tabii bu arada da benimle görüşmek istiyor devamlı..Sana karşı eskisi gibi hissetmem lazım yine diyor..İstersen haftasonu 2 günlüğüne bir yerlere gidelim tatile diyor..
1 hafta bekledim yine her görüşmemizde bir sonuca varamadık..Ben de yüzüğü geri verdim..Arkadaşlarımla ve ailemle ilişkime bakarak karar verme durumunun benim için küçük düşürücü olduğunu söyledim.Bensiz daha iyi düşünürsün dedim birazcık kafanı toparla beni öyle ara dedim..Görüşmezsek koparız biliyorum dedi ..Şu an kararsız olduğum için yüzüğü alıyorum dedi..Son durumumuz bu şu an..
İlk 6 ayımız çok sorunsuz geçti..Bir defa bile aramız bozulmamıştı ta ki evlenme teklifine kadar çok iyi ve düşünceli bir sevgiliydi..Şimdi noldu bilemiyorum anlayamıyorum..
Sizinle paylaşmak istedim, doğru mu yaptım bilmiyorum...Sizce benim hatalarım var mı? Neden soğumuş olabilir?Söylediği şeyler karşısında şok oldum..Böyle bir durum başınıza geldi mi siz neler yaptınız?
Bence görüşüp vakit harcama daha iyileri çıkar karşına.
Ailesi zaten hiç normal gelmedi evlenirsen hayatını mahveder bunlar