Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 24 yaşındayım. 4.5 senelik ilişkim vardı. Çocukluk aşkım ve ilk sevgilim kendisi. Sevgilim dediğim dedik bir yapıdadır. Sinirlendiği zaman ana avrat küfür eder ve hakaret eder. Ben onun hakaretlerini ve küfürlerini hep affettim hiçbir zaman ayrılalım demedim.
4.5 senelik ilişkimiz var ama hala evlenme teklifi etmedi. Bu aralar çok üstüne gittim evlilikle alakalı aramız biraz bozuktu. Sevgilimin kız kardeşi var birde kendisi çok güzel, havalı ve meslek sahibi. Bende onun gibi olamadığım için bunu takıntı haline getirdim ve sevgilime söyledim. O da "boş ver takma" dedi. Ben de üstüne gittim ve tartışmaya başladık. Çok sinirlendim "o zaman kardeşin evlendiğimizde eve giremez" dedim.
O da "bu bardağı taşıran son damlaydı, artık kesinlikle bitti sakın yazma bana kendine iyi bak" dedi whatsapptan. Ben de aradım mesajlar attım, özürler diledim ama yazmadı. En son "bitti artık kesinlikle bitti" dedi. Ben de koştura koştura evden çıktım ve onun evine gittim. Kapısında oturdum bekledim bitmesin diye. İşten dönerken beni gördü kapının önünde çok kızdı. Kolumdan tuttu ve evden uzaklaştık.
"Benim arkadaşım nişanlıydı ablan eve giremez dedi diye nişanlısı, nişan attı" dedi. "Sonra barıştılar niye barıştın dedim" dedi. Ben de sinirden ağzımdan öyle çıktığını asla öyle bir insan olmadığımı söyledim. "Her şey için teşekkürler artık kafanda bitir, sen benim eski sevgilimsin" dedi. "Son kez sarılacaksak sarılalım" dedi. O an öyle bir sarıldım ki ona hiç bırakmak istemedim. Ama o ellerimi indirdi ve gitti.
Dünden beri mesajlar atıyorum görüldü atıyor, telefonlarını açmıyor. Beni engellememiş ve sosyal medyadan da çıkarmamış. Tamamen bittiyse beni neden engellemedi? Kafayı yemek üzereyim yardım edin. Çok seviyorum, deli gibi aşığım.