Sevgilim evlilik konusuna sıcak bakmaya meyilli mi sizce yoksa boşa kürek mi benimkisi?

ay of kim hortlatti konuyu ya yorumlari okurken sinir oldum kadina. yazsam bir sene gecmis gelmeyeli boşa emek okumayacak. valla tüylerim diken diken oldu.
bir de "arzular şelale" demis kadina😂😂
ey aşk sen ne kırocasin.
ne yapti acaba adamla evlendi mi, rahat rahat tenizleyebiliyor mu kirli donlarini? kaynanayla arasi nasil? eltisi gibi odaya mi cekiliyor yuzunu görmemek icin:) meraktayim valla insallah bir gun yazar

Yaa nasılda fake olduğunuz anlaşılıyor. Eski üyesiniz ama konu çok palavra ya.. Yok alkol ot, yok kayınvalideye ya annen ya ben denmiş falan filan👎

Merhaba arkadaşlar 28 yaşımdayım öğretmenim yeni atandım Meb e 2 yıl sınav stres sürecinden geçtim. Şimdi ailemden, sevgilimden 750 km uzağa doğuya gideceğim görev için. Büyük bir belirsizlik zaten yaşıyorum yeni insanlar yeni ortam. Bir de sevgilimle bir belirsizlik var o da 35 yaşında hemşire memur yaklaşık 8 aydır birlikteyiz fakat o bir evlilik geçirmiş 2 yıl önce boşanmış. Eski eşinden pek bahsetmez ama her gün kavga , baskı varmış bir de başka şehirde olan annesiyle ilgili “ya annen ya ben” gibi saçma cümleler kuruyormuş. Bizim ilişkimizde ise Beni seviyor ben de onu seviyorum ama evliliğe çocuğa sıcak bakmıyor şu an. İşte bakalım neler olacak motive olmam gerek şu an biraz borcum var ileride bakarız evet de demiyorum hayır da falan kafasında. Su akar yolunu bulur her şey yolunda giderse inşallah o da olur falan diyor. Ve bu belirsizlik beni geriyor aslında bu söyledikleri belirsizlik mi tam olarak onu da bilmiyorum ama bir yandan da çok daha dürüst geliyor evlilik çok konuşan vaat verenden de bir halt olmuyor. Birlikte mutluyuz birbirimizi seviyoruz birlikte yiyip içip pişirip uyuyoruz. Bazen evini temizlerken bana uzaktan gülümseyerek hayranlıkla baktığını görüyorum. Hamarat buluyor beni. Geçenlerde üniformasının ortası yırtılmış aldım elime sağlamca diktim içten içe mutlu oldu ve yüzüne vurdu bu mutluluk.
Annesi ailesi biliyor beni kız kardeşiyle tanıştırdı. Arkadaşıyla tanıştırdı. Hatta arkadaşı yengeyi çok beğendim demiş. Annesi telefonda konuşurken selam söyle demiş benden için. Ama bunlara çok anlam yüklememi istemiyor hem hoşuna gidiyor bunları çevresinden duymak ve bana söylüyor ama çok anlam yüklememi de istemiyor. Az çok tanıdı ben güzel işi gücü olan kültürlü bir kızım. Becerimi vefalı ve gözü yükseklerde olmayan yapımın da farkında. Büyük düğün altın inci de istemiyorum ama yine de çok pozitif değil. Birlikte kampa gittik şehir dışına çıktık uyuduk gezdik dolu dolu geçiyor vakit. Ten uyumumuz da çok güzel gelir gider sarılır öper. Davranışlarda problem yok saygı sevgi dozunda ama merak ediyorum nolacağımızı sabırsızım belki bilmiyorum. O da kendince haklı ben de siz böyle bir şey yaşadınız mı? Bu durumda ne yapmak nasıl bir yol izlemek gerek sizce?
Bir kadın ya annen ya ben diyorsa inanki arada 5 bin km olsada fark etmez.

Daha yeni atanmışsınız bir düzeninizi kurun emeklerinizin karşılığını alın. Acele etmeyin. Daha önce evlilik yaşamışsa ister istemez herşeyde bir kıyaslama vs bir sürü şey olacak. Ben olsam evliliğe sıcak bakmazdım bu kişiyle.

ay of kim hortlatti konuyu ya yorumlari okurken sinir oldum kadina. yazsam bir sene gecmis gelmeyeli boşa emek okumayacak. valla tüylerim diken diken oldu.
bir de "arzular şelale" demis kadina😂😂
ey aşk sen ne kırocasin.
ne yapti acaba adamla evlendi mi, rahat rahat tenizleyebiliyor mu kirli donlarini? kaynanayla arasi nasil? eltisi gibi odaya mi cekiliyor yuzunu görmemek icin:) meraktayim valla insallah bir gun yazar

Evlenmemiştir ama adamın borçları varmış onun için güzel bi kredi çekmiştir.

Sonuçta ne kadar mikimmil bir eş olacağını belirtmesi için bu da gerekli 😇

annesiyle ilgili “ya annen ya ben” gibi saçma cümleler kuruyormuş
Canım bu cumle benim dikkatimi çekti. Kim annesiyle seçim yapmasini ister ki, bence seninki anneci bi tip ve sen henuz bunu anlamamış olabilirsin. Anneci erkekten hayır gelmez.
bana söylüyor ama çok anlam yüklememi de istemiyor
Heveslenmeni istemiyor çünkü ciddi düşünmüyor bence. Tabi kafasinin içini bilemeyiz ama bana öyle geldi. Sen başka şehre gidince zaten anlaşılır eger devam ettirmek için çaba harcamazsa.

Beni seviyor ben de onu seviyorum ama evliliğe çocuğa sıcak bakmıyor şu an
Şu cümleden sonra ipi çektim hocam.
Naçizane tavsiyem. 36 yaşında bir hanım olarak size şunu derim ki bu ilişkiyi bitirin.
Size yük olur..
Zaten sizinle vakit geçiriyor, tatile gidiyor vs. Ağırdan almasının nedeni evlenmeye niyeti olmaması.
Gerçekten seven erkek ama gerçekten seven erkek, çok mücbir sebebi yoksa hemen evlenmek ister ota suya yaymaz.
Bunu gördüm,bunu yaşadım,çok şahit oldum
O görmüş geçirmiş boşanmış biri de olsa niyeti yok. Kimbilir kadın neden boşandı? Bir de o pencereden bakın.

Ama hocam şimdi 8 ayımı veren benim o kadar çok yaşanılan konuşulan şey var ki sadece benim bildiğim, o kadar duygusal bir adam ki o kadar kırılmış korkmuş ki. Siz yaşasanız burada yorum yapan herkese at gözlüklü bunlar derdiniz. Hayat siyah beyaz değil griler de vardır. Güven gözü kapalı bir durum ya vardır ya yoktur ve de. Hep kötü senaryolar dönüyor insanların psikolojisi iyi değil onu anladım. Oysaki ben onun da benim de haklı haksız yönlerimi ele alan aklı başında yorumlar görmeyi dilemiştim. Ama herkes çok öznel ve kendi hayatlarına göre yorum yapıyor. Tuhaf… 360 derece göremiyor bizim insanımız
Boşanmış, başından bir evlilik geçmiş kişi karşısındakinin ona faydalı olup olmayacağını çok iyi anlar siz merak etmeyin. Korkuları illa ki olur. Ama kör olduğunu düşünmüyorum. Eğer sizi sevmiş , beğenmiş, kafasında oturtmuş ise evlenmek için peşinizden koşup can atması lazımdı. Sonuçta bekarsiniz. Kriterlere uyan birisiniz. Öyleyse bu nazlanması saçma. Boşuna vakit harcıyorsunuz.

Bence daha çok evini temizleyin adamın hatta kırklayın belki düşünür.
Siz niye adamın evini temizliyorsunuz bir de uzaktan hayran bakıyor diyorsunuz🤦‍♀️
Gelip benim evimi temizleyin nasıl hayran bakıyorum şaşırırsınız
Ayyy çok kahkaha attım. Çok yaşayın 🤣🤣🤣

Şu cümleden sonra ipi çektim hocam.
Naçizane tavsiyem. 36 yaşında bir hanım olarak size şunu derim ki bu ilişkiyi bitirin.
Size yük olur..
Zaten sizinle vakit geçiriyor, tatile gidiyor vs. Ağırdan almasının nedeni evlenmeye niyeti olmaması.
Gerçekten seven erkek ama gerçekten seven erkek, çok mücbir sebebi yoksa hemen evlenmek ister ota suya yaymaz.
Bunu gördüm,bunu yaşadım,çok şahit oldum
O görmüş geçirmiş boşanmış biri de olsa niyeti yok. Kimbilir kadın neden boşandı? Bir de o pencereden bakın.
Bir sonuç ortaya koymak isteyen erkek öyle aksiyonlar alıyor ki ağzın açık izliyorsun . Keşke tüm kadınlar şu bilgiyi icsellestirse

Bir sonuç ortaya koymak isteyen erkek öyle aksiyonlar alıyor ki ağzın açık izliyorsun . Keşke tüm kadınlar şu bilgiyi icsellestirse
Kesinlikle. Yaşayan ben. Düğün gününü bile uzatmazlar. Bir an önce aynı eve girmek için. Bu kardeşimiz kendini avutuyor. Kamu görevlisi ya ellini sallasa ellisi. Düşmüş prenses erkeğin derdine👀

X