sevgilim geçmişimi unutmuyor :(

Bu adamla gercekten evlenmeyi düsünebilirmisin onu merak ediyorum?
Düsünüyorumda simidden her 2 günde bi bu konuyu isitip isitip actigi icin kavga ediyormussunuz
evlendikten sonrada bu böyle süreeer gider
ki zaten okadar uzun süre birlikte kalacaginizi sanmiyorum
sevgilin hic olgun degil

Benim şimdiki esim, ilk çıktığımiz zamanlarda malesef eski erkek arkadaşımın sürekli beni rahatsız etmesi , onu bile araması nedeniyle az da olsa geçmişimi öğrenmiş, en azından eski sevgiliden haberdar olmuştu. ( gerçi saklamamistim ama birebir öğrenmesi onun karşımıza çıkması kotu olmuştu)
Her neyse bir süre sonra aynen sizin sevgiliniz gibi ısıtıp ısıtıp önüme koymaya başladı.
Ben de basta kendimi ezik hissediyordum üzülüyordum.
Bir gün patladım ona dedimki; senin de zamanında hayatına baskaları girmiş benim de girdi. Aramızdaki tek fark ben senin hic bı seyini bizzat görmedim sen benimkini gördün , onun dısında hic bı fark yok. Simdi kararini ver ya bir daha bu lafları açma ya da git hayatımdan.
3,5 yıllık evlilik 2 yıllık birliktelik bir daha da eşimden duymadım oyle bir sey.
Gecmiste yaşanılan yaşanmıştır. Karşınizdaki insana karsı dik durun bu ne hata ne namussuzluktur.
Ayrica kimse vazgecilmez degildir. Kaldıramayan erkek yol alsın.

sevgilinizin size güveni yok maalesef eskileride biliyormus.... kavga etmesi çok sacma biraz daha sabredin olmadı gerisini bilirsiniz zaten :37:

Geçmişinizden kasıt nedir? Bu adamın ilk çıktığı olmasaydın rahatça yüzüne vurabilirdin kendine bak diye ama oda yok. Dik dur bilerek başladı bu ilşkiye gerekirse kapı orada diyeceksin zaman içerisinde bu sorunlar büyüyebilir daha çok yıpranırsın. Geçmiş senin geçmişin geleceğin olacaksa bunu düşünmeyecek kurcalamayacak.

Son düzenleme:
bizde öyleyidk canım benim belki 1.5 yıl geçmiş yüzünden kavgalarla
boğulduk sürekli neden onu seçtin beni değil onun ne fazlası var bilmem ne
o kadar boğuldum ki anlatamam bunu az çok geçirdik bünye alışmış artık kavgaya
dövüşe kalan 1.5 yıl da da kıskançlık neredeydin ne yaptın onu mu dedin bunu mu
yaptın baktım benim 3 yılım sadece onun aptalca triplerini takıntılarını çekmekten
kendimi yıpramaktan kendimi unutmuşum sonuç ne ayrıyız bilmiyorum şuan ne kadar
oldu 10 gün oldu sanırım tam emin değilim umrumda mı değil aklımda mı evet arada
ama öyle rahatım öyle huzurluyum ki anlatamam şimdi diyorum ki
mal mıyım acaba ta ilk aydan belliydi bunun böyle bi halt olacağı

ha bide anlamadigim niye özür diliyorsun ?
sanki özür dilencek bisey yaptin,
sen özür diledikce, hatani kabul etmis oldun, ve oda senin rahatca üstüne gelebildi
seni ezdide ezdi
niye cünkü sen hatali degilken hatali oldun.. kendin yaptin yani

bizde öyleyidk canım benim belki 1.5 yıl geçmiş yüzünden kavgalarla
boğulduk sürekli neden onu seçtin beni değil onun ne fazlası var bilmem ne
o kadar boğuldum ki anlatamam bunu az çok geçirdik bünye alışmış artık kavgaya
dövüşe kalan 1.5 yıl da da kıskançlık neredeydin ne yaptın onu mu dedin bunu mu
yaptın baktım benim 3 yılım sadece onun aptalca triplerini takıntılarını çekmekten
kendimi yıpramaktan kendimi unutmuşum sonuç ne ayrıyız bilmiyorum şuan ne kadar
oldu 10 gün oldu sanırım tam emin değilim umrumda mı değil aklımda mı evet arada
ama öyle rahatım öyle huzurluyum ki anlatamam şimdi diyorum ki
mal mıyım acaba ta ilk aydan belliydi bunun böyle bi halt olacağı

bende aynen böyle olacağını düşünüyorum olayın sonunda ohh be kurtuldum nasıl rahat hıssedıyorum sımdı dıyecegım dıye dusunuyorum :(

Geçmişinizden kasıt nedir? Bu adamın ilk çıktığı olmasaydın rahatça yüzüne vurabilirdin kendine bak diye ama oda yok. Dik dur bilerek başladı bu ilşkiye gerekirse kapı orada diyeceksin zaman içerisinde bu sorunlar büyüyebilir daha çok yıpranırsın. Geçmiş senin geçmişin geleceğin olacaksa bunu düşünmeyecek kurcalamayacak.
geçmişten kasıt sadece ondan önce 2 kişi ile çıkmış olmam :/ ilk başlarda zaten herkesin kendisine kötü gözle bakacağını düşünüyordu arkadaşım olduğu için. şimdi bunu aştık . kendisi hatırlatıyor sürekli.

Kesin bir dille konuş onunla ya artık açma bu konuları ya da biter de,soğuyorum filan de seni kaybetmekten korkuyorsa düzelir belki
ve özür dileme,şimdi sen özür dileyince sanki hata yapmışsın gibi algılar o, daha çok üzerine gelir
çok alttan almışsın daha sert davransaydın belkide hatasını anlardı
umarım düzelir cnm bende yaşadım bunu insan bunalıyo bi noktadan sonra

kendisinin geçmişi yok muymuş bir sor bakalım kavga sırasında.
biliyorsan eğer, çarpıver suratına geçmişinden bazı şeyleri. görsün bakalım nasıl bir duyguymuş.

hayır geçmişini yüzüne vuramıyorum çünkü ilk sevgilisiyim sorunda bu bence. zamanla değişmeyecek galiba :(
Sorun o zaman çok çok büyük..:44:
Bir kız bir erkeğin ilkiyse ve karşı tarafta bunun aynı durumunda değilse işte o zaman erkekler de fena bir sorun oluşuyor. Kendi kendilerine sorun oluşturuyorlar kafalarında.
Ondan sonrası çok zor zaten Allah kolaylık versin..

Bunu genelde bayanlar yapar ama :)

Sürekli böyle biriyle devam etme bence.
Benim eşim de benim geçmişi bilir,
ama hiç bir zaman tek bir kelime etmemiştir...

sürekli geçmişini önplana çıkarmasından dolayı eski günlerini hatırlattığını ve bu şekilde eski sevgilini unutmana engel oldugunu söyle kapar çenesini

ne olmuş geçmişine? unutamıyorsa geçmişi olmayan(!) birini bulsun.te allam.sen ona açıklama yaptıkça ,ezildikçe daha çok tepene biner..işine gelmiyorsa gitsin..silah dayamadın ya.bu muameleyi haketmiyorsun.

Neden özür diliyorsun anlamadım o kısmı.
Özür filan dileme. Belliki sen alttan aldıkça üste çıkıyor paşa. Ne aklından geçiyorsa direkt yüzüne söyle. "Bu kendine güvensizliklerin yüzünden yıpranıyoruz, senden buz gibi soğuyorum bilesin" de!
Gerçekten erkeklere karşı da alttan almanın bir dozajı var. Bazıları adam gibi durust olup bazı şeyler konusunda sabır gösterdiğinizde resmen ipin ucunu kaçırıyorlar, şımardıkça şımarıyorlar. Seninki ergene bağlamış artık.
Böyle zamanlarda sana bir kadın olarak doğuştan bahşedilmiş "cırlama" özelliğini kullan derim. Ben çoğunlukla iletişimden yanayım ama anlamayana da işte kapı işte sapı demek gerekiyor bazen.:3:

ooof offf yarama tuz bastın..

bnmde böyle bi konu yüzünden, geçmişim yüzünden 3 gündür huzurum yok..
herşeyi bile bile girdi hayatıma şimdi olanları ne bn ne o haketmiyoruz ama işte.
hayırlısı... :85:

Valla kızlar geçmiş sizin geçmişiniz her insanda olduğu gibi yeri geldimi güle güle demeyi bilmeliyiz kendi iç huzurumuz için. Bunu kaldıramayan insan sizinle nasıl hayat arkadaşı olabilir ki tüm ağırlığı size yüklemsine izin vermeyin.

canım sen neden özür diliyorsun ki ondan?
ona ne senin geçmişinden.bence bu kadar rahatsız oluyorsan ayrılalım o zaman de.yok ayrılamam derse o zaman bi daha bu konu hakkında konuşmayacaksın,konuşursan o an seni bırakırım de.ve bi daha konuyu açarsa da arkana bakmadan git bence.ömür geçmez o adamla.
sakın taviz verme tavrından.sen sorunu çözmeye çalıştıkça o daha çok üstüne gelecek.
adama bak sen :22:

Back
X