sevgilim çok pis ve kokuyor :( yardımmm dayanamıyorum :(

Bir insan nasılsa öyle gider canım. Asla değiştiremezsin. Şimdi ayrılmamak için temizlenir ama evlenince nasılsa evlendik diye kendini salar. Ayrıl gitsin. Hiç kimse vazgeçilmez değil.

Bence ayrılmalısın öyle biriyle yaşanmaz.Ben eşimi 16 yıldır tanıyorum daha bir kez ter koktuğunu bilmem her ilk tuvalete girdiğinde duşunu alır hiç kokmaz,bu daha genç bu kadar hijyenden uzak olunmaz pesss

sağlık harici her gün duş almayan insanlara böyle bakıyorum yani büyük konuşmayayım da bir insan nasıl her gün duş almaz, nasıl rahat eder? her gün duş alıyorum her duşta da kendimi bildiğin çitiliyorum. yaşasın suya sabuna, şampuana, saç kremine dokunmak. açıkça konuşun ya kırmadan.

Bir kişisel bakım markete götürün ürünler aldırın benim ki de çok bilmezdi kardeşime de ben bakım yapardım bayılıyorlar al ürünleri duşta kullan de buluşmadan önce o aldıklarımızı kullan önce de öyle istiyorum de
Sabunlar aldır ben alıyorum Benim ki kullanıyor bir bakıyorum toniğimi kullanıyor senin elinde alıştırabilirsin onu

Bazı insanlar yapısal olarak çok fazla terlerler ama pis kokuyor olmanın bir bahanesi yok. Bu yıkanmadığınız ve pis olduğunuz anlamına gelir. Bir de beğendim demişsiniz ya beğeniniz tiksintiye doğru gitmiş. Bilemiyorum ben kokuya karşı çok hassas biriyim dayanamazdım sanırım. Resmen yatağa düşüyorum kötü kokudan..
Bir kere bu sıcakta hele de çok terleyen biriyse sabah akşam duş şart. Bence olayı anlatın direkt anlatın hem de. Kendi kokusunu da mı almıyor yahu pes.

Son durum ne acaba? Bu arada şimdi ki huyu ne ise,sonra da o olur.Hatta evlenince daha beter olur.Benim eşimde aşırı yemek seçer hiç bir şekilde çözemedim fakat bu çok başka bir durum, iyi düşünün.

İnanın temizlik çok çok önemli bir şey. İş yerinde yaşça büyük bir ablamız vardı. İnsan olarak çok iyi, iş olarak çok iyi biriydi. Yani saygı duymamak için bir sebep yoktu kendisine. Ancak! Geçtiği koridor kokuyordu yahu İnanın abartmıyorum. Pis bir kadına da benzemiyordu ama banyo yapıp çıkardığınız kıyafetleri giyerseniz yaptığınız banyonun hiçbir anlamı kalmaz. Ben öyle yaptığını düşünüyorum Sonra emekli olup ayrıldı bu ablamız. Şimdi anarken şöyle iyiydi diyorum ama inanın o koku da eş zamanlı burnuma doluyor... Kokular anıları ile birlikte kodlanıyor zihnimize, yani bu lanet koku denen şey bir çuval inciri berbat edebilir. Hele ki kokuya hassas çok koku alan biriyseniz. Ay bayılıcam valla fenalaştım resmen.

Sizin profil resmi de konuya cuk oturmuş yalnız

ay inanmıy
Ya Orhan Gen
İş yerinde bir erkek arkadaşımız çoğu erkeğin wc den direkt çıkıp gittiğini anlatmıştı...

Ayı gibi kıllı,pis herif diyebildiğinize göre sizinki sevgiden başka birşey gibi
Bu durum da hiç uğraşmayın değiştirmeye değişmiş gibi görünüp sonra iş ciddiye binince eskiye döner veya sizden başka bir bahaneyle acısını fena halde çıkartabilir.
Ayrılın net!

Aman konu sahibi hiç uğraşma yol ver gitsin ıyyy pis kokuşmuşla ömürmü geçer merak etme hiçde düzelmiyorlar kendine bakacak adam biri demeden yapmalı senin zorlamanla köprüyü geçene kadar belli idare eder benim yengemde böyleydi kokusundan etrafında kimse oturmazdı amcam bahçeye çıkar ayazı çıktığı kadar bağırırdı boğuluyorum nefes alamıyorum diye yengem çekirdek çıtlatırdı içerde tık yoktu kişisel bakımı yok evine giren yolu bulup çıkamaz o kadar pis dağınıkdı sonra kızı büyüdü çok güzel fizik giyimi kendide güzel millet evlenmek için be uğraşlar verdi sonunda birini seçip evlendi defalarca kocası geri yolladı kokuyor kokarca deyip en son adam tüm evi kokutuyor mide kalmadı demiş amcama bırakmış gitmiş yani hiç bir düzelme yok ana kızda millet onları gördümü bir kaçıyor kokularından düzelmiyorlar canın düzelmiyorrrrlarrr hiç uğraşıpda yorma kendini

Ben fakeim diye bağırıyorsun.

Konuya bir bakayim dedim gözümden yaşlar akıyor altındada goz kremi vardi yataktan düşcem sanirim

Ay olamaz yass off guluncek bisey degil cok sinir bozucu üstelik ama anlatma tarzın cok komik ozur dilerim hahahahahahahaabahahhaahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…