sevgilim çok pis ve kokuyor :( yardımmm dayanamıyorum :(

Ya konu sahibi kıramam söyleyemem deyip duruyorsun da böyle daha mi iyi peki ?
Aksine gerçekten ona değer versen sevsen söylersin.Tamamen onun ve iliskinizin iyiliği için çünkü bu.
Hayır üzülecekse de üzülür yani pis pis kokmayi biliyor ama koca adam.
Kıllar için de lazer epilasyon yaptırmasını söyle hoşlanmıyorum fazla kıldan de.
Isteklerini en başından soyle sana gerçekten değer veriyorsa zaten çabalar kendini düzeltir.
Duzeltmezse de bitirirsin zaten yapacak bir şey yok.
Hayir şimdiden gözüne batıyorsa ben sizin 5 yıllık evli halinizi düşünemiyorum nefret edersin adamdan.

ay yüzümü buruştura buruştura okudum resmen. Canım şey yapsan mesela karşı cinsten biri yanından geçine ay parfümü çok erkeksi kokuyo sana da alalım mı sevgilim filan desen hem belki kıskanır sırf bunun için dikkat eder

Kıl konusunda ki yorumunuza çok gldüm Allah affetsin kişisel bakımı konusunda ise alın karşınıza konuşun açık açık dolaylı yoldan anlamaz gibime geldi

Anlatım tarzına hayran kaldım. Resmen gözümün önüne geldi sevgiline sarıldığında verdiğin tepkiler

Benim kocamda yapısı gereği çok tüylüdür. Ama düzenli komple kendini traslar. Aşırı banyoya girer yazin gunde 2 kere.hatta ilk evkendigimiz zamanlar yakın akrabalarına gittiğimiz de ilk sorduğu soru banyo müsait miydi bende bundan rahatsız olmuştum. Hayatım ayıp en azından milletin evine gidince bari yapma şunu dedim ve bu huyunu bıraktı çok şükür.

Önce yavaş yavaş kafasına kak. Atıyorum aşkım terledin sanırım bi duş alsan. Evine gittiğinde rahatsız olduğunu belirt. Yapmıyorsa bari en azından gündelikçi birini getirsin eve. Belki soylenmelerinden rahatsız olur kendine çeki duzen vermeye başlar. Baktın anlamiyo o zaman açık açık konuşmaktan başka çare yok

Bu arada Allah o garip öğrencilerin yardımcısı olsun. Bir ders boyunca işkence çekiyorlar resmen senin koku bombası sevgilinden

ya hahahaha kahkaha attım

Sen mi ogreteceksin kocaman adama temizligi icinden gelmiyor demekki. Insan özen gösterir sevglisinin yanindayken allah yardimciniz olsun anlattiginiza gore dayanilacak gibi degil.

Sen mi ogreteceksin kocaman adama temizligi icinden gelmiyor demekki. Insan özen gösterir sevglisinin yanindayken allah yardimciniz olsun anlattiginiza gore dayanilacak gibi degil.
sagol canım kesinlikle bakalım nereye kadar .... buluştugumda cok şey ima edicem ve haala pis gelmeye devam ederse şutlucam

doğru diyosun aslında ilk temizlenir sonra yine aynı bi insan nasıl alışmışsa öyle gider ama işte onu düzeltmek istiyorum
Yok kardeş. Bununla kazara evlenirsen yatıp kalkamazsın tiksinmekten. Düzelmez kesinlikle. Emin ol yani. Senden artık hoşlanmıyorum de ayrıl bence. Bu büyük sorun.

Hahahahahahahahahahhaahha
Sinirlerim bozuldu
Senin anlatım tarzına güldüm baya dolmussun sen. Bu böyle olmaz ama bence is ciddiye binmeden yol yakinken ayrıl konussan ne olcak degiscek mi sanki.
Hadi evinde tek yasıyordur pistir bekar erkeklerin evi genelde pis oluyor Sanirim ama bedenini temizlememesi büyük sıkıntı iyyy

okurken bayılmışım

valla istiyorsan bir şansını dene söyle, ama yapsa bile kalıcı olmaz.. temizlik küçük yaştan kazanılan bir alışkanlık, sonradan öğrenenine hiç rastlamadım.. annesi öğretmemiş demek ki, ayrıl gitsin valla dayanılmaz bir ömür böyle..

Bi konu geçerse işte su arkadaşımın bi sevgilisi vardı ayrılmışlar çocuk böyle böyle imiş diye anlat fazla ayrıntıya girme sende salla arada bişeyler ayyy bende yapamam öyle biriyle iyi yaptı filan de tavrı ne olacak değişme olacak mı erkek dediğin bakımlı olacak temiz olacak de malum sıcaklardan bi sabah bi akşam duşa girmek zorunda kalıyoruz ona rağmen kendimi yine kötü hissediyorum

Haklisin.
Hassas konular bunlar.

Ama bu sekilde de yurumez

Bence direkt soyle ama sakayla karisik.

Sarilinca
.ayy hayatim valla terlemissin sen dus al bence hemen..deyiver.
Sonra da hemem.aay ben de terledim bugun ter kokmuyorum de mi? Falan de.
Ama guleryuzle yani cok da kafaya takmamis gibi gorunerek.

Anlar bence

Baska yolu da yok bunun.

Nasıl alıştıysa öyle gider o , sevgilim diyorsun ayrılabilirsin. Ki bu benim için gayrt yeterli bir ayrılma sebebi olurdu.

Böylelerini bile bile eş yaparsınız kendinize sonradan daha büyük problemler yaşarsınız bu da genelde böyle sonuçlanır.

O yüzden henüz sevgilim diyorken icabına bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…