Sevgilim istemeyi erteledi

Tebrik ediyorum akli basinda karariniz icin hic pişman olmayın.
Bence geri gelip dönerse kabul etmeyin de.. gercekten sıkıntılı bir aile.. ve cocuk zaten ayri bir dünya.
Geri donmeyin lutfen

Yemeğe götürüp evlenme teklif ettiğinde hüngür hüngür ağlasanız annesi iltifat ettiğinde annesinin ayağına sarılsanız mutlu mu olacak.
Bana istediği gibi yönlendirmeye çalışıyor gibi geldi

Gercekten kendini toparla demekle cok iyi yapmissiniz zaten bu arada hemencik 6 ayi cope atip sogucaksa birak sogusun. bende sizin gibiyim cevremdeki kisiler tepkileri pek disa vuramadigimi soylerler ama bana gore oyle degil hani bi laf vardir ya her yigidin yogurt yiyisi farklidir o mesele hemen sevmiyo soguk alakasiz vurdumduymaz damgasini yapistiriyolar ama bizde boyleyiz bi turlu anlamiyorum ama ben sizi cok iyi anliyorum soguk kanliliginizi kaybetmeyin uzulmeyin eger gercekten seviyosa kendi ayaklariyla donecek ve tekrar o yuzugu takacaktir :)

sıze evlenme teklıfı ettıgı ıcın takla atmanız gerekıyordu sanırım
aılesıde kendısıde gercekden hıc normal degıl
aklı basında davranmıssınız ...
bu sartlarda ben sızın yerınızde olsam terk ederdım.

Bence kurtulduğuna sevin de adaklar ada.
Bir kere çok anne baba lafına göre hareket eden, çabuk aklı çelinen bir tio. İleride annesi babası kardeşi bir iki laf eder etkisine alırdı çok uğraşırdın. Çok çabuk etki altında kalıyor belli böyle bir adamla ömür geçmez.
Diğer yandan aile de çok dedikoducu tiplermiş. Benim babam vefat etti ne tanışmada ne istemede ne nişanda hiç birinde bana babamla ilgili soru sorulmadı üzülürüm diye, detaylı anlatmadı diye bozulmak da nedir yani. Millerin acısını deşmek de neyin nesi? Anlatmak istesen anlatırsın bu konuda zorlanma olmaz. Ayrıca her sözlerine ayrı bir tepki beklemeleri, tatminsizlikleri de hoş değil. Böyle dedikoducu bir aileyle de zorlanırdın.
Geçmiş olsun.

Annesine sarilmamissin diyemi. birde bunlari sana anlatiyir?yani annesine agzinla kuş tutsan yaranamicaksin bu baştan belli olmuş.

Ortada fol yok yumurta yok annenizin mahremini neden anlatacaksiniz ki?

Cok akilli bir kizsin ayril ve geri dönmesine izin verme.Bunlar simdiden yormus seni evlensen neler olur.

Çok iyi yapmışsın tebrikler.
Erkekler kendilerine şebek arıyolar sanırım.
Yeni mi fark etmiş senden öyle bi elektrik alamadığını?
Ne bekliyomuş acaba sabahlara kadar mutluluktan hıçkırarak ağlamalımıymışsın?
Bence bu saatten sonra o seni arasa sorsa barışmak istese bile dönme, çok dengesiz biri olduğu belli.
Böyle bi adamla ömürlük bi yola çıkılmaz.
Duruşun için tekrar tebrikler.

Öncelikle evlilik için kısa bir zamanda karar vermişsiniz. Bence sizden fazla şey beklenmiş, istenmiş. İleride "ama baklava yaptım amuda neden kalkmadı teşekkür ederken" diye sorun çıkarırlar. Bence uzak durun.

Aile sizi bi tanecik oğullarına uygun görmemişler belli ki yoksa böyle saçma bahaneler mi olur? Aralarında konuşmuş olsalar bile oğullarının gelip size bunları anlatması 33 yaşındaki bi adamın onların ağzına bakıp verdiği kararı sorgulaması normal mi sizce? Kurtulduğunuza şükredin arkanıza bakmayın

Ay ne ince fikirli bir erkek, anası da öyle. Bunlar kaşının kalkmasına bile anlam yüklerler ileride. Yüzüğü vermekle iyi yapmışsın.

Ya benim anladigim sevgiliniz sizi tanimamis yani bazi insanlat sakin yapidadir tepki verirken sakin olurlar mesela benim annem de oyledir. de yani evlenme teklifi ettiginde takla mi aticaksin ne yapicaksin anlamadim ben? Kabul etmissin daha ne? Ayrica cicek aldiginda insanlar tesekkur eder baska ne yapar ki? hem daha ilk tanistigin insanlara detay anlatmak zorunda degilsin sahsen ben olsam ben de detaylari anlatmazdim. ya karsilik verme olayini cok abartmis bunlar. ayrica siz cok makul davranmissiniz yuzugu vererek. bir de "gorusemezsek kopariz" diyerek gözdagi veriyo gibi geldi. hemen boyle seylerden soguyabiliyorsa ki ortada sorun goremedim ben siz de " ben de dusunucem senin hemen soguyabilmen benim kafami karistirdi "de bence.

Yaptığı her şeyde havalara uçarak sevinmenizi bekliyor sanırım, saçmalığa bak ya. En iyisini yapmışsınız, düşünsün dursun şimdi

Yapabilecegin en doğru kararı vermissin. Herhalde kendilerini Kaf dağında görüp seni cahil sanıp aşırı tepki beklemeleri sonucu hayalkırıklığına ugradilar. Sonrada bu da hayatında hiç bişey görmemiş derlerdi herhalde... o adamla hayat geçmez. ..

Bence ailesi seni begenmedi kiviriyo olabilir yada evlilikten korkuyordur sen hic yuz verme 1 hafta falan mesaj atma arama burnu durtsun braz hatasini anlasin cnm yoksada ayril bnce bu iliskide bn pek fazla iyi bsy gormuyorum cok sacma kusura bakmada

Evlenmek isteyen bi yolunu bulur kacmak icin bahane degil.Allah sizi bi beladan koruyor sanirsam sukredin.

Isler ciddiye bindi diye korkup pisman olmusta olabilir tatile falan sakin gtme tabikide belliki kendiside aileside cins insanlar brk kendisi dusunsun tasinsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…