- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
İyi olmuş ; ) ben beğendim bu taktiği. Sonuçlarını merakla takip ediyor olacağım. Yaz bize mutlakacok pis olduğunu kötü koktuğunu insanları rahatsız ettiğini anonim şekilde yazdım
tabi ki canım mesajı görmesini bekliyorum 2 gündür valla bende heyecanlıyımİyi olmuş ; ) ben beğendim bu taktiği. Sonuçlarını merakla takip ediyor olacağım. Yaz bize mutlakaumarım aklı başına gelmiştir :))))
o da doğru yakalamışsınYanlis anlamayin yakinlasma falan olmadi demissinde zaten istesende olmaz sanirim yaklasmiyormussun ki
cok pis olduğunu kötü koktuğunu insanları rahatsız ettiğini anonim şekilde yazdım
Görüldü atmamış olabilir. İnstInsta i sık kullanıyorsa sizde ordan yazisoyorsaniz mutlaka gormusturtabi ki canım mesajı görmesini bekliyorum 2 gündür valla bende heyecanlıyım
Yani. Nasıl bir kokudan bahsediyor konu sahibi bilemeyiz ama heleki ilişkinin başlarında daha uçuş uçuşken insan, ter kokusuna takılmaz diye düşünüyorum. Arada sevgi yok gibi geldi bana.Daha önce bir sürü insan ten uyumundan söz etmiş de, altına kocaman harflerle atarım imzamı. Ben de ter kokusundan iğrenirim ama ben şu an aşık olduğum adamın ilk olarak kokusuna aşık olmuştum. Normalde aşırı temiz bir insan ama heyecandan olacak, o gün benim yanımda aşırı terlemişti ve ben o kokuya vuruldum. Resmen sarhoş olup kendimden geçmiştim abartmıyorum. Kişisel temizlik elbette önemli ama siz asıl bu insandan hoşlanmadınız gibi geldi bana.
tabiki en önemli mevzu ten uyumu ama sevgiliniz çok temiz ve kisisel bakımına özen gösterdiği için siz onun kendi doğal kokusunu ve üzerine sıktığı parfümü duydunuz. Kirli bit insanın terledigindeki koku ten uyumunu bile ortadan kaldirabilir benceDaha önce bir sürü insan ten uyumundan söz etmiş de, altına kocaman harflerle atarım imzamı. Ben de ter kokusundan iğrenirim ama ben şu an aşık olduğum adamın ilk olarak kokusuna aşık olmuştum. Normalde aşırı temiz bir insan ama heyecandan olacak, o gün benim yanımda aşırı terlemişti ve ben o kokuya vuruldum. Resmen sarhoş olup kendimden geçmiştim abartmıyorum. Kişisel temizlik elbette önemli ama siz asıl bu insandan hoşlanmadınız gibi geldi bana.
fake hesaptan yazdım ama hala görmedi onu bekliyorum buluşunca da söylenenleri uygulucam
Ayy çocuk eğitir gibi uğraşılmaz.Öncelikle örnek olacaksın, birlikte eve mi gittiniz canım çok terledim elimi yüzümü yıkayayım diyeceksiniz, yemek mi yiyeceksiniz hadi canım ellerimizi yıkayalım da sofraya oturalım diyeceksiniz bu arada bir tırnak fırçası alıp lavabosuna sabunun yanına iliştirin. Hadi beraber evi temizleyelim modu yaratın. Geceleri iyi geceler dileyin ve duş almadan yatılmaz konusunu araya sıkıştırın. Evine gittiğinizde havluları değiştirin bakteri üretir bunlar diyip gülümseyin, roll on hediye edin, insan eğitilebilen bir varlıktır madem ayrılmak istemiyorsunuz öğretin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?