Bu nasıl oluyor, görmediği dinlemediği hareketlerini konuşmalarını tavrını gözlemlemediği birine nasıl tanı koyabiliyor? O psikiyatristin diploma numarasını bakanlığa bildirmek lazım. Ya psikiyatrist yok, ya psikiyatrist var ama tanı falan koymadı ya da öyle bir şey söylemedi siz koydunuz teşhisi. Son zamanların modası, o narsist bu narsist. Bencil kelimesi yasaklandı heralde. Arkadaşlarınız bile adama narsist tanısı koymuş. Ben de sizin gibi sevmememe rağmen her cümlede narsist kelimesini kullandım malesef.
Bu nedir ya, alt tarafı biriyle beraberliğe başlıyorsun işine gelmiyorsa ayrıl gitsin. Sanki film senaryosu yazılıyor. Onu yapmış bunu söylemiş, şöyle hissettirmiş... elin barzoları için ölüp bitiyorsunuz, sonra da psikiyatriste gidip tedavi oluyorsunuz. Çok basit, bana iyi gelmiyorsun seninle görüşmek istemiyorum. Kopamadım ayrılamadım duramadım edemedim... Ya lütfen şu cahil mahalle barzolarını adam yerine koymayın. Adamlar öyle etkili ki kadınlar tedavilik oluyor. 20 kilo veriyorlar anaları babaları bile ağlıyor perişan oluyor. Cenaze evi gibiymiş abartıya bak sanki biri öldü.
Size ne milletin evliliğinden, hala olaya dahil olmaya çalışıyorsunuz. Ben demiştim biliyordum keşke söylesydim acaba şimdi söylesem mi... Kimsenin evliliğine boşanmasına karışmayın. Kazık kadar insanlar. Gözünüzle gördünüz mü kulağınızla duydunuz mu? Psikiyatrist görmeden tanı koyuyor, siz görmeden evet doğrudur acaba söylesem mi diyorsunuz. Tekrar yazıyorum, size ne? Bu adamın her görüştüğü her sevgili olduğu evlendiği kadından siz mi sorumlu olacaksınız?
Olaya bak ya, alt tarafı bir keko kaç kişiyi parmağında çeviriyor.