• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim dansöze para taktı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3 harflilerle ne alaka kızzkafamçokkarıştı
malum bu sitede çok dostumda oldu düşmanımda dikkatli olmam önümü arkamı kollamam ve resmimi yayınlamamam lazım iyi geceler yattım ben mirmirmirmir şu sigaramıda bitireyim :delphin:

yalnız ufak bir detay var hemen düzelteyim
biz sohbet etmiyoruz
arkadaş kendi çapında eğlenirken biz onun kendi çapında eğlenişini izleyip onunla birlikte eğleniyoruz

karşıklı eğlence anlayışına dayalı bir topik oldu bu laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Evet cloudym,gerçekten böyle yapıyoruza.s.
Mutualist bir başlık bu,herkes eğleniyor.

Ama konu sahibi arkadaş artık multi-nick olayını dozunda bıraksa bence kariyerinin zirvesinde veda etmiş,unutulmaz bir kişi olur-tatlicadiarzu-.

Zampule sen geyiğe konu açsana -tatlicadiarzu-

Neyse yaaa...
Arkası yarın o zaman....
kaydirigubbakcemile5

malum bu sitede çok dostumda oldu düşmanımda dikkatli olmam önümü arkamı kollamam ve resmimi yayınlamamam lazım iyi geceler yattım ben mirmirmirmir şu sigaramıda bitireyim :delphin:

Yine ne alaka 3 harflilerle zampulecimm :uhm:
Gitme beeeee:delphin:

Konuya son noktayı koyma zamanınız gelmiş.
Bölüm Ah Erkekler geyik bölümü değil,lütfen rica ediyorum

ama geyiğe dönüyor malesef
yani insanı çatlatacak düzeyde yorum yapıyor konu sahibi
sen a yı soruyosun o sana z yi anlatıyor
ayrıca bu arkadaşın birden fazla nick kullandığını düşünüyor burdaki herkes
böyle bir şey tespit edilebilir mi gerçekten merak ettim
çünkü bu yapılan yasak
bilmiyorum belki yönetimin haberi yoktur ama araştırırsanız hepimiz için iyi olur
bu konuda daha fazla uzamaz sanırım yerimseniben

Son düzenleme:

ayrıca bu arkadaşın birden fazla nick kullandığını düşünüyor burdaki herkes
böyle bir şey tespit edilebilir mi gerçekten merak ettim
çünkü bu yapılan yasak
bilmiyorum belki yönetimin haberi yoktur ama araştırırsanız hepimiz için iyi olur
bu konuda daha fazla uzamaz sanırım yerimseniben

Sevgili cloudy yönetimin her gelişmeden an be an haberi vardır .Bu konuda içiniz müsterih olsun . Konu sahibi arkadaşın farklı nickler kullanıp kullanmadığı elbette tesbit edilebilir.gerekli işlemlerin yapılıp yapılmadığını bilmeniz mümkün değil.Farazi tahminlerle hiç tanımadığınız kişileri zan altında bırakmaktasınız.şayet sizin şüpeleriniz doğrultusunda bir durum olsaydı. kişi hakkında işlem mutlaka gerçekleştirilidir.
Saygılarımla...

bu hanki sevgilin? gay olan muhasebecimi..uğruna çitos devirdiğin bir dudak vermeyen enayimi?yada ?

Ah zampuş Ah..
Ortalığı karıştırdın gittin kızz...
Rahat uyu bari bu gece..dönsözsüz bi rüya gör barimmmm
....

Sevgili cloudy yönetimin her gelişmeden an be an haberi vardır .Bu konuda içiniz müsterih olsun . Konu sahibi arkadaşın farklı nickler kullanıp kullanmadığı elbette tesbit edilebilir.gerekli işlemlerin yapılıp yapılmadığını bilmeniz mümkün değil.Farazi tahminlerle hiç tanımadığınız kişileri zan altında bırakmaktasınız.şayet sizin şüpeleriniz doğrultusunda bir durum olsaydı. kişi hakkında işlem mutlaka gerçekleştirilidir.
Saygılarımla...

teşekkür ederim cevabınız için durum anlaşılmıştır
bu şüphe bir tek bana ait değildi herkes adına sormak istedim
çünkü bir çok kişi böyle düşünüyordu
demek ki değilmiş yerimseniben

Konu yönetimce gerekli görüldüğü üzere kapatılmıştır. Konu sahibinin isteği üzerine açılabilir.

Zampule, lütfen açtığınız konuların geyiğe dönüşmemesi için gayret gösteriniz

Bundan sonraki konunuz da geyik olursa, ilk işlemi size uygulayacağız

Ve ardından geyik yapanları...Yönetim kararıdır bilginize

Back