- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
Balık burcu mu? Balıklar suyu çok sever. Sabah akşam duş alır. Mümkün olsa suda yatar. Hiç sanmambu adam balık burcu mu
Okusa bile sana bu yazidan bahsetmeyecekcok pis olduğunu kötü koktuğunu insanları rahatsız ettiğini anonim şekilde yazdım
Bir kişisel bakım markete götürün ürünler aldırın benim ki de çok bilmezdi kardeşime de ben bakım yapardım bayılıyorlar al ürünleri duşta kullan de buluşmadan önce o aldıklarımızı kullan önce de öyle istiyorum demerhaba kızlar.... çok büyük bir sıkıntıdan muzdaripimpek yeni sayılmaz ama bi ilişkiye başladım herşey çok güzel görünüyodu.. nasıl tanıştıgımızı anlatayım... bir mekanda otururken gördüm onu çok beğendim ve cesaretimi toplayıp konuşmaya çalıştım çok beğendiğimi söyledim derken konuştuk numaralarımızı aldık kendisi de öğretmen zaten bu arada yaşlar benim 20 onun 25 her neyse telde konuştuk sonra buluştuk... sonra elimi tutmak istedi ilk naz yaptım sonra izin verdim keşke izin vermeseydim elinin içi ter .. o kadar iğrendim ki ama bişi de diyemedim derken hep öyle devam etti ve her buluştugumuzda ter kokuyodu sonra ki iler ki zamanlarda da evinde buluştuk ama yanlış anlaşılmasın yakınlaşma falan asla olmadı sadece sarılıyoruz. ama sarılırken bana bir sorun burnumu tıkıyorum böyle bir ter kokusu yok her yeri vıcık vıcık hele ki elleri ıyy bir de kapkara elleri kirden. ama tek şaşırdıgım nokta dişleri bembeyaz ve düzenli fırçalıyo ama beden temizliğine asla önem vermiyo duş bile almıyo kan ter içinde eve giriyoruz ama yüzünü dahi yıkamıyo sonra sarılıp elimi tutmak istiyo ama 1 dk dan fazla duramıyorum bi bahane buluyorum tutmamak için sarılmamak için... bişi de diyemiyorum kırılmasın diye ve ben aşırı titiz bir insanım asla gelemem pisliğe ve kendi kişisel bakımlarımı asla aksatmadan yaparım güzel kokarım hep sürekli duş alırım parfümlerimi losyonlarımı kullanırım hep tırnaklarımı temizlerim evim de tertemizdir... her neyse kızlar ne yapmam lazım nolur bişi söyleyin seviyorum ayrılmak da istemiyorum. he bi de şunu söylemeyi unuttum aşırı kıllı, tamam insanlık hali Allah yaratmıs ama insan utanır alır ya evde şortla ve atletle duruyo yanımda ve ben bakamıyorum o görüntüye resmen ayı gibi ayakları bile kıllı kıllı illa kökünden almak mı gerek kardeşim makineyle al dimi!. şimdi diceksiniz ki nasıl sevdin bunu işte sevmek öyle farklı bişi ki ama böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum düşünsenize sevgilinizin elini tutamıyosunuz sarılamıyosunuz ter ıslak kötü kokular ben onu kırmadan nasıl söyleyebilirim lütfen bi çözüm söyleyin buluşmak istiyo erteliyorum bahane buluyorum sürekli bir de evini görün ev ev değil tarla mübarek eşyalar dağınık yerler toz küpür içinde evde ki tek bakım ürünü parfüm onu sıkıyo ve terle karışan parfümün kokusunu siz düşünün artık .... uzun zamandır sevgilim yoktu sevgiye ihtiyacım vardı ona öyle duygu hissettim ki gördüğüm anda ne bilim nefesim kesildi o kadar kibar ve nazik saygılı ki kendini çok sevdirdi bana lakin elimi tutup sarılıncaya dek çok pis bir insanmış bu kadar kibar ve saygılı insan o heyecan da bitti insan nasıl içten tutamaz sevgilisinin elini nasıl sarılamaz düşünsenize yanımdasın ama olmuyo bu nasıl bir pislik ya hayır kendin farkında değilsin ya bari bi utanman olsun da bi duş al sevgilinle buluşurken 3 -4 günde 1 duş alıyo pislik.. kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin nolur beni eleştirmeden önce yardım edin onu kırmadan nasıl halledebilirim bu durumu ayrılmak da istemiyorum ama böyle de olmuyo kırmadan nasıl kafasına dank ettirmeliyim ???
merhaba kızlar.... çok büyük bir sıkıntıdan muzdaripimpek yeni sayılmaz ama bi ilişkiye başladım herşey çok güzel görünüyodu.. nasıl tanıştıgımızı anlatayım... bir mekanda otururken gördüm onu çok beğendim ve cesaretimi toplayıp konuşmaya çalıştım çok beğendiğimi söyledim derken konuştuk numaralarımızı aldık kendisi de öğretmen zaten bu arada yaşlar benim 20 onun 25 her neyse telde konuştuk sonra buluştuk... sonra elimi tutmak istedi ilk naz yaptım sonra izin verdim keşke izin vermeseydim elinin içi ter .. o kadar iğrendim ki ama bişi de diyemedim derken hep öyle devam etti ve her buluştugumuzda ter kokuyodu sonra ki iler ki zamanlarda da evinde buluştuk ama yanlış anlaşılmasın yakınlaşma falan asla olmadı sadece sarılıyoruz. ama sarılırken bana bir sorun burnumu tıkıyorum böyle bir ter kokusu yok her yeri vıcık vıcık hele ki elleri ıyy bir de kapkara elleri kirden. ama tek şaşırdıgım nokta dişleri bembeyaz ve düzenli fırçalıyo ama beden temizliğine asla önem vermiyo duş bile almıyo kan ter içinde eve giriyoruz ama yüzünü dahi yıkamıyo sonra sarılıp elimi tutmak istiyo ama 1 dk dan fazla duramıyorum bi bahane buluyorum tutmamak için sarılmamak için... bişi de diyemiyorum kırılmasın diye ve ben aşırı titiz bir insanım asla gelemem pisliğe ve kendi kişisel bakımlarımı asla aksatmadan yaparım güzel kokarım hep sürekli duş alırım parfümlerimi losyonlarımı kullanırım hep tırnaklarımı temizlerim evim de tertemizdir... her neyse kızlar ne yapmam lazım nolur bişi söyleyin seviyorum ayrılmak da istemiyorum. he bi de şunu söylemeyi unuttum aşırı kıllı, tamam insanlık hali Allah yaratmıs ama insan utanır alır ya evde şortla ve atletle duruyo yanımda ve ben bakamıyorum o görüntüye resmen ayı gibi ayakları bile kıllı kıllı illa kökünden almak mı gerek kardeşim makineyle al dimi!. şimdi diceksiniz ki nasıl sevdin bunu işte sevmek öyle farklı bişi ki ama böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum düşünsenize sevgilinizin elini tutamıyosunuz sarılamıyosunuz ter ıslak kötü kokular ben onu kırmadan nasıl söyleyebilirim lütfen bi çözüm söyleyin buluşmak istiyo erteliyorum bahane buluyorum sürekli bir de evini görün ev ev değil tarla mübarek eşyalar dağınık yerler toz küpür içinde evde ki tek bakım ürünü parfüm onu sıkıyo ve terle karışan parfümün kokusunu siz düşünün artık .... uzun zamandır sevgilim yoktu sevgiye ihtiyacım vardı ona öyle duygu hissettim ki gördüğüm anda ne bilim nefesim kesildi o kadar kibar ve nazik saygılı ki kendini çok sevdirdi bana lakin elimi tutup sarılıncaya dek çok pis bir insanmış bu kadar kibar ve saygılı insan o heyecan da bitti insan nasıl içten tutamaz sevgilisinin elini nasıl sarılamaz düşünsenize yanımdasın ama olmuyo bu nasıl bir pislik ya hayır kendin farkında değilsin ya bari bi utanman olsun da bi duş al sevgilinle buluşurken 3 -4 günde 1 duş alıyo pislik.. kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin nolur beni eleştirmeden önce yardım edin onu kırmadan nasıl halledebilirim bu durumu ayrılmak da istemiyorum ama böyle de olmuyo kırmadan nasıl kafasına dank ettirmeliyim ???
Düzeleceğini sanmıyorum en azından kalıcı olarak..doğru diyosun aslında ilk temizlenir sonra yine aynı bi insan nasıl alışmışsa öyle gider ama işte onu düzeltmek istiyorum
insanın içinden gelicek
25 yasına dek farketmemiş öyle gezmiş bı yaştan sonra temizlikmi öğrenicek
bir de öğretmen diyorsun öğretmenler odasında hayal edemedim
Sizin profil resmi de konuya cuk oturmuş yalnızAy okudukça midem ağzıma geldi yemin ediyorum
Hayır yoruluyor terliyor desem benim erkek arkadaşım muavin sürekli valiz al valiz ver bu sıcak havalarda hic bir sekilde ter koktuğunu bilmem.. bence kıl temizligini de tam yapmıyor, bide banyo eklenince ay daha fazla kalamayacağım buralarda
Zorla yaptırılan temizlik geçicidir hiç umut bağlama benim eniştem kardeşimle evlenebilmek için pis huyunu göstermedi zorla yıkandı parfüm sıktı vss evlendi kendi özüne döndü her zaman banyo kavgası banyo 15 günde bir zorla yapardı artık ailelerde biliyordu rezillik yani kardeşim kabin memuru kişisel bakimina çok önem verir ağlıyordu abla onunla uyumak istemiyorum diye çok üzülüyordum bizim eve geliyordu koltuklara uzanıyordu siliyordum gidince o derece leş kokuyordu sonuç boşandılar çekilir çile değil pislik torbası erkeklerden gerçekten igreniyorum biz ailece çok çektik.
Ya Orhan GenBence böyle insanlara kibar davranmaya gerek yok.
Bilakis yerin dibine geçireceksinki utansınlar ve toplum kurtulsun böylelerinden.
Nedir zor olan?
Herkesin evinde su akıyor,herkesin alabileceği deodorantlar mevcut.
Buna rağmen hâlâ bedenini temizlemiyorsa bir insan üşengeçtir,pisliktir ve bu pislikten rahatsızlık duymayacak kadar da pişkindir.
Bunları dışlamak lazım,sebebini söyleyerek.
Kendilerine gelirler belki
Çekmek zorunda mıyız evde,otobüste,metroda,sokakta,hele hele bu sıcakta?
Şu dışarda şikayet ettiğimiz pis insanlardan biri de sizin sevgiliniz.
Söyleyeceksiniz direkt,temiz bir insan olmuyorsa ayrılın gitsin.
Şu yaşa kadar öğrenmemesi zaten facia.
İş yerinde bir erkek arkadaşımız çoğu erkeğin wc den direkt çıkıp gittiğini anlatmıştı...Yakin bir arkadasim bu tarz bir sebeple bes yillik iliskisini birirdi ve evlilikten dondu diyebilirm.Arkadasim ogretmen sevgilisi ins muhendisi ve oyle aman aman bir titizligi de yoktur.Genel manada cok temiz bulmadigni evinin hijyen olmadigi soylerdi fakat iliskilerini bitiren olay cok ama cok igrenc bir durum.Cocugun evine gitmisler yemek vs cocuk wcye gidip geliyor kisa sure sonra aralrinda yakinlsma olmus ve arkdasim igrenc bir koku almis cocugun elleri resmen diski kokuyormus öğg anlatirken midem kalkti.Arkadasim apar topar kalkip rahatsizlandigni soyleyip kcar adim uzaklasmis ve ertesi gun ayrildi.Diyecegim o ki disleri temiz falan aldanma o olasi bir opusme durumuna hazirlikli olmak icindir.Simdi boyle ise evlenince iyice mandaya baglar öz bakim cok cok once kazanilan davranistir uyarmakla falan olacak is degil.
şuan kavgalıyız başka nedenlerden ama msjı daha okumadı fakedenKonu sahibi gelişme var mı?
merhaba kızlar.... çok büyük bir sıkıntıdan muzdaripimpek yeni sayılmaz ama bi ilişkiye başladım herşey çok güzel görünüyodu.. nasıl tanıştıgımızı anlatayım... bir mekanda otururken gördüm onu çok beğendim ve cesaretimi toplayıp konuşmaya çalıştım çok beğendiğimi söyledim derken konuştuk numaralarımızı aldık kendisi de öğretmen zaten bu arada yaşlar benim 20 onun 25 her neyse telde konuştuk sonra buluştuk... sonra elimi tutmak istedi ilk naz yaptım sonra izin verdim keşke izin vermeseydim elinin içi ter .. o kadar iğrendim ki ama bişi de diyemedim derken hep öyle devam etti ve her buluştugumuzda ter kokuyodu sonra ki iler ki zamanlarda da evinde buluştuk ama yanlış anlaşılmasın yakınlaşma falan asla olmadı sadece sarılıyoruz. ama sarılırken bana bir sorun burnumu tıkıyorum böyle bir ter kokusu yok her yeri vıcık vıcık hele ki elleri ıyy bir de kapkara elleri kirden. ama tek şaşırdıgım nokta dişleri bembeyaz ve düzenli fırçalıyo ama beden temizliğine asla önem vermiyo duş bile almıyo kan ter içinde eve giriyoruz ama yüzünü dahi yıkamıyo sonra sarılıp elimi tutmak istiyo ama 1 dk dan fazla duramıyorum bi bahane buluyorum tutmamak için sarılmamak için... bişi de diyemiyorum kırılmasın diye ve ben aşırı titiz bir insanım asla gelemem pisliğe ve kendi kişisel bakımlarımı asla aksatmadan yaparım güzel kokarım hep sürekli duş alırım parfümlerimi losyonlarımı kullanırım hep tırnaklarımı temizlerim evim de tertemizdir... her neyse kızlar ne yapmam lazım nolur bişi söyleyin seviyorum ayrılmak da istemiyorum. he bi de şunu söylemeyi unuttum aşırı kıllı, tamam insanlık hali Allah yaratmıs ama insan utanır alır ya evde şortla ve atletle duruyo yanımda ve ben bakamıyorum o görüntüye resmen ayı gibi ayakları bile kıllı kıllı illa kökünden almak mı gerek kardeşim makineyle al dimi!. şimdi diceksiniz ki nasıl sevdin bunu işte sevmek öyle farklı bişi ki ama böyle giderse ayrılmayı düşünüyorum düşünsenize sevgilinizin elini tutamıyosunuz sarılamıyosunuz ter ıslak kötü kokular ben onu kırmadan nasıl söyleyebilirim lütfen bi çözüm söyleyin buluşmak istiyo erteliyorum bahane buluyorum sürekli bir de evini görün ev ev değil tarla mübarek eşyalar dağınık yerler toz küpür içinde evde ki tek bakım ürünü parfüm onu sıkıyo ve terle karışan parfümün kokusunu siz düşünün artık .... uzun zamandır sevgilim yoktu sevgiye ihtiyacım vardı ona öyle duygu hissettim ki gördüğüm anda ne bilim nefesim kesildi o kadar kibar ve nazik saygılı ki kendini çok sevdirdi bana lakin elimi tutup sarılıncaya dek çok pis bir insanmış bu kadar kibar ve saygılı insan o heyecan da bitti insan nasıl içten tutamaz sevgilisinin elini nasıl sarılamaz düşünsenize yanımdasın ama olmuyo bu nasıl bir pislik ya hayır kendin farkında değilsin ya bari bi utanman olsun da bi duş al sevgilinle buluşurken 3 -4 günde 1 duş alıyo pislik.. kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin nolur beni eleştirmeden önce yardım edin onu kırmadan nasıl halledebilirim bu durumu ayrılmak da istemiyorum ama böyle de olmuyo kırmadan nasıl kafasına dank ettirmeliyim ???
Aman konu sahibi hiç uğraşma yol ver gitsin ıyyy pis kokuşmuşla ömürmü geçer merak etme hiçde düzelmiyorlar kendine bakacak adam biri demeden yapmalı senin zorlamanla köprüyü geçene kadar belli idare eder benim yengemde böyleydi kokusundan etrafında kimse oturmazdı amcam bahçeye çıkar ayazı çıktığı kadar bağırırdı boğuluyorum nefes alamıyorum diye yengem çekirdek çıtlatırdı içerdetık yoktu kişisel bakımı yok evine giren yolu bulup çıkamaz o kadar pis dağınıkdı sonra kızı büyüdü çok güzel fizik giyimi kendide güzel millet evlenmek için be uğraşlar verdi sonunda birini seçip evlendi defalarca kocası geri yolladı kokuyor kokarca deyip en son adam tüm evi kokutuyor mide kalmadı demiş amcama bırakmış gitmiş yani hiç bir düzelme yok ana kızda millet onları gördümü bir kaçıyor kokularından düzelmiyorlar canın düzelmiyorrrrlarrr hiç uğraşıpda yorma kendini
Sen birde kv nin kötü kokanını görseydin napardın acep . Banyo yapmamakta direnen hep ter kokan ve yanında olmaya mecbur bulunduğun. Oy oy. Söyle gitsin kasma yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?