sevgilim ile boy ve kilo sorunum

Iyi de 180 boya 110 kilolu olabilir de o kadar anormal değil yani

Sen de zayıf değilsin ki

Aranızda da öyle anormal bir boy farkı yok

Baban senden ayrılmamak için bahane arıyor gibi geldi
Bende aynen böyle düşünüyorum sizde zayıf değilsiniz ben 170 boyundayım 60 kiloyum gene zayıf değilim yani bence sevgiliniz sizden daha zayıfdır benim Abi'm 185 100 kilo gayet normal duruyor ben küçümseme sezdim biraz

Ben fotoda bir sıkıntı görmedim ama babanın derdi kilo milo değil çocuk gayet düzgün

Benim eşim 185 boy 95 kilo daha kötü duruyor

Sevgilinin sağlığı için isteseydin bunu çok olumlu karşılanırdı emin ol. Ama sen etrafındakilerin söyledikleri yüzünden zayıflamasını istiyorsun. Ve çocuk istemediği halde onu zorluyorsun. Onun üzerinde psikolojik bir baskı kurduğunun farkında mısın? Bu tavırların onu yıldıracak ve muhtemelen seni de kaybetmek istemeyecek. Ve bu durum onun kendine olan güvenini zedeleyecek. Yani hiçbir şey yapamazsın. Rahat bırak çocuğu ve onun istemesini bekle. Bırak bencil olmayı, biraz karşındakini anlamaya çalış.

yorumlarınız içim çok tsk ederim gerçekten. onu çok seviyorum biraz fazla baskı yapıyorum galiba ama hep tatlı dille söylüyorum kırmamaya çalışıyorum. oda söylüyo farkındayım bende istiyorum diyo .ama bundan sonra hiç bişey söylemicem kendi haline bırakacağım baskı yapmiyacam.

Kilolu erkekler bu konuda pek çaba göstermiyorlar sanırım. Benim erkek kardeşim de 1.84 boy 120 kilo mu 110 kilo mu ne. Bir ara 120ydi ama hatırlıyorum. Oturup konuşuyorum defalarca ama yok yani. Veririm diyor, her geldiğinde aynı. İnşallah zayıflar ama bence öyle kilo ver deme. Stres yapar veremez bu seferde...

ya bende valla baya bi kilolu sandım ne var cocukta ya gozu rahatsız edicek bir durumu yokki

Anlayamadığım istemeye gelmişler , baban karşı çıkmış. Annem knuştuğumuzu biliyor babam biliyo galiba demen. İstemeye gelmiş adam daha nasıl biliyo olacak babanız ?

Çocukta öyle aşırı bir kilo göremedim ben ama siz her ne kadar garip durmadığını söyleseniz de sizde de fazlalık var. Fotoğraftan da oldukça belli. Kiloya takılıp boya takılmama olayınızı da anlayamadım daha doğrusu. Boy olarak gözüme hoş gelmedi.

Bu ne saçma şey konu sahibi, kusura bakmayın ama samimiyetsizce bir düşünceye sahipsiniz. Size ne etraftan, kimin ne söylediğinden? Fazlasıyla mantıksız. Çok seviyorsunuz ama yanınıza yakışmadığı söylendi diye kilo vermesi için baskı yapıyorsunuz. İnsan bari sağlığı için kilo versin istiyorum falan der. Bence çok saçma ve yanlış. Arada sevgi varsa saçma sapan şeyler için ziyan etmeyin.

bence biraz siz kilolu ve kisasiniz
sorun yapmiyorsaniz kimsenin dusuncesine kulak asmayin

Canim kilo boy oranina bakarsak sende zayif degilsin ki. Karsi tarafin kilosu neden bu kadar problem oluyor? Ikini birlikte diyet spor yapin hem onuda tesvik etmis olursun

Babanın yaptığı çok çok ayıp, ne demek kilolu diye aşağılamak? Kendi kızın prensese görüyor herhal, kendi yerden bitme kızına boylu poslu adam baktı diye kurban kestirsin bence.

Çocuk irice, şişko görünmüyor zaten. Bu çocuk zayıflayabilir ama sen uzayamazsın, sen kendini ne sanıyorsun? Yengen haklı bir sana bir ona bak, yanına yakışıyor musun?

Empati yap, onun ailesi bu kızın boyu çok kısa derse ne düşünürdün küçükhanım?

Saçma sapan davranmayı, çocuğa söylenmeyi bırak, edebinle otur. Kendini prensescik sanmayı da bırak, Allah sana fazla bile nasip etmiş bu kendini beğenmişliğinle, otur şükret.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…