- 23 Mart 2015
- 5.718
- 12.049
- 248
ay yüzümü buruştura buruştura okudum resmen. Canım şey yapsan mesela karşı cinsten biri yanından geçine ay parfümü çok erkeksi kokuyo sana da alalım mı sevgilim filan desen hem belki kıskanır sırf bunun için dikkat edermerhaba kızlar.... çok büyük bir sıkıntıdan muzdaripimpek yeni sayılmaz ama bi ilişkiye başladım herşey çok güzel görünüyodu.. nasıl tanıştıgımızı anlatayım... bir mekanda otururken gördüm onu çok beğendim ve cesaretimi toplayıp konuşmaya çalıştım çok beğendiğimi söyledim derken konuştuk numaralarımızı aldık kendisi de öğretmen zaten bu arada yaşlar benim 20 onun 25 her neyse telde konuştuk sonra buluştuk... sonra elimi tutmak istedi ilk naz yaptım sonra izin verdim keşke izin vermeseydim elinin içi ter .. o kadar iğrendim ki ama bişi de diyemedim derken hep öyle devam etti ve her buluştugumuzda ter kokuyodu sonra ki iler ki zamanlarda da evinde buluştuk ama yanlış anlaşılmasın yakınlaşma falan asla olmadı sadece sarılıyoruz. ama sarılırken bana bir sorun burnumu tıkıyorum böyle bir ter kokusu yok her yeri vıcık vıcık hele ki elleri ıyy bir de kapkara elleri kirden. ama tek şaşırdıgım nokta dişleri bembeyaz ve düzenli fırçalıyo ama beden temizliğine asla önem vermiyo duş bile almıyo kan ter içinde eve giriyoruz ama yüzünü dahi yıkamıyo sonra sarılıp elimi tutmak istiyo ama 1 dk dan fazla duramıyorum bi bahane buluyorum tutmamak için sarılmamak için... bişi de diyemiyorum kırılmasın diye ve ben aşırı titiz bir insanım asla gelemem pisliğe ve kendi kişisel bakımlarımı asla aksatmadan yaparım güzel kokarım hep sürekli duş alırım parfümlerimi losyonlarımı kullanırım hep tırnaklarımı temizlerim evim de tertemizdir... her neyse kızlar ne yapmam lazım nolur bişi söyleyin seviyorum ayrılmak da istemiyorum. he bi de şunu söylemeyi unuttum aşırı kıllı, tamam insanlık hali Allah yaratmıs ama insan utanır alır ya evde şortla ve atletle duruyo yanımda ve ben bakamıyorum o görüntüye resmen ayı gibi ayakları bile kıllı kıllı illa kökünden almak mı gerek kardeşim makineyle al dimi!. şimdi diceksiniz ki nasıl sevdin bunu işte sevmek öyle farklı bişi ki ama böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum düşünsenize sevgilinizin elini tutamıyosunuz sarılamıyosunuz ter ıslak kötü kokular ben onu kırmadan nasıl söyleyebilirim lütfen bi çözüm söyleyin buluşmak istiyo erteliyorum bahane buluyorum sürekli bir de evini görün ev ev değil tarla mübarek eşyalar dağınık yerler toz küpür içinde evde ki tek bakım ürünü parfüm onu sıkıyo ve terle karışan parfümün kokusunu siz düşünün artık .... uzun zamandır sevgilim yoktu sevgiye ihtiyacım vardı ona öyle duygu hissettim ki gördüğüm anda ne bilim nefesim kesildi o kadar kibar ve nazik saygılı ki kendini çok sevdirdi bana lakin elimi tutup sarılıncaya dek çok pis bir insanmış bu kadar kibar ve saygılı insan o heyecan da bitti insan nasıl içten tutamaz sevgilisinin elini nasıl sarılamaz düşünsenize yanımdasın ama olmuyo bu nasıl bir pislik ya hayır kendin farkında değilsin ya bari bi utanman olsun da bi duş al sevgilinle buluşurken 3 -4 günde 1 duş alıyo pislik.. kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin nolur beni eleştirmeden önce yardım edin onu kırmadan nasıl halledebilirim bu durumu ayrılmak da istemiyorum ama böyle de olmuyo kırmadan nasıl kafasına dank ettirmeliyim ???
merhaba kızlar.... çok büyük bir sıkıntıdan muzdaripimpek yeni sayılmaz ama bi ilişkiye başladım herşey çok güzel görünüyodu.. nasıl tanıştıgımızı anlatayım... bir mekanda otururken gördüm onu çok beğendim ve cesaretimi toplayıp konuşmaya çalıştım çok beğendiğimi söyledim derken konuştuk numaralarımızı aldık kendisi de öğretmen zaten bu arada yaşlar benim 20 onun 25 her neyse telde konuştuk sonra buluştuk... sonra elimi tutmak istedi ilk naz yaptım sonra izin verdim keşke izin vermeseydim elinin içi ter .. o kadar iğrendim ki ama bişi de diyemedim derken hep öyle devam etti ve her buluştugumuzda ter kokuyodu sonra ki iler ki zamanlarda da evinde buluştuk ama yanlış anlaşılmasın yakınlaşma falan asla olmadı sadece sarılıyoruz. ama sarılırken bana bir sorun burnumu tıkıyorum böyle bir ter kokusu yok her yeri vıcık vıcık hele ki elleri ıyy bir de kapkara elleri kirden. ama tek şaşırdıgım nokta dişleri bembeyaz ve düzenli fırçalıyo ama beden temizliğine asla önem vermiyo duş bile almıyo kan ter içinde eve giriyoruz ama yüzünü dahi yıkamıyo sonra sarılıp elimi tutmak istiyo ama 1 dk dan fazla duramıyorum bi bahane buluyorum tutmamak için sarılmamak için... bişi de diyemiyorum kırılmasın diye ve ben aşırı titiz bir insanım asla gelemem pisliğe ve kendi kişisel bakımlarımı asla aksatmadan yaparım güzel kokarım hep sürekli duş alırım parfümlerimi losyonlarımı kullanırım hep tırnaklarımı temizlerim evim de tertemizdir... her neyse kızlar ne yapmam lazım nolur bişi söyleyin seviyorum ayrılmak da istemiyorum. he bi de şunu söylemeyi unuttum aşırı kıllı, tamam insanlık hali Allah yaratmıs ama insan utanır alır ya evde şortla ve atletle duruyo yanımda ve ben bakamıyorum o görüntüye resmen ayı gibi ayakları bile kıllı kıllı illa kökünden almak mı gerek kardeşim makineyle al dimi!. şimdi diceksiniz ki nasıl sevdin bunu işte sevmek öyle farklı bişi ki ama böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum düşünsenize sevgilinizin elini tutamıyosunuz sarılamıyosunuz ter ıslak kötü kokular ben onu kırmadan nasıl söyleyebilirim lütfen bi çözüm söyleyin buluşmak istiyo erteliyorum bahane buluyorum sürekli bir de evini görün ev ev değil tarla mübarek eşyalar dağınık yerler toz küpür içinde evde ki tek bakım ürünü parfüm onu sıkıyo ve terle karışan parfümün kokusunu siz düşünün artık .... uzun zamandır sevgilim yoktu sevgiye ihtiyacım vardı ona öyle duygu hissettim ki gördüğüm anda ne bilim nefesim kesildi o kadar kibar ve nazik saygılı ki kendini çok sevdirdi bana lakin elimi tutup sarılıncaya dek çok pis bir insanmış bu kadar kibar ve saygılı insan o heyecan da bitti insan nasıl içten tutamaz sevgilisinin elini nasıl sarılamaz düşünsenize yanımdasın ama olmuyo bu nasıl bir pislik ya hayır kendin farkında değilsin ya bari bi utanman olsun da bi duş al sevgilinle buluşurken 3 -4 günde 1 duş alıyo pislik.. kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin nolur beni eleştirmeden önce yardım edin onu kırmadan nasıl halledebilirim bu durumu ayrılmak da istemiyorum ama böyle de olmuyo kırmadan nasıl kafasına dank ettirmeliyim ???
driclor ne canım ?ÇARE: driclor :d hediye et kullansın sen de rahatla o da.
ya hahahaha kahkaha attımAnlatım tarzına hayran kaldım. Resmen gözümün önüne geldi sevgiline sarıldığında verdiğin tepkiler
Benim kocamda yapısı gereği çok tüylüdür. Ama düzenli komple kendini traslar. Aşırı banyoya girer yazin gunde 2 kere.hatta ilk evkendigimiz zamanlar yakın akrabalarına gittiğimiz de ilk sorduğu soru banyo müsait miydibende bundan rahatsız olmuştum. Hayatım ayıp en azından milletin evine gidince bari yapma şunu dedim ve bu huyunu bıraktı çok şükür.
Önce yavaş yavaş kafasına kak. Atıyorum aşkım terledin sanırım bi duş alsan. Evine gittiğinde rahatsız olduğunu belirt. Yapmıyorsa bari en azından gündelikçi birini getirsin eve. Belki soylenmelerinden rahatsız olur kendine çeki duzen vermeye başlar. Baktın anlamiyo o zaman açık açık konuşmaktan başka çare yok
Bu arada Allah o garip öğrencilerin yardımcısı olsun. Bir ders boyunca işkence çekiyorlar resmen senin koku bombası sevgilinden
bak bu da güzel bi fikir :)ay yüzümü buruştura buruştura okudum resmen. Canım şey yapsan mesela karşı cinsten biri yanından geçine ay parfümü çok erkeksi kokuyo sana da alalım mı sevgilim filan desen hem belki kıskanır sırf bunun için dikkat eder
sagol canım kesinlikle bakalım nereye kadar .... buluştugumda cok şey ima edicem ve haala pis gelmeye devam ederse şutlucamSen mi ogreteceksin kocaman adama temizligi icinden gelmiyor demekki. Insan özen gösterir sevglisinin yanindayken allah yardimciniz olsun anlattiginiza gore dayanilacak gibi degil.
Deodorant parfüm seti hediye et belki anlar:))sagol canım kesinlikle bakalım nereye kadar .... buluştugumda cok şey ima edicem ve haala pis gelmeye devam ederse şutlucam
Yok kardeş. Bununla kazara evlenirsen yatıp kalkamazsın tiksinmekten. Düzelmez kesinlikle. Emin ol yani. Senden artık hoşlanmıyorum de ayrıl bence. Bu büyük sorun.doğru diyosun aslında ilk temizlenir sonra yine aynı bi insan nasıl alışmışsa öyle gider ama işte onu düzeltmek istiyorum
merhaba kızlar.... çok büyük bir sıkıntıdan muzdaripimpek yeni sayılmaz ama bi ilişkiye başladım herşey çok güzel görünüyodu.. nasıl tanıştıgımızı anlatayım... bir mekanda otururken gördüm onu çok beğendim ve cesaretimi toplayıp konuşmaya çalıştım çok beğendiğimi söyledim derken konuştuk numaralarımızı aldık kendisi de öğretmen zaten bu arada yaşlar benim 20 onun 25 her neyse telde konuştuk sonra buluştuk... sonra elimi tutmak istedi ilk naz yaptım sonra izin verdim keşke izin vermeseydim elinin içi ter .. o kadar iğrendim ki ama bişi de diyemedim derken hep öyle devam etti ve her buluştugumuzda ter kokuyodu sonra ki iler ki zamanlarda da evinde buluştuk ama yanlış anlaşılmasın yakınlaşma falan asla olmadı sadece sarılıyoruz. ama sarılırken bana bir sorun burnumu tıkıyorum böyle bir ter kokusu yok her yeri vıcık vıcık hele ki elleri ıyy bir de kapkara elleri kirden. ama tek şaşırdıgım nokta dişleri bembeyaz ve düzenli fırçalıyo ama beden temizliğine asla önem vermiyo duş bile almıyo kan ter içinde eve giriyoruz ama yüzünü dahi yıkamıyo sonra sarılıp elimi tutmak istiyo ama 1 dk dan fazla duramıyorum bi bahane buluyorum tutmamak için sarılmamak için... bişi de diyemiyorum kırılmasın diye ve ben aşırı titiz bir insanım asla gelemem pisliğe ve kendi kişisel bakımlarımı asla aksatmadan yaparım güzel kokarım hep sürekli duş alırım parfümlerimi losyonlarımı kullanırım hep tırnaklarımı temizlerim evim de tertemizdir... her neyse kızlar ne yapmam lazım nolur bişi söyleyin seviyorum ayrılmak da istemiyorum. he bi de şunu söylemeyi unuttum aşırı kıllı, tamam insanlık hali Allah yaratmıs ama insan utanır alır ya evde şortla ve atletle duruyo yanımda ve ben bakamıyorum o görüntüye resmen ayı gibi ayakları bile kıllı kıllı illa kökünden almak mı gerek kardeşim makineyle al dimi!. şimdi diceksiniz ki nasıl sevdin bunu işte sevmek öyle farklı bişi ki ama böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum düşünsenize sevgilinizin elini tutamıyosunuz sarılamıyosunuz ter ıslak kötü kokular ben onu kırmadan nasıl söyleyebilirim lütfen bi çözüm söyleyin buluşmak istiyo erteliyorum bahane buluyorum sürekli bir de evini görün ev ev değil tarla mübarek eşyalar dağınık yerler toz küpür içinde evde ki tek bakım ürünü parfüm onu sıkıyo ve terle karışan parfümün kokusunu siz düşünün artık .... uzun zamandır sevgilim yoktu sevgiye ihtiyacım vardı ona öyle duygu hissettim ki gördüğüm anda ne bilim nefesim kesildi o kadar kibar ve nazik saygılı ki kendini çok sevdirdi bana lakin elimi tutup sarılıncaya dek çok pis bir insanmış bu kadar kibar ve saygılı insan o heyecan da bitti insan nasıl içten tutamaz sevgilisinin elini nasıl sarılamaz düşünsenize yanımdasın ama olmuyo bu nasıl bir pislik ya hayır kendin farkında değilsin ya bari bi utanman olsun da bi duş al sevgilinle buluşurken 3 -4 günde 1 duş alıyo pislik.. kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin nolur beni eleştirmeden önce yardım edin onu kırmadan nasıl halledebilirim bu durumu ayrılmak da istemiyorum ama böyle de olmuyo kırmadan nasıl kafasına dank ettirmeliyim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?