• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ile aramizda 20 yaş fark var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mun1sattr5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
33
4
1
20
Öncelikle hepinize merhaba Sevgilim ile aramizda 20 yaş farki var neden aynen diye sorarsanız çok iyi olgun bir insan yani ben daha önce kendi yaşımdan 3 yaş büyük insan ile sevgiliydim ama o beni aldattı yani o daha kızlar ile takılıp konuşmak isterdi 20 yaş sevgilim ile tanıştık daha olgun kendisine bana da saygı vardi her şeyi düşünen bir insan o ama annem babam bilmiyor onun ile evlenme düşüncem olduğunu ama senin ailen tepki vermeyecek mi bu duruma diyorum bana saygi duyarlarsa benim kararima da saygi duyacaklar diyor o haftaya 21 yaşina gireceğim adamla 20 yaşımda tanıştık tamam evlendim diyelim ben 40 yaşima geldiğimda Adam 60 yaşına girecek ben 60 yaş olduğumda o 80 olacak bunları ona anlatamıyorum lütfen bana bir bilgi verin sevgim ile aklinin ortasında kaldım

Öncelikle hepinize merhaba Sevgilim ile aramizda 20 yaş farki var neden aynen diye sorarsanız çok iyi olgun bir insan yani ben daha önce kendi yaşımdan 3 yaş büyük insan ile sevgiliydim ama o beni aldattı yani o daha kızlar ile takılıp konuşmak isterdi 20 yaş sevgilim ile tanıştık daha olgun kendisine bana da saygı vardi her şeyi düşünen bir insan o ama annem babam bilmiyor onun ile evlenme düşüncem olduğunu ama senin ailen tepki vermeyecek mi bu duruma diyorum bana saygi duyarlarsa benim kararima da saygi duyacaklar diyor o haftaya 21 yaşina gireceğim adamla 20 yaşımda tanıştık tamam evlendim diyelim ben 40 yaşima geldiğimda Adam 60 yaşına girecek ben 60 yaş olduğumda o 80 olacak bunları ona anlatamıyorum lütfen bana bir bilgi verin sevgim ile aklinin ortasında kaldım
Ne demek anlatamıyorum? Zorla mı berabersiniz? Az çok babanız da o yaşlardadır, sizin yaşınızda biriyle beraber olması normal mi sizce?
Güzel olmasanız bile gençliğinizin verdiği enerjiyi kıskanıp sizi kısıtlamaya çalışacaktır yoksa hangi aklı başında normal bir erkek kendinden 20 yaş küçük, 20lerin başında biriyle beraber olsun. Saçmalamayın lütfen gençliğinizi yaşayın.

Elle tutulur hicbiseyi kalmamis bunun bari parasi olsaydi. Suan ali agaoglu var hayatimda deseydin masallah der nazar boncugu koyardim.en azindan zengin. Digeri hem sana yasli hem fakir napican. Offf az once esimle oyle bir tartistimki yani insan yasitiyla da anlasamiyor. Sevince de anlasamiyor. Bugunku konularin hepsine olumlu yorum yapasim var git al ne diyelim

normal bir durum degil bence. Benim eski is arkadasim yaninda calistigimiz profesörle evlenmis. Kadinin yaninda adam babasi gibi duruyor. Ne gerek var. Adam zaten sıkıntılı bir tip ama böyleleri iyi manipüle eder. Kendinize yazik etmeyin

Eğer konu birlikte iyi vakit geçirmekse yaş farkının önemi yok. Ama evlilik odaklı düşünüyorsanız çok zor. Kendi ailemde gördüğüm için biliyorum. Bence evliliği en cazip kılan şey "birlikte yaşlanmak". Bu kadar yaş farkı olan bir ilişkide birlikte yaşlanamıyorsunuz. Hatta 20-25 yıl sonra siz ister istemez biraz bakıcı durumuna geliyorsunuz. Çocuğunuz olsa onun için ayrı bir travma (bunu da kendimden biliyorum.

Eğer konu birlikte iyi vakit geçirmekse yaş farkının önemi yok. Ama evlilik odaklı düşünüyorsanız çok zor. Kendi ailemde gördüğüm için biliyorum. Bence evliliği en cazip kılan şey "birlikte yaşlanmak". Bu kadar yaş farkı olan bir ilişkide birlikte yaşlanamıyorsunuz. Hatta 20-25 yıl sonra siz ister istemez biraz bakıcı durumuna geliyorsunuz. Çocuğunuz olsa onun için ayrı bir travma

Ay saçmalamayın onun ailesi neden karşı çıksın, ondan 3 yaş büyük olsaydınız görürdünüz cümbüşü.

Çok doğru söylüyorsun ama gerçekten beni de çok seviyor anlaşamiyoruz değil iyice anlaşıyoruz beni anlıyor yani tipi falanda o kadar yaşını göstermiyor gerçekten
Sevsin bi zahmet bulmuş çıtırı. Anlaşamama şansı yok ki bi de. Zaten bunların ortak özelliği yaşlarını hiç göstermemeleri. Bi tane de gösteriyor diyene daha denk gelmiş değilim.

21 ile 31 olsaydı belki olabilirdi fakat yaş farkı çook büyük. İlerde sıkıntı olacağı besbelli ortada. Olgunluğuna kapılıyorsun şuan ama adam yaş aldıkça çekilmez olacak ve senin en güzel yıllarında seni anlamayacak; çayını alıp köşesine çekilecek.
Gez, eğlen, hayatı yaşa. Karşına daha niceleri çıkar emin ol.

Çok doğru söylüyorsun ama gerçekten beni de çok seviyor anlaşamiyoruz değil iyice anlaşıyoruz beni anlıyor yani tipi falanda o kadar yaşını göstermiyor gerçekten
Göstermez tabi. Bu aralarında hatrı sayılır yaş farkı çiftlerin başına gelir hep. Büyük olan hiç yaşını göstermez, çok enerjiktir. Bu sizin ilişkiniz için olmazsa olmaz.

Son düzenleme:

Ben size olan sevgisini sorgulamıyorum. Kendi hayatımda gözlemlediğim şeyleri aktarıyorum. Babam da annemi çok seviyordu ama annem 55 yaşında yalnız kaldı. Oysa tam olarak hayatta bir eşe ihtiyacınız olacak bir yaş bu. Bu durum yaş farkı olmayan çiftlerin de başına gelebilir tabii ki. Ama bu sadece bir "ihtimal" olur. Ama sizin durumunuzda bu bir ihtimal olmayacak, "kesinlik" olacak. Bunu ilişkinizi kesmeniz için söylemiyorum. Sadece devam etmeyi düşünüyorsanız neler yaşayacağınızı bilerek bu kararı verin diye anlatıyorum.

Siz 40 ında hayatın pik noktasında olacaksınız, yaşamadığım birkaç şey var köşeye çekilmeden yaşayayım bitsin diyeceksiniz, o çoktan içliğini giyip koltuğuna oturmuş olacak.
Bir taraftan buda doğru bir tarafdan hayatimi öyle böyle erkek ile harcayacağima daha ne kadar ömrüm kaldi Allah bilir hayatimi az senesini olsada mutlu mesut geçireyim diyorum ama etrafimizdaki insanlar bu duruma nasıl bakacak çok iftira negatiflar gelecek onlari düşündükçe bir anda daha derin düşün ileriyi düşün diyorum kendime

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back