- 26 Şubat 2019
- 4.609
- 6.723
- Konu Sahibi birkedicik
Hepsini okuyamadım ama okuduklarım (ilk paragraf) yetti. O engellemezse bile siz engelleyin ama sadece sosyal medyadan değil!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse sizinle görüşmek zorunda değil, kardeşi kıskanmayı bırakın.Haklısın hiç sağlıklı düşünemiyorum. Yek istediğim beni affetmesi.
sizden 10 yaş büyük bir insan olarak şöyle bir tavsiyede bulunayım,birşey bitmişse bitmiştir,sevseydi zaten vazgeçermiydi,bırakırmıydı?çok sevmek,deli gibi sevmek sizi istemeyen bir insana yapışmanız için bahane olamaz,sevgisizliğin iması bile hatta en ufak bir hissiyat bile bir insandan vazgeçme eşiğiniz olsun,siz severken bu ısrar karşı tarafta acıma duygusuna,sonra bıkkınlığa,sonrada fazla can sıkınca nefrete döner,zorla olmaz,ısrarla olmaz,guzelliklede olmaz,sevmeyen insanla olmaz,ister evli,ister nişanlı,ister sevgili olun ama lütfen sizi istemeyen insanlara ısrar etmeyin.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 24 yaşındayım. 4.5 senelik ilişkim vardı. Çocukluk aşkım ve ilk sevgilim kendisi. Sevgilim dediğim dedik bir yapıdadır. Sinirlendiği zaman ana avrat küfür eder ve hakaret eder. Ben onun hakaretlerini ve küfürlerini hep affettim hiçbir zaman ayrılalım demedim.
4.5 senelik ilişkimiz var ama hala evlenme teklifi etmedi. Bu aralar çok üstüne gittim evlilikle alakalı aramız biraz bozuktu. Sevgilimin kız kardeşi var birde kendisi çok güzel, havalı ve meslek sahibi. Bende onun gibi olamadığım için bunu takıntı haline getirdim ve sevgilime söyledim. O da "boş ver takma" dedi. Ben de üstüne gittim ve tartışmaya başladık. Çok sinirlendim "o zaman kardeşin evlendiğimizde eve giremez" dedim.
O da "bu bardağı taşıran son damlaydı, artık kesinlikle bitti sakın yazma bana kendine iyi bak" dedi whatsapptan. Ben de aradım mesajlar attım, özürler diledim ama yazmadı. En son "bitti artık kesinlikle bitti" dedi. Ben de koştura koştura evden çıktım ve onun evine gittim. Kapısında oturdum bekledim bitmesin diye. İşten dönerken beni gördü kapının önünde çok kızdı. Kolumdan tuttu ve evden uzaklaştık.
"Benim arkadaşım nişanlıydı ablan eve giremez dedi diye nişanlısı, nişan attı" dedi. "Sonra barıştılar niye barıştın dedim" dedi. Ben de sinirden ağzımdan öyle çıktığını asla öyle bir insan olmadığımı söyledim. "Her şey için teşekkürler artık kafanda bitir, sen benim eski sevgilimsin" dedi. "Son kez sarılacaksak sarılalım" dedi. O an öyle bir sarıldım ki ona hiç bırakmak istemedim. Ama o ellerimi indirdi ve gitti.
Dünden beri mesajlar atıyorum görüldü atıyor, telefonlarını açmıyor. Beni engellememiş ve sosyal medyadan da çıkarmamış. Tamamen bittiyse beni neden engellemedi? Kafayı yemek üzereyim yardım edin. Çok seviyorum, deli gibi aşığım.
Bu açıdan hiç düşünmemiştim.Her görüşmeye hazırlıklı gel ne demek.İsterse insanın en salaş hali olsun ne önemi var seven için.Sen süslenip geliyorsun bekliyorum imajı veriyorsun ama o teklif gelmiyorAyyyy, her buluşmada seni iki dirhem bir çekirdek görünce içten içe alay etti mi acaba seninle... Bugün de buna üzüldüm.
O kadını kıskancaksınız madem, işe yaramaz adamların peşinde sürüneceğinize bir meslek sahibi olmak için kendinize yatırım yapsaydınız bunlar başınıza gelmezdi. Kınamıyorum çok üzülüyorum, ne yiyor ne içiyorsunuz kendinizi bu kadar küçük düşürüyorsunuz, ağzı küfürlü kaba adamların elinde oyuncak oluyorsunuz. Yazık ailenize, yapmayın, sabredin başka şeylerle ilgilenin. İleride çok pişman olursunuz, böyle bir adamla zaten evlilik olmaz, ama sizle de olmaz. Normal değilsiniz, videolar izleyin terapi alma şansınız yoksa. Hayır terketmese adam küfür de etse, dayak da atsa önemli dğeil yeter ki evleneyim diyorsunuz. Böyle evlilik devam eder mi, etse mutlu olur musunuz?Ben kız kardeşine doğum günü hediyesi aldım. O da altta kalmamak için hemen benim doğum günümü sordu ve adresimi istedi. O da bana hediye aldı. Ben görüşelim mi kahve içeriz dedim. Müsait değilim erken döneceğim görev yerime müsait olursam görüşürüz falan filan dedi. Ama erken döneceğim diye yalan söyledi hala burada. Arkadaşlarıyla geziyor, zaman geçiriyor ama benimle hiç görüşmedi. Buna çok içlendim, üzüldüm. Sevgilime söyledim sinirlendim de sonra ağzımdan kaçtı işte. İlişkide benimle vakit geçirmeyeni konuşmayanı Ben niye evime alayım dedim...
"Benim arkadaşım nişanlıydı ablan eve giremez dedi diye nişanlısı, nişan attı" dedi. "Sonra barıştılar niye barıştın dedim" dedi.
Mümkünse olgunlaşmadan kimse ile evlenip, başını yakmayın. 15 yaşındaki çocuk mu yazdı acaba bunu diye düşündüm de şimdiki gençler de zehir gibi. Her şeyden önce kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin. Küfür hakaret vs olduktan sonra o ilişkide saygı kalmamış oluyor. Sevgilinizin kız kardeşi gibi olmak isteyip, olamıyorsanız bu sizin probleminiz başka kimsenin değil. Kardeşi sizinle buluşmadı diye ergen tribi de çekilecek gibi değil zaten. Karakteriniz oturmamış evlilik işlerine de bulaşmayın naçizane tavsiyem.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 24 yaşındayım. 4.5 senelik ilişkim vardı. Çocukluk aşkım ve ilk sevgilim kendisi. Sevgilim dediğim dedik bir yapıdadır. Sinirlendiği zaman ana avrat küfür eder ve hakaret eder. Ben onun hakaretlerini ve küfürlerini hep affettim hiçbir zaman ayrılalım demedim.
4.5 senelik ilişkimiz var ama hala evlenme teklifi etmedi. Bu aralar çok üstüne gittim evlilikle alakalı aramız biraz bozuktu. Sevgilimin kız kardeşi var birde kendisi çok güzel, havalı ve meslek sahibi. Bende onun gibi olamadığım için bunu takıntı haline getirdim ve sevgilime söyledim. O da "boş ver takma" dedi. Ben de üstüne gittim ve tartışmaya başladık. Çok sinirlendim "o zaman kardeşin evlendiğimizde eve giremez" dedim.
O da "bu bardağı taşıran son damlaydı, artık kesinlikle bitti sakın yazma bana kendine iyi bak" dedi whatsapptan. Ben de aradım mesajlar attım, özürler diledim ama yazmadı. En son "bitti artık kesinlikle bitti" dedi. Ben de koştura koştura evden çıktım ve onun evine gittim. Kapısında oturdum bekledim bitmesin diye. İşten dönerken beni gördü kapının önünde çok kızdı. Kolumdan tuttu ve evden uzaklaştık.
"Benim arkadaşım nişanlıydı ablan eve giremez dedi diye nişanlısı, nişan attı" dedi. "Sonra barıştılar niye barıştın dedim" dedi. Ben de sinirden ağzımdan öyle çıktığını asla öyle bir insan olmadığımı söyledim. "Her şey için teşekkürler artık kafanda bitir, sen benim eski sevgilimsin" dedi. "Son kez sarılacaksak sarılalım" dedi. O an öyle bir sarıldım ki ona hiç bırakmak istemedim. Ama o ellerimi indirdi ve gitti.
Dünden beri mesajlar atıyorum görüldü atıyor, telefonlarını açmıyor. Beni engellememiş ve sosyal medyadan da çıkarmamış. Tamamen bittiyse beni neden engellemedi? Kafayı yemek üzereyim yardım edin. Çok seviyorum, deli gibi aşığım.
Ben kız kardeşine doğum günü hediyesi aldım. O da altta kalmamak için hemen benim doğum günümü sordu ve adresimi istedi. O da bana hediye aldı. Ben görüşelim mi kahve içeriz dedim. Müsait değilim erken döneceğim görev yerime müsait olursam görüşürüz falan filan dedi. Ama erken döneceğim diye yalan söyledi hala burada. Arkadaşlarıyla geziyor, zaman geçiriyor ama benimle hiç görüşmedi. Buna çok içlendim, üzüldüm. Sevgilime söyledim sinirlendim de sonra ağzımdan kaçtı işte. İlişkide benimle vakit geçirmeyeni konuşmayanı Ben niye evime alayım dedim...
Umrunda değilsin çünkü.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 24 yaşındayım. 4.5 senelik ilişkim vardı. Çocukluk aşkım ve ilk sevgilim kendisi. Sevgilim dediğim dedik bir yapıdadır. Sinirlendiği zaman ana avrat küfür eder ve hakaret eder. Ben onun hakaretlerini ve küfürlerini hep affettim hiçbir zaman ayrılalım demedim.
Benim suçum ilişkinin bitmesi affetsin diye yolladım..Ay yok artık ya...
Kuzum kendine gel, seni terk etmiş adama çikolata göndermek neyin nesi?
Ben hatalıyım maalesef benim yüzümden bittiAğzım açık okudum.
Haklısınız ama bitmesi benim suçum olduğu için peşinden koşuyorum onunsizden 10 yaş büyük bir insan olarak şöyle bir tavsiyede bulunayım,birşey bitmişse bitmiştir,sevseydi zaten vazgeçermiydi,bırakırmıydı?çok sevmek,deli gibi sevmek sizi istemeyen bir insana yapışmanız için bahane olamaz,sevgisizliğin iması bile hatta en ufak bir hissiyat bile bir insandan vazgeçme eşiğiniz olsun,siz severken bu ısrar karşı tarafta acıma duygusuna,sonra bıkkınlığa,sonrada fazla can sıkınca nefrete döner,zorla olmaz,ısrarla olmaz,guzelliklede olmaz,sevmeyen insanla olmaz,ister evli,ister nişanlı,ister sevgili olun ama lütfen sizi istemeyen insanlara ısrar etmeyin.