sevgilim çok pis ve kokuyor :( yardımmm dayanamıyorum :(

El terlemesi hastalık olabilir.
Kıl almak zorunda değil.

Duş konusunu ise açık açık diyeceksin. Duş almalısın. Zör bir şey değil bunu demek.

benim olduğumu nerden anlıcak farklı bir ağızdan konuştum

Farklı bir ağızdan konuştum diyorsunuz da. Sizde eğer buluşmanız da bu temizlik konularına girerseniz kabak gibi sizin olduğunuz ortaya çıkar. Biraz daha temkinli adımlar atın.
Kişisel bakım ürünü tavsiye edenler olmuş ya hani. Bir ara kadın ve erkek roll-onlari birlikte satılıyordu kampanya gibi yani. Sadece ona almış gibi olmak yerine aynı markanın roll-onunu kadın ve erkek versiyonlarını alın ve ikisi kampanyaymış deyin. Bu sana yakışır bir kullansana deyin o biraz daha mantıklı. Siz bir şeyler alıp verirseniz o fake hesap yine sizi işaret edebilir

driclor roll on terlemeyi önlüyor, baya övmüşler dr lar öneriyor ben kullanmadım ama ben de almayı düşünüyorum o kadar terlemesem de en azından yaz aylarında kullanacağım:)

Ama bence kendiniz söyleseydiniz keşke. Erkekler genelde çevresini çok önemsemezler ama sevdikleri insanların söylediklerini takarlar. Belki bir iki gün alınırdı falan ama daha etkili olurdu diye düşünüyorum.

Yanındayken sürekli ter kokuyor muyum diye sor. Of burası havasız, çok mu terledim, ben çok titizimdir, pis bi koku var benden mi geliyor vs... laflar et. Senin bu halini görünce kendisine ister istemez dikkat edecektir. Birde senin yanında heyecandan da terliyor olabilir. Ter kokusu diyorsun, yazın ter kokusu başka kokularlada birleşir. Evlenince salar iyice. Iyyyy ...

İnsan bu kadar igrendigi kisiyi nasil sevebilir ki..oyle bi anlatmisiniz ki icim daraldi ,ayrilin gitsin 25inden sonra beden temizligi mi ogreteceksiniz ki uyarsaniz da yasam tarzi bu sekilde demek ki duzeltebileceginizi sanmiyorum.yine de bi konusmayi deneyin

Ay nasıl anlatmışsın nasıl bir tavsir gözümdeki silueti midemi bulundurmaya yetti bu tarz insanlar ben hiç rastlamadim ama zerre çekilmez sen bunu kendine nasıl yaşatıyorsun biz kızlar hep iyimser erkekler bu dediklerinin 10 da 1ini görse başka arar harbiden duygusallığı bırakın ya akıl ruh sağlığı yerindeyse bu ne pislik gerçek olamaz bunlar bence inanmadim.

Sunu unutma istedgn kadar soyle anlat bu adam bu degismez.yani temizlik duzenlilik sonradan kazanilmiyo helede kocaman ogretmen adam olmus.ya boyle seviceksnz yada ayrilicaksiniz

Sevgilinize bu yazdıklarınızı okutun:)) şok geçirsin bütün kk' ya rezil etmiş beni desin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…