sevgilim geçmişimi unutmuyor :(

özür dileme açıklama bile yapma sen geçmiş deyince çok kötü şeyler yaşamışsın sandım ama bir flörtüne bile tahammülü olmayan biriyle yaşaman çok zor canım.onu açık açık uyar karşısında dik dur anlamıyorsa yol ver gitsin ayrılmak zordur biliyorum ama böyle biri ile evlenirsen daha çok üzülürsün evlenince düzelmez daha da bunaltır kısıtlar seni:19:iyi düşün canım:31:

Geçmiş geçmiştir, bunu anlayıp kabullenemeyen yaşayamaz.

Geçmişinde daha başka şeyler de olabilirdi ki ben bunlara kötü şeyler diyemiyorum, hayat senin, beden senin, duygu senin, gerisi boş.

Bu kadar geçmişi takıntı ettiğine göre sevgisi yok, çünkü seven insanın umurunda olmaz böyle şeyler

Yürütmek için çabalama bence, yürüsün istiyorsa o gayret etsin, kafasındaki saçma fikirleriyle mücadele etsin. Yarın öbür gün işler ciddiye bindi mi çok hırpalanırsın. Sen onun ilk sevgilisisin diye kendini fasulye gibi nimetten saymasına izin verme. Hele özür hiç dileme, özür neyin özürü , sen ne hata yaptın ki alttan alacaksın. İlişkiler yaşanır, biter. Adam olan bir kadını seviyorsa gerisi teferruattır.

kızlar dün gece karşılıklı olmasada konuştum ciddi ciddi sevdiğim için yapıyorum düzeleceğim dedi. ve hatta özür dileyip ergen gibi davrandığınıda kabul etti o kadar rahatlatıyorki sorunun sende olmadığını hissetmek .. umarım gerçekten bir dahaaa olmaz zamanla nasıl değiştiğini yazarım . umarım değişir.. :(((

kızlar dün gece karşılıklı olmasada konuştum ciddi ciddi sevdiğim için yapıyorum düzeleceğim dedi. ve hatta özür dileyip ergen gibi davrandığınıda kabul etti o kadar rahatlatıyorki sorunun sende olmadığını hissetmek .. umarım gerçekten bir dahaaa olmaz zamanla nasıl değiştiğini yazarım . umarım değişir.. :(((

yani telefonda konuştum:)

bende malesef eşime yapıyordum arada böyle uyuzluklar ama insanın elinde olmuyor hem çok güveniyor hem de bişeyler hatırlayınca karşısındakinin canını yakmak o anın intikamını almak istiyor, biraz daha sabredersen hallolur gibi geliyor bizim halloldu artık isim bile duysam sıradan geliyor çünkü eşime çok güveniyorum

yaşadıklarınız yüzünden sevgilinizden özür diledikçe,alttan aldıkça sizi üzmeye devam edecektir..geçmişinizde yanınızdayken,sizi tanıyorken ve bile bile sizinle beraber bir yola çıkmışken; sürekli sizi suçluyor,geçmişinizi unutamıyorsa,siz sevgilinizi unutun..

Merhaba kızlar..
Yıllardır okuyorum ve bir kaç kez de yorum yazdım . Şimdide benim bir sorunum var lütfen bana yardım edin :( Sevgilim benim eski bir arkadaşım. Zamanında başka bir erkek arkadaşım vardı.
Ondan ayrıldım. Ne görüşüyorum nede ona karşı birşey hissediyorum. bunu şimdiki erkek arkadaşımda biliyor. bazen çok iyi oluyoruz ama en az 2 günde bir eskiler yüzünden kavga ediyoruz.
Üstelik kavgalar çok saçma sebeplerden çıkıyor . Herşey ona eskiyi hatırlatıyor. sürekli bana kötü davranıyor böyle zamanlarında . daha çok değil 8 ay oldu ama bu zamanlarda ondan neredeyse nefret ediyorum. Bin kere konuştum .Özür diledim. Ona geçmişi değiştiremediğimi anlattım düzgün bir dille. üstelik çokta seviyorum. Ama dediğim gibi bu olaylar beni çok soğutuyor. Biliyorum hayatta çok daha büyük dertler var. Ama buda benim sorunum. Lütfen yardım edin bir yorum yapın . Beklesem sabır göstersem düzelir mi sizce? Yoksa ne yapayım ?

ben düzeleceğini düşünmüyorum, bence sevgilinin psikolojisi normal değil, bu kadar takacaksa beraber olduğu kızın geçmişine, kimseyle çıkmamış birini bulsun o zaman
aylarca 2 günde bir eski sevgili yüzünden kavga edilir mi, hani arada bir kıskançlık krizi tutsa neyse diyeceğim
ama bana normal gelmedi sevgilin

bence sevgilinizin yapısı bu kıskanç biri eğer geçmişinizi bilmese kıskanacak başka bir şeyde bulurdu.bu tür kıskançlık vakaları zamanla azalıyor. paylaştıkça samimiyetle ve aradaki bağ arttıkça güven duygusu oturuyor... seviyorsunuz şans vermeye değer

senin sevgilin yine iyimiş diyorum bak
benim eski erkek arkadaşım benim nişanlandıgımı bildiği için açık söylüyorum belaltı soruları bile oldu bikaçkez naptın ne ettin diye.
dişimi sıkarak cevap verdiğimi hatırlarım..yaptığım doğru ya da yanlış o an için birşeyler elbette yaşıyorsun belli sınırlarda.güveniyorsun çünkü nişanlanmışsın..

yani demem o ki seninki yine iyiymiş.bunu oturup konuşun ilk sevgilisi oldugun için böyledir biraz hak vermek lazım. ama sana bu konuşmalar zarar werir bunu ona acıkla

Yapı meselesi bu erkekler genelde çok takıntılı oluyorlar ve maalesef değişmiyorlar.
Bence kendinize güvenerek herkesin bi geçmişi var seninde benimde diyip kapatın bu konuyu kabullenmesini sağlayın.

Merhaba kızlar..
Yıllardır okuyorum ve bir kaç kez de yorum yazdım . Şimdide benim bir sorunum var lütfen bana yardım edin :( Sevgilim benim eski bir arkadaşım. Zamanında başka bir erkek arkadaşım vardı.
Ondan ayrıldım. Ne görüşüyorum nede ona karşı birşey hissediyorum. bunu şimdiki erkek arkadaşımda biliyor. bazen çok iyi oluyoruz ama en az 2 günde bir eskiler yüzünden kavga ediyoruz.
Üstelik kavgalar çok saçma sebeplerden çıkıyor . Herşey ona eskiyi hatırlatıyor. sürekli bana kötü davranıyor böyle zamanlarında . daha çok değil 8 ay oldu ama bu zamanlarda ondan neredeyse nefret ediyorum. Bin kere konuştum .Özür diledim. Ona geçmişi değiştiremediğimi anlattım düzgün bir dille. üstelik çokta seviyorum. Ama dediğim gibi bu olaylar beni çok soğutuyor. Biliyorum hayatta çok daha büyük dertler var. Ama buda benim sorunum. Lütfen yardım edin bir yorum yapın . Beklesem sabır göstersem düzelir mi sizce? Yoksa ne yapayım ?
bi soru sorabilirmiyim

Back
X