• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim çok pis ve kokuyor :( yardımmm dayanamıyorum :(

Temiz olan yerlerini överek yapabilirsiniz. Dişleri beyaz demişsiniz mesela. "Dişlerin ne kadar beyaz, tertemiz, çok beğeniyorum." diyebilirsiniz.

Yanınıza duş alıp geldiği gün "Mis gibi kokuyorsun, bayılıyorum temizlik kokusuna." , saçlarının temiz olduğu bir gün "Saçların ışıl ışıl, ışıldayan saç sağlıklı görünüyor bana."... Gibi. Örnekleri siz kendinize göre çoğaltabilirsiniz.

Ayy cok kotu bi durum ya bide bunun yakinlasmasi var.beni esim ne sevgiliyken nede evliyken abartisiz soyluyorum bi kere bile ter kokusunu almadim.ter kokusu nasil onu bile bilmiyorum.hep sikayet ederdim cok titizsin diye suan degerini anladim

Bence ona parfum dis fircasi gibi hediyeler alabilirsin hem kirmamis olursun hemde sorunu cozersin. Baktin onlarida kullanmiyo ayrıl katlanilmaz bi durum. Büyük konuşmayımda :110:

Canım bu tür insanlarla uğraşılmaz. Mesela ben çok şık bir insan değilim ama öz bakimıma düşkünüm. Duşum tırnaklarim vs dikkatli olurum. Ve böyle insanlardan ćok iğrenirim.
Öz bakım içten gelen şeydir. Sen ne kadar uyarsan da 1_2 gün dikkat eder sonra yine salar kendini

Söyleyemiyorsanız davranışlarınızla da kokusundan rahatsız olduğunuzu belli edebilirsiniz. Sarılacağı zaman yüzünüzü buruşturup geri çekilebilirsiniz. Burası çok havasız deyip camları açabilirsiniz. Ellerinizi tuttuğu zaman kendi ellerinize bakıp, ellerim kirlendi yıkamam lazım vs diyebilirsiniz. Ben rahatsızlığımı dile getiremediğim durumlarda davranışlarımla belli ederim

Kendinden bahsediyormuş gibi mi yapsan acaba kırılmaz böylelikle? Yani mesela; aşkım ya hava çok sıcak değil mi vallahi günde 2 kez duş almasam terden sırılsıklam olurum, ay duş almayanlar var metroda otobüste midem bulanıyo insan biraz bakımlı olur gibi, ya da işte benim bir tanıdığımın başına geleni anlat, çocuk denizden çıkarken ufak bi çocuk bağırmış ayı vaar diye çünkü çok kıllıymış bence tüy dökücü ya da jilet kullanmalı bazı erkekler gibi:ıslık: :KK70:sevgilime bir kez daha aşık oldum valla çok temiz titizdir kokulara karşı özellikle çok dikkatlidir günlük duşunu alır durduk yere pis hissediyorum diyip duş alır dişlerini fırçalar çok sigara kahve vs içtiğinde ağzım çamur oldu der vs beni de uyarır çok temiz kokuyosun hep böyle ol bakımına dikkat et ihmal etme sen kadınsın diye şükürler olsun:KK71:

merhaba kızlar.... çok büyük bir sıkıntıdan muzdaripim :KK43: pek yeni sayılmaz ama bi ilişkiye başladım herşey çok güzel görünüyodu.. nasıl tanıştıgımızı anlatayım... bir mekanda otururken gördüm onu çok beğendim ve cesaretimi toplayıp konuşmaya çalıştım çok beğendiğimi söyledim derken konuştuk numaralarımızı aldık kendisi de öğretmen zaten bu arada yaşlar benim 20 onun 25 her neyse telde konuştuk sonra buluştuk... sonra elimi tutmak istedi ilk naz yaptım sonra izin verdim keşke izin vermeseydim elinin içi ter .. o kadar iğrendim ki ama bişi de diyemedim derken hep öyle devam etti ve her buluştugumuzda ter kokuyodu sonra ki iler ki zamanlarda da evinde buluştuk ama yanlış anlaşılmasın yakınlaşma falan asla olmadı sadece sarılıyoruz. ama sarılırken bana bir sorun burnumu tıkıyorum böyle bir ter kokusu yok her yeri vıcık vıcık hele ki elleri ıyy bir de kapkara elleri kirden. ama tek şaşırdıgım nokta dişleri bembeyaz ve düzenli fırçalıyo ama beden temizliğine asla önem vermiyo duş bile almıyo kan ter içinde eve giriyoruz ama yüzünü dahi yıkamıyo sonra sarılıp elimi tutmak istiyo ama 1 dk dan fazla duramıyorum bi bahane buluyorum tutmamak için sarılmamak için... bişi de diyemiyorum kırılmasın diye :KK43: ve ben aşırı titiz bir insanım asla gelemem pisliğe ve kendi kişisel bakımlarımı asla aksatmadan yaparım güzel kokarım hep sürekli duş alırım parfümlerimi losyonlarımı kullanırım hep tırnaklarımı temizlerim evim de tertemizdir... her neyse kızlar ne yapmam lazım nolur bişi söyleyin seviyorum ayrılmak da istemiyorum. he bi de şunu söylemeyi unuttum aşırı kıllı, tamam insanlık hali Allah yaratmıs ama insan utanır alır ya evde şortla ve atletle duruyo yanımda ve ben bakamıyorum o görüntüye resmen ayı gibi ayakları bile kıllı kıllı illa kökünden almak mı gerek kardeşim makineyle al dimi!. şimdi diceksiniz ki nasıl sevdin bunu işte sevmek öyle farklı bişi ki ama böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum düşünsenize sevgilinizin elini tutamıyosunuz sarılamıyosunuz ter ıslak kötü kokular :KK43: ben onu kırmadan nasıl söyleyebilirim lütfen bi çözüm söyleyin buluşmak istiyo erteliyorum bahane buluyorum sürekli :KK43: bir de evini görün ev ev değil tarla mübarek eşyalar dağınık yerler toz küpür içinde evde ki tek bakım ürünü parfüm onu sıkıyo ve terle karışan parfümün kokusunu siz düşünün artık .... uzun zamandır sevgilim yoktu sevgiye ihtiyacım vardı ona öyle duygu hissettim ki gördüğüm anda ne bilim nefesim kesildi o kadar kibar ve nazik saygılı ki kendini çok sevdirdi bana lakin elimi tutup sarılıncaya dek çok pis bir insanmış bu kadar kibar ve saygılı insan :KK43: o heyecan da bitti insan nasıl içten tutamaz sevgilisinin elini nasıl sarılamaz düşünsenize :KK43: yanımdasın ama olmuyo bu nasıl bir pislik ya hayır kendin farkında değilsin ya bari bi utanman olsun da bi duş al sevgilinle buluşurken 3 -4 günde 1 duş alıyo pislik.. kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin nolur beni eleştirmeden önce yardım edin onu kırmadan nasıl halledebilirim bu durumu ayrılmak da istemiyorum ama böyle de olmuyo kırmadan nasıl kafasına dank ettirmeliyim ??? :KK43:
bu adam balık burcu mu

25 yaşındaki adama çocukmuş gibide anlatılmazki...
ayrılma sebebi başlı başına bence.

Koktuğu halde birini bulmuş daha düzelir mi bu adam..
Şöyleleriyle sevgili olmayın yaa.
Daha kendi kişisel temizliğini yapmıyor sevgili falan hak etmiyor bu amip.
Es kaza evlendin diyelim bununla ayy çekilir mi ömür boyu bir düşün. İçin nasıl alacak? Bunun pisliğini sen mi temizleyeceksin bir de o_O

merhaba kızlar.... çok büyük bir sıkıntıdan muzdaripim :KK43: pek yeni sayılmaz ama bi ilişkiye başladım herşey çok güzel görünüyodu.. nasıl tanıştıgımızı anlatayım... bir mekanda otururken gördüm onu çok beğendim ve cesaretimi toplayıp konuşmaya çalıştım çok beğendiğimi söyledim derken konuştuk numaralarımızı aldık kendisi de öğretmen zaten bu arada yaşlar benim 20 onun 25 her neyse telde konuştuk sonra buluştuk... sonra elimi tutmak istedi ilk naz yaptım sonra izin verdim keşke izin vermeseydim elinin içi ter .. o kadar iğrendim ki ama bişi de diyemedim derken hep öyle devam etti ve her buluştugumuzda ter kokuyodu sonra ki iler ki zamanlarda da evinde buluştuk ama yanlış anlaşılmasın yakınlaşma falan asla olmadı sadece sarılıyoruz. ama sarılırken bana bir sorun burnumu tıkıyorum böyle bir ter kokusu yok her yeri vıcık vıcık hele ki elleri ıyy bir de kapkara elleri kirden. ama tek şaşırdıgım nokta dişleri bembeyaz ve düzenli fırçalıyo ama beden temizliğine asla önem vermiyo duş bile almıyo kan ter içinde eve giriyoruz ama yüzünü dahi yıkamıyo sonra sarılıp elimi tutmak istiyo ama 1 dk dan fazla duramıyorum bi bahane buluyorum tutmamak için sarılmamak için... bişi de diyemiyorum kırılmasın diye :KK43: ve ben aşırı titiz bir insanım asla gelemem pisliğe ve kendi kişisel bakımlarımı asla aksatmadan yaparım güzel kokarım hep sürekli duş alırım parfümlerimi losyonlarımı kullanırım hep tırnaklarımı temizlerim evim de tertemizdir... her neyse kızlar ne yapmam lazım nolur bişi söyleyin seviyorum ayrılmak da istemiyorum. he bi de şunu söylemeyi unuttum aşırı kıllı, tamam insanlık hali Allah yaratmıs ama insan utanır alır ya evde şortla ve atletle duruyo yanımda ve ben bakamıyorum o görüntüye resmen ayı gibi ayakları bile kıllı kıllı illa kökünden almak mı gerek kardeşim makineyle al dimi!. şimdi diceksiniz ki nasıl sevdin bunu işte sevmek öyle farklı bişi ki ama böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum düşünsenize sevgilinizin elini tutamıyosunuz sarılamıyosunuz ter ıslak kötü kokular :KK43: ben onu kırmadan nasıl söyleyebilirim lütfen bi çözüm söyleyin buluşmak istiyo erteliyorum bahane buluyorum sürekli :KK43: bir de evini görün ev ev değil tarla mübarek eşyalar dağınık yerler toz küpür içinde evde ki tek bakım ürünü parfüm onu sıkıyo ve terle karışan parfümün kokusunu siz düşünün artık .... uzun zamandır sevgilim yoktu sevgiye ihtiyacım vardı ona öyle duygu hissettim ki gördüğüm anda ne bilim nefesim kesildi o kadar kibar ve nazik saygılı ki kendini çok sevdirdi bana lakin elimi tutup sarılıncaya dek çok pis bir insanmış bu kadar kibar ve saygılı insan :KK43: o heyecan da bitti insan nasıl içten tutamaz sevgilisinin elini nasıl sarılamaz düşünsenize :KK43: yanımdasın ama olmuyo bu nasıl bir pislik ya hayır kendin farkında değilsin ya bari bi utanman olsun da bi duş al sevgilinle buluşurken 3 -4 günde 1 duş alıyo pislik.. kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin nolur beni eleştirmeden önce yardım edin onu kırmadan nasıl halledebilirim bu durumu ayrılmak da istemiyorum ama böyle de olmuyo kırmadan nasıl kafasına dank ettirmeliyim ??? :KK43:
Bu yaşa geldiği halde kişisel temizliğini yapmayan bir adamı uyarmaya, eğitmeye mi niyetlisiniz gerçekten?
İşiniz mi yok? Çok mu aşıksınız?
Bilemedim ama bu iş dıştan hatırlatma ve uyarıyla olacak iş değil.
3 gün dikkat eder 5 gün dikkat eder sonra özüne döner. Yol yakınken yol verin kendisine.
Temiz adam mı kalmadı dünyada?

Kesinlikle soylemelisin. Temizlik cok onemli. Guzel bir dille soylersen bisey olmaz kirilmaz merak etme. Soyledikten sonra da hic birsey olmamis gibi sicak davran kendini kotu hossetmez. Onun iyiligi icin soyle

ten uyumunuz yok belki de.bir belgesel izlemiştim.insanlar kokudan çok etkileniyormuş hatta bu yüzden parfum bile sürmeyin diyorlar .yani bir insanın salgıladıgı kokudan ona aşık olurmuşuz.yani seviyorum diyorsunuz ama terine katlanamıyorsanız zor.elleri kara pis falan demişssiniz ne yapıyor da öyle? öğretmen de .sanki çırakmış gibi canlandı gözümde.dediğiniz kadar pislik varsa haklısınız.ama onun kokusunu sevmiyorsanız o yanlış kişi olabilir belki.belgeselin adını veriyim izleyin isterseniz

Bunun tek çözümü ayrılmak. 25 yaşına gelmiş bir insanı egitemezsin.

Asla düzelmez.Ömrünüzü bu adama duş al temizliğini yap demekle mi geçireceksiniz.Şimdi bu kadar rahatsa evlenınce hiiiç düşünmek bile istemiyorum,tahammül edebilecekseniz siz bilirsiniz.

ten uyumunuz yok belki de.bir belgesel izlemiştim.insanlar kokudan çok etkileniyormuş hatta bu yüzden parfum bile sürmeyin diyorlar .yani bir insanın salgıladıgı kokudan ona aşık olurmuşuz.yani seviyorum diyorsunuz ama terine katlanamıyorsanız zor.elleri kara pis falan demişssiniz ne yapıyor da öyle? öğretmen de .sanki çırakmış gibi canlandı gözümde.dediğiniz kadar pislik varsa haklısınız.ama onun kokusunu sevmiyorsanız o yanlış kişi olabilir belki.belgeselin adını veriyim izleyin isterseniz
Belgeselin adi ne acaba.Konu sahibi naptin?

Back