- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
Tez değil; bu adam için kafanda yazacağın güzelleme senaryolarıdır onlar, tez olsa duramazsınSize uzunca yazmak isterdim ama tez yazıyorum bu dönem bitirmem gerek. Teşekkürler yinede
Işine gelen bi yorum yazmış olsaydım nasıl da Manas Destanı kıvamında cevaplar verirdin, değil mi?
Kültürlü değilsin dedim diye ortaya tez muhabbeti atman da ayrı komik, neden hep bi ispat içinde, hep bi çaba halindesin?
Buradaki kimse senin düşmanın değil; insanlar kendini kötü duruma düşürme, üzülme diye uğraşıyor, kimse senin ilişkini bozmaya çalışmıyor. Adam aileci olabilir diyorlar, savunmaya geçmek yerine bi sorgula, adam sana ümitlenme diyor çok kırıcı diyorlar, hop yine savunma, insanları düşünememekle suçlama.. Işine gelmeyince "ezbere konuşuyorlar, geniş bakmıyorlar" deyip kaçmak daha güzel bi hayatın olmasını sağlayacaksa devam et.
Dipnot: evlenmeden önce doğru düzgün yemek yapmayı bilmiyordum, aşırı hamarat falan değildim, evlilik düşünmeyen, yurtdışına gitme yerleşme planı olan adam evlenmek için kırk takla atıp beni ikna etmişti. Erkeklerin umrunda değil yani dikiş nakış hamaratlık. Kendine bunu yapma.
Umarım mutlu olursun.