sevgilim çok pis ve kokuyor :( yardımmm dayanamıyorum :(

Söylerseniz sizden ayrılı, söylemezseniz ölürsünüz iii si söyleyin ayrılsın en azından arkanızdan biri aşlh razı olsjn buna temizliği öğretrmden der

Yanlis anlamayin yakinlasma falan olmadi demissinde zaten istesende olmaz sanirim yaklasmiyormussun ki

takip.. adamın ne diyeceğini çok merak ediyorum, inşallah düzelir ve sorun çözülür

Egitimci bir insanin bu kadar özensiz olmasi enteresan.Insanin once kendini egitebilmesi onemli gerci..
Kendisinin hijyenik kurallardan bihaber yasamasi sorun tabiki..Ama sizin baska hesap araciligiyla yazip hizaya! Cekmeye calismaniz daha buyuk bir sorun.Kendisiyle alakali bir sorun yasadiginizda ne yapmayi dusunuyorsunuz? Fake hesaplardan mi ayar vermeye devam edeceksiniz?
Kirici olmadan bunu dile getirmek baska hesap acip yazmaktan daha kolaydir inanin.Dile getirirsiniz dikkate alip ozenirse kendine ne ala.Ayni kafada takilip herhangi bir degisiklik hissetmezseniz hayatinizdan cikarirsiniz olur biter.Bu kadar atraksiyon gereksiz bence..

off annelerin en baş görevi çocuklarına öz temizlik ve hijyen eğitimi... anneler saldım çayıra mevlam kayıra deyince totosunu yıkamaktan aciz insanlar oluyorlar...
attiğın mesaj işe yarar inşallah hem senin burun sağlığın hem etrafındaki insanların ki için

Daha önce bir sürü insan ten uyumundan söz etmiş de, altına kocaman harflerle atarım imzamı. Ben de ter kokusundan iğrenirim ama ben şu an aşık olduğum adamın ilk olarak kokusuna aşık olmuştum. Normalde aşırı temiz bir insan ama heyecandan olacak, o gün benim yanımda aşırı terlemişti ve ben o kokuya vuruldum. Resmen sarhoş olup kendimden geçmiştim abartmıyorum. Kişisel temizlik elbette önemli ama siz asıl bu insandan hoşlanmadınız gibi geldi bana.

Yani. Nasıl bir kokudan bahsediyor konu sahibi bilemeyiz ama heleki ilişkinin başlarında daha uçuş uçuşken insan, ter kokusuna takılmaz diye düşünüyorum. Arada sevgi yok gibi geldi bana.

Bir insan yedisinde neyse yetmişindede odur degiştiremezsiniz kendinizi yormayın boşuna bir gün söylersin duşunu alır öbürgün almaz duşunu alsa tırnagına bakmaz

tabiki en önemli mevzu ten uyumu ama sevgiliniz çok temiz ve kisisel bakımına özen gösterdiği için siz onun kendi doğal kokusunu ve üzerine sıktığı parfümü duydunuz. Kirli bit insanın terledigindeki koku ten uyumunu bile ortadan kaldirabilir bence

fake hesaptan yazdım ama hala görmedi onu bekliyorum buluşunca da söylenenleri uygulucam

Madem böyle bir şey yaptınız kesinlikle uzunca bir süre temizlikle ilgili bir konu açmayın. Salak değilse sizin olduğunuzu anlayacaktır bal gibi.

Ayy çocuk eğitir gibi uğraşılmaz.
Çok komik anlatmış konu sahibi pis pislik pis iyy falan:))
Açıkça konuşmak lazım size değer vermişse değişebilir.. değişmezse ayrılırsınız ve belki bu sebebten kafasına dank edip değişebilir tabi size degilde sizden sonrakine yarar bu durum:
Ben şunu merak ettim.bir öğretmenin elleri neden siyah pislik içinde neyden kirleniyor.

Hemen hemen aynisi benim basima geldi...cok ter kokuyodu ve agiz kokusu vardi...ben konusnayi denemistim orali olmadi sonunda ayrildim tahammul edemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…