sevgilim geçmişimi unutmuyor :(

minisminis

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
37
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar..
Yıllardır okuyorum ve bir kaç kez de yorum yazdım . Şimdide benim bir sorunum var lütfen bana yardım edin :( Sevgilim benim eski bir arkadaşım. Zamanında başka bir erkek arkadaşım vardı.
Ondan ayrıldım. Ne görüşüyorum nede ona karşı birşey hissediyorum. bunu şimdiki erkek arkadaşımda biliyor. bazen çok iyi oluyoruz ama en az 2 günde bir eskiler yüzünden kavga ediyoruz.
Üstelik kavgalar çok saçma sebeplerden çıkıyor . Herşey ona eskiyi hatırlatıyor. sürekli bana kötü davranıyor böyle zamanlarında . daha çok değil 8 ay oldu ama bu zamanlarda ondan neredeyse nefret ediyorum. Bin kere konuştum .Özür diledim. Ona geçmişi değiştiremediğimi anlattım düzgün bir dille. üstelik çokta seviyorum. Ama dediğim gibi bu olaylar beni çok soğutuyor. Biliyorum hayatta çok daha büyük dertler var. Ama buda benim sorunum. Lütfen yardım edin bir yorum yapın . Beklesem sabır göstersem düzelir mi sizce? Yoksa ne yapayım ?

sevgiliniz gecmisinizi bildigi halde o zaman sizinle neden beraber olmus ? Himm bilmese baskasindan ögrense hicbir sey diyemem ama bile bile bu eziyeti size yapamaz. Yaparsa size güven duygusunu kaybetmis demektir. Hale güven duymuyorsa tekmeyi vurun derim...

sevgiliniz gecmisinizi bildigi halde o zaman sizinle neden beraber olmus ? Himm bilmese baskasindan ögrense hicbir sey diyemem ama bile bile bu eziyeti size yapamaz. Yaparsa size güven duygusunu kaybetmis demektir. Hale güven duymuyorsa tekmeyi vurun derim...

Bende aynı şeyi düşünüyorum.sonra güveniyorum diyor. markete gidiyoruz sen buraya başkasıylada gelmiştin diyor . ankaradan bahsedıyoruz birileride ankaralıydı galiba diyor. sürekli bu var . ayrılmakson çare gibi görüyorum . ona ne söylesem etkili olur bilmiyorum :(

hasta mıdır nedir
arkadaşı olduğuna göre sen de onun geçmişini biliyosundur.
sen de onun geçmişini vur yüzüne sık sık

Bende aynı şeyi düşünüyorum.sonra güveniyorum diyor. markete gidiyoruz sen buraya başkasıylada gelmiştin diyor . ankaradan bahsedıyoruz birileride ankaralıydı galiba diyor. sürekli bu var . ayrılmakson çare gibi görüyorum . ona ne söylesem etkili olur bilmiyorum :(

Anladigim kadariyla takintili birisi. Bazi erkekler böyledir takti mi takar yani.. Suan bir ciddiyet söz konusu degil anladigim kadariyla. Düsünün bir de bu kisiyle nisanlandiniz.

Bekar erkek huyu X 10= Evli erkek huyu

Son düzenleme:
ilk sevgilisi olduğunuzdan olsa gerek. sizin de onun ilki olmanızı istiyordur ancak markete de buraya onunla gelmiştin diye kapris yapılmaz ki sanki kötü birşey yapmışsınız gibi ben de sandım ki baya kabarık bir geçmişiniz var :26: geçmişinde neler yapanlar var da kabul ediyor erkekler sizinki abartıyor sanırım biraz uygun bir dille seni tanımıyordum o zamanlar artık sadece sen varsın gibi teyit etseniz aşkınızı ve geçmişle ilgili mevzulardan kaçının bence hatta bir süre başka erkeklerden bile bahsetmeyin ortalık yatışana kadar

Son düzenleme:
Arkadaşla sevgili olmak kötü işte çünkü herşeyini biliyor ne yaptığını ettiğini nerelere gittiğinizi ee haliyle bir yere gittiğinde onunlada buraya gitti acaba onunla da oraya gittiği zaman aynı duygularımı yaşadı falan filaaannn.... Keşke hiç başlamasaydınız arkadaş olarak kalsaydınız ama bu hep böyle gidecek kendizi daha fazla yıpratmadan üzmeden bence bitirin. Bitirin demek çok kolay iş icraata gelince çok zor farkındayım ama sanırım en doğru karar bu.

Bence siz de özür diler gibi davranmayın geçmişinizin arkasında durun.Siz hataydı yanlış yaptım vs derseniz daha cok üstünüze gelir.

Anladigim kadariyla takintili birisi. Bazi erkekler böyledir takti mi takar yani.. Suan bir ciddiyet söz konusu degil anladigim kadariyla. Düsünün bir de bu kisiyle nisanlandiniz.

Bekar erkek huyu X 10= Evli erkek huyu

evet bilmiyorum evli erkek nasıl olur . şimdi 22 yaşındayım ve öylesine eğlenmelik bir şey istemem. zamanla her şey oturur diyorum ama evet takıntılı ve oturmuyor :( üstelik şu an ne kadar iyi bir kız arkadaş oluşumunda hiç bir önemi yok onun için . hem 4 5 kez ayrılalım seni böyle üzmeye hakkım yok benim dedim onada hayır diyor . anlıyacağınız çaresizim :(

Arkadaşla sevgili olmak kötü işte çünkü herşeyini biliyor ne yaptığını ettiğini nerelere gittiğinizi ee haliyle bir yere gittiğinde onunlada buraya gitti acaba onunla da oraya gittiği zaman aynı duygularımı yaşadı falan filaaannn.... Keşke hiç başlamasaydınız arkadaş olarak kalsaydınız ama bu hep böyle gidecek kendizi daha fazla yıpratmadan üzmeden bence bitirin. Bitirin demek çok kolay iş icraata gelince çok zor farkındayım ama sanırım en doğru karar bu.

ayrılmayı denedim . Dedim ki seni böyle üzmeye hakkım yok benim ayrılalım . unutamayacaksan en azından böyle kalssın diyorum onada yok diyor.

Karşı tepkiyle, onun hayatını yüzüne vurmayla,onun seviyesine inme bence..Ağırlığını koru..

Ayrıca özür dileyeceğin bir şey de yok.Biraz sert dur,taviz verme,geçmişe saplanıp kalacaksan sana geçmişte mutluluklar de... Ciddi kendine gelmeye ihtiyacı var. Alttan alırsan tepene çıkar!

Bence siz de özür diler gibi davranmayın geçmişinizin arkasında durun.Siz hataydı yanlış yaptım vs derseniz daha cok üstünüze gelir.

evet başta yaptım hatayı artık sert durmalıyım belkide ben özür diledikçe bana pislik gibi bakmaya başladı. üstelik benımde 10. sevgilim değil kendisi.yani kabarık bir geçmişim yok. sonra özür dilesede boş beni kırıyor herseferinde.

nefret ediyorum şu her şeyi başta bilip de kızların geçmişi kurcalayan erkeklerden... Allah agızlarına bir şey verdirtmesin, bir şey bildiler mi kullanmasını da pek ala bilirler :Q

Herkesin bir geçmişi vardir.Gecmişi olmayan bir evli çift goster cok enderdır bence...
Asırı sevgıden de yapıyor olabılır ama guvensızlıkten de yapıyor olabılır...
Gecmıs gırdıgı zaman bır ılıskıye cok zarar verıyor :S
Eger sevıyorsan gercekten karsına al konus.

nefret ediyorum şu her şeyi başta bilip de kızların geçmişi kurcalayan erkeklerden... Allah agızlarına bir şey verdirtmesin, bir şey bildiler mi kullanmasını da pek ala bilirler :Q

Aaaynennn..Ben de nefret ediyorum.Hem bile bile kabul edip sonra başına kakmak ne kadar iğrenç, şahsiyetsizce bir davranış..

cidden öyle herşeyi biliyordu üstelik sadece eski svgilim değil eski arkadaşlarımda sorun ben küçük bir şehirde üniversite okuduğum için belkide..konuştuğum herkes bana yazmış zamanında. hayır hiç biriyle görüşmüyorum o istemiyor diye ama yinede onlarında konusu açılıyor.

Back
X