• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim erkek arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyor

Valla ben yorumların aksine yanlış anlamadıysam sevgilinizle görüşmek istemeyen sanırım arkadaşınız bu yüzden çoğu yoruma katılmıyorum.Sevgiliniz bence haklı.Adam ne kadar görüşmek tanışmak isterse arkadaşınız o kadar kaçmış.Ben bunda erkek olsam şüphe ararım kim aramazki? Aynı şekilde siz olsanız onun kız arkadaşı sizinle görüşmek istemese siz ne düşünürsünüz?Tamamen art niyet ararım.Çok empati yaparım fazlasıyla feminenimdir ama bu konuda çok net anladığım gibiyse erkek arkadaşınız haklı.Şüpheye düşüren arkadaşınız.Sizi zor durumda bırakanda arkadaşınız.Bence konuşmamanız daha doğru.Her arkadaşlık olabilir ama böyle bir arkadaşlık ilgisi varmış gibi duruyor size karşı
 
Merhaba hanımlar
Yiyebileceğim tüm linçleri göğüsleme cesareti ile konuyu açıyorum ama sizlerden başka danışabileceğim kimse kalmadı. 3.5 senelik bir ilişkim var kendisini flört döneminde çok kıskanç olarak tanıtmadı ama sevgililikte bambaşka bir durumla karşılaştım. Kıyafet mevzularına girmiyorum bile o başka bir zamanın konusu olur sanırım. Bugün derdim en yakın arkadaşımla yaklaşık bir senedir görüşemiyor olmam.

En yakın arkadaşım erkekti, liseden beri çok sağlam bir arkadaşlığımız vardı. İnanın kadın ve erkek yakın arkadaş olabiliyor bunu onunla daha iyi anlamış oldum. Sevgilim hayatıma girdiğinde en yakın erkek arkadaşımla hemen tanışmak istedi ki bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum ama arkadaşım sevgilimle tanışmak istemedi. Fakat sonsuza dek tanışmak istememek değildi bu sadece o buluşmaya özel bir araya gelmek istemedi diye düşündüm çünkü ben şehir dışında okuduğum için uzun zamandır görüşemiyorduk ve konuşacak özel çok konumuz vardı. Daha sonraki tanıştırma tekliflerime direkt hayır demese de çok gönülsüzdü, evleneceğiniz zaman tanışırız vs diyordu. 24 yaşına geldik kimseyi kimseyle zorla tanıştıramam. Erkek arkadaşım bu durumla birlikte kendisine inanılmaz bir cephe aldı ve bana ciddi bir mobbing uygulamaya başladı. Bu konuda gerçekten ciddi bir psikolojik şiddet gördüm. Erkeklerin birlikte olmak istemeyecekleri kadınlarla arkadaş olamayacağını, bana karşı bir hissi olduğunu öne sürüp durdu. Oysaki biz liseden arkadaştık aramızda bir şey olacak olsa eskiden zaten olurdu ama bunu ona anlatamadım. En sonunda da ayarlamaya çalıştığım bir üçlü görüşme için erkek arkadaşım işim var diyerek erteleyince de sevgilim rest çekti "ya o ya ben" meselesine getirdi ve ben sevgilimi seçtim. Sebebine ister aşk diyin ister daddy issues diyin ama sevgilimden kopmak istemedim, her şeyi onunla yaşadım. Hayatımın geri kalanını geçirebileceğim birini bulduysam tahammül göstermeliyim dedim. Ama arkadaşımı çok özlüyorum. Bir senedir görüşmüyoruz ona bu konuda bir açıklama yapamıyorum ne diycem "sevgilim beni senle görüştürmüyor" mu?

Beni sürekli arıyor ki kendisi bu konularda çok nettir vefasızlığa tahammülü yoktur, ben iki üç kez arar sonra bırakır sandım ama durumu açıklayamadığım için endişelendiğini düşünüyorum ve vicdan azabından kıvranıyorum. Her şeyi geçtim bir arkadaş olarak onu gerçekten çok seviyorum en yakın arkadaşımdı. Sevgilim bu konuda kesinlikle geri adım atmıyor sanki bir yere kısıldım çıkamıyor gibiyim.

Sözün özü ben arkadaşıma bir açıklama yapmak istiyorum ama ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Ayrıl diyeceksiniz biliyorum belki de yapılması gereken bu ama şu an bunun için hazır hissetmiyorum. Bir şekilde orta yolu bulmaya çalışacağım. Arkadaşıma onunla görüşemiyor ve telefonlarını açamıyor oluşumu nasıl açıklayabilirim? Her şeyi olduğu gibi anlatırsam benle görüşmez -haklı olarak- o yüzden onu yapamam. Lütfen bir akıl verin bana

Dipnot: başlıkta hata yapmışım sevgilim tüm erkek arkadaşlarımla değil en yakın erkek arkadaşımla görüşmeme izin vermiyor. Sebebi ise erkek arkadaşımın sevgilimle tanışmaması ve tanışmaya da yanaşmaması.
sevgilin belli ki seni sindirmiş.. bence bu kısıtlamayla o ilişkinin zaten bi oluru yok. en yakın arkadaşını bıraktığın için ilerde pişman olabilirsin :/
 
İlk mesajda anlatılanla şu an sizin yazıklarınız o kadar zıt ki. Başlık bile erkek arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyorken sonradan sadece bu arkadaşıma karışıyor oldu. İlk mesajda o güne özel konuşmak istedikleri olduğu için görüşmek istemedi yazmış ki bence bu gayet olabilir. Daha sonraki görüşmeler için de araya pandemi girdi, denk gelemedik demiş. Şimdi özellikle hiçbir zaman görüşmek istemedi oldu. Hangisi gerçek, hangisine inanılım? Ben kendi adıma konuya sonradan yapılan eklemeleri inandırıcı bulmuyorum.

Empati yapıyorum ben asla erkek arkadaşıma, eşime ya o ya ben demem. Bu cümleyi bana kuran kişiyi de hayatımda istemem. Bu çok hadsizce. Biriyle görüşme sıklığını da sınırını da kendisi belirleyebilecek olgunlukta olduğunu düşünürüm karşımdakinin, değilse zaten hayatımda yeri yok.
konu zerre inandırıcı değil. konu sahibi çelişikilerle dolu, ne dediği belli değil. konuya yazdıkça zaman kaybetmiş oluyoruz bence.
 
Kendi de böyle düşündüğu ıçin bütün erkekleri kendi gibi sanıyor. Kıyafetinizi kısıtlıyorsa eğer yine aynı şekilde. Böyle erkeklere güvenmemek gerek hayatı size dar eder ama kendi hayatını yaşamaya devam eder. Sizi bu adama bağlayan şey ne bilmiyorum.

Arkadaşınıza anlatın bilsin madem.
zaten eski bir yorumunda, sevgilisinin sosyal medyada açık saçık sayfaları takip ettiğini söylemiş. aslında normal karşılamıyor ama herkes bakıyor diyerek hayatındaki odunu bir pamuk olarak hayal etmeye çalışıyor. daha 24 yaşında, üzülüyorum yani hayatının en güzel dönemlerinde böyle saçma şeyleri yaşamayı bile isteye tercih ettiği için. herif arkadaşınla görüştürmesin, kıyafetine karışsın ama sosyal medyada milletin orasına burasına baksın. kızlar neden yaparlar bunu kendilerine asla anlamıyorum. yarın öbür gün dayak yedim diye konu açar, özünde iyi biri der ayrılmaz devam eder. üstelik ilişkisinde cinsel şiddet bile var. ay neresinden tutsak elimizde kalıyor.
 
zaten eski bir yorumunda, sevgilisinin sosyal medyada açık saçık sayfaları takip ettiğini söylemiş. aslında normal karşılamıyor ama herkes bakıyor diyerek hayatındaki odunu bir pamuk olarak hayal etmeye çalışıyor. daha 24 yaşında, üzülüyorum yani hayatının en güzel dönemlerinde böyle saçma şeyleri yaşamayı bile isteye tercih ettiği için. herif arkadaşınla görüştürmesin, kıyafetine karışsın ama sosyal medyada milletin orasına burasına baksın. kızlar neden yaparlar bunu kendilerine asla anlamıyorum. yarın öbür gün dayak yedim diye konu açar, özünde iyi biri der ayrılmaz devam eder. üstelik ilişkisinde cinsel şiddet bile var. ay neresinden tutsak elimizde kalıyor.
Sizin anlamadığınız nokta şu: ben içinde bulunduğum durumu güzellemiyorum ayy beni kısıtlıyo kıskanıyo çünkü aşık✨✨✨✨ demiyorum. Burda adamın hareketlerini onaylıyormuşum gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor da ben durumun gayet farkında olduğunu, koşullar benim için maddi olarak olgunlaşınca da psikoloğa gideceğimi yazdım. Ayrıca sevgilimin porno izlemesi ile ilgili açtığım konuda da linç yedim ben "çiftlerin porno izlemesi normaldir" denilerek. Anlamadım hangisinin doğru olduğunu.
 
Sizin anlamadığınız nokta şu: ben içinde bulunduğum durumu güzellemiyorum ayy beni kısıtlıyo kıskanıyo çünkü aşık✨✨✨✨ demiyorum. Burda adamın hareketlerini onaylıyormuşum gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor da ben durumun gayet farkında olduğunu, koşullar benim için maddi olarak olgunlaşınca da psikoloğa gideceğimi yazdım. Ayrıca sevgilimin porno izlemesi ile ilgili açtığım konuda da linç yedim ben "çiftlerin porno izlemesi normaldir" denilerek. Anlamadım hangisinin doğru olduğunu.
senin de anlamadığın şey şu, sen o koşullar olgunlaşsın diye bu herifle zaman geçirmeye devam ettikçe senden daha fazla şey gidecek. sen her gün kendine çok daha fazla zarar veriyorsun, anlıyor musun? her şeyi geç, sen adamın seninle evlenmeyi düşünmediğini, aklında yurtdışına gitmek olduğunu falan bile konu açıp anlatmış insansın. bak, gelecek planlarında da yoksun. adam halinden memnun, açık sayfalara baksın, porno izlesin, kıyafetine karışsın, arkadaşlarına karışsın, sana ya arkadaşın ya ben çeksin ve sen tüm bu saçmalıklara rağmen ondan ayrılacak olmayı ölüm gibi bişey san. bi de elin ayısının sana verdiği zararı onarmak için üç kuruşluk maaşını psikologlara yatır. kızım sen aklını peynir ekmekle mi yedin? hiç mi senin etrafında seni manevi anlamda tokatlayacak bir kız arkadaşın falan yok? sen benim arkadaşım olsan kafana vura vura (mecazen tabii) seni bundan ayırır, senden bir süre küfür yer sonra da hayır duanı alırdım. diyorum ki sana bak madem farkındasın vur kıçına tekmeyi gitsin yaa. farkında olmasan daha kötü. bak böylelerini var ya, çaat diye aniden terk etmek gerekiyor. öylesi lazım biliyor musun? çok ciddiyim. adam senin gidemeyeceğinden öylesine emin ki ilişkide at koşturuyor. ne kadar yanlış varsa yapıyor. porno izleyen, açık saçık sayfalara bakan, kadın erkek arkadaş olamaz kafasındaki bir herif zaten seni 500 kez falan aldatmıştır, haberin olmamıştır. o yüzden sennn bunu öyle çat diye bırakacaksın, noluyo yaa olacak. köpek gibi peşinden koşmaya başlayacak sonra. ama sen asla dönüp yüz vermeyeceksin. inan bana şunun yaşattığı ego tatminini bir kere yaşasan bir daha asla ilişkilerinde bağımlı ve muhtaç bir hale gelmezsin. dene bunu. o noktadan sonra çünkü merkeze kendini koymaya başlıyorsun ve ilişkilerde bu kadar saçma biçimde verici olmaktan vazgeçiyorsun doğal olarak.
 
zaten eski bir yorumunda, sevgilisinin sosyal medyada açık saçık sayfaları takip ettiğini söylemiş. aslında normal karşılamıyor ama herkes bakıyor diyerek hayatındaki odunu bir pamuk olarak hayal etmeye çalışıyor. daha 24 yaşında, üzülüyorum yani hayatının en güzel dönemlerinde böyle saçma şeyleri yaşamayı bile isteye tercih ettiği için. herif arkadaşınla görüştürmesin, kıyafetine karışsın ama sosyal medyada milletin orasına burasına baksın. kızlar neden yaparlar bunu kendilerine asla anlamıyorum. yarın öbür gün dayak yedim diye konu açar, özünde iyi biri der ayrılmaz devam eder. üstelik ilişkisinde cinsel şiddet bile var. ay neresinden tutsak elimizde kalıyor.
cinsel şiddet mi :KK57::KK57:
onu okumamışım ben.. nasıl cinsel şiddet?
 
cinsel şiddet mi :KK57::KK57:
onu okumamışım ben.. nasıl cinsel şiddet?
buradaki konusunda yok zaten.

adam porno izlesin, sosyal medyada açık saçık kadınlara, sayfalara baksın üstelik sevgilisi onu deli gibi seviyorken, onu tatmin etmek için öğürmesine rağmen oral seks yapmaya bile razı gelsin (cinsellik bölümünde konusu var) tüm bunlar sizce cinsel şiddet değil midir? şiddet sadece dövmek, vurmak, kırmak değil. cinsel şiddet de sadece tecavüzle olmuyor maalesef bu saydıklarım da en azından bana göre cinsel şiddettir. kız yanaşmak istiyor, kızı geri çevirip elin karılarına bakıyor.
 
Bence sevgilin haklı görünüyor.erkek arkadaşın neden ısrarla görüşmek istemedi.en son ki bahaneyle sevgilini haklı çıkarttı.bence de sana karşı birşey hissediyor.yaptığı davranışlar çok anlamsız.daha önceki sevgililerine karşı nasıldı peki görüştü mü onlarla
Erkek arkadaşım yine bu akşam yazdı beni ara falan diye. Çıldırıcam gerçekten
 
Çok yakın diye tanımladığınız arkadaşınız sevgilinizle neden tanışmıyor peki? Hem de birkaç kez görüşme gündeme gelmesine rağmen? Ben mi yanlış anladım? Çok tuhaf arkadaşınız madem sizle bu kadar eski arkadaş neden reddediyor ki? Sevgilinizin giyim konusuna karışmasını yorumlamıyorum bu konuda ama benim sevgilimin karşı cinsten sevdiği, eski bir dostu olacak ben tanışmak isteyeceğim ama reddedileceğim. Ben de rahatsız olurdum bu kişiden.
 
buradaki konusunda yok zaten.

adam porno izlesin, sosyal medyada açık saçık kadınlara, sayfalara baksın üstelik sevgilisi onu deli gibi seviyorken, onu tatmin etmek için öğürmesine rağmen oral seks yapmaya bile razı gelsin (cinsellik bölümünde konusu var) tüm bunlar sizce cinsel şiddet değil midir? şiddet sadece dövmek, vurmak, kırmak değil. cinsel şiddet de sadece tecavüzle olmuyor maalesef bu saydıklarım da en azından bana göre cinsel şiddettir. kız yanaşmak istiyor, kızı geri çevirip elin karılarına bakıyor.
o konusunu görmedim
tabii cinsel şiddettir.. pisliğe bak sen
kaç yıllık evliyim eşim bile istemediğim şeye ısrar etmez edemez

konu sahibi inşallah kısa sürede aklını başına toplar
 
buradaki konusunda yok zaten.

adam porno izlesin, sosyal medyada açık saçık kadınlara, sayfalara baksın üstelik sevgilisi onu deli gibi seviyorken, onu tatmin etmek için öğürmesine rağmen oral seks yapmaya bile razı gelsin (cinsellik bölümünde konusu var) tüm bunlar sizce cinsel şiddet değil midir? şiddet sadece dövmek, vurmak, kırmak değil. cinsel şiddet de sadece tecavüzle olmuyor maalesef bu saydıklarım da en azından bana göre cinsel şiddettir. kız yanaşmak istiyor, kızı geri çevirip elin karılarına bakıyor.

Bazen buradaki konuları okuyunca ne hayatlar varmış be diyorum
 
Back