Sevgilim benden sogurmu ?

Kendimi gördüm sizde :D eski sevgilim sarışındı ben esmer haliyle adam tüysüzdü. Ben de o kadar kıllı değildim ama vardı yani. Ben de cok utanmistim bileklerim görününce :D ama erkekler takmıyor takmadı da. Siz lazer yaptırın veya bir çaresine bakın ama. Kendiniz ve hijyen için. Ben kollarımı falan aldırıyorum şimdi daha rahat daha mutluyum :P
Benimkide esmer göğsünde göbeğinde bile tüy yok ya sakalida cikmiyor ben sarışınım ona rağmen killiyim 🤣 bende yüzümü alabildigim kadar iple alıyorum yanakları falan, tum kollarimi aliyorum evde agdayla,tum bacak, koltuk alti falan ama sirt gobek gogus popo kaliyor 🤣 çok zor uğraşmak

keşke önceden param bolken yaptırsaydım diyorum şimdi.
aslında tüy almak problem değil de koltukaltı kararması ve bacaklarımdaki nokta nokta batıklardan şikayetçiyim daha çok.
Taksıtle yaptırdım bende. Bacaktakı batık bendede oluyordu makıne ıle alınca ama epılasyona gırınce hıc bısey kalmadı süt beyaz oldu bacaklarım kararma konusunda fıkrım yok brnımde vajına bolgesı baya bı karardı. Bıde dogum yaptım.

Ben utanmazdim çünkü aşağıya bile gittim tüm bacak koltuk altı kollar icin. Bacaklarim bildiginiz erkek bacaği gibi ust bacaklarima kadar 🤣genital ve popoyu nasıl açıcaz o sıkıntı iste
Ya basta baya bı utanıyosun ama sonra alısıyosun sonucu dusun ve rahat ol zaten gozluk verıyorlar buyuk rahatlık hem bes dakka suruyo

valla ben artık saldım.

eskiden sık sık alırdım şimdi almıyorum bacakları filan.

koltukaltı ve bikini bölgesini temizlik sebebiyle alıyorum sadece.

kollarımı sadece yazın alıyorum mesela :KK70:

şu an pantolon paçasından kıllarımı görebiliyorum ben tek tük, umursamıyorum. sürekli bunla uğraşacak halim yok.

bi de benim tüylerim çabuk uzuyor. ağda zaten asla yapamıyorum. makine, jilet, tüy sarartıcı, tüy dökücü. hangisi kolayıma gelirse. tatilde bacaklarıma jilet yapıyordum mesela 4. günde çıkıyordu çünkü.

yeter ya ben de insanım.

nişanlım da bi erkeğe göre fazlasıyla tüylü. benim için iyi oldu valla oh rahat ediyorum onda da var bende de var.
Sürekli tertemiz kalmanın en azından bana göre imkânı yok. Kollarımda tüy var ama hiç almadım, gözüme de gelmiyor. Ten rengimle uyumlular çünkü.

Bacaklarım ağda yapıldıysa ne hikmetse tek tük çıkıyor. Makine ile orta derece, jiletle halledersem malum ormantikleşiyor. Evde sir ağda var, hazır ağda bandı var, roll-on ağda ve ısıtıcısı var, epilasyon cihazı var, lazer epilasyon cihazı var ve hatta depilasyon cihazı aldım birkaç ay önce ama kıl tüyle uğraşmak bana göre değil. Aynen koltuk altı, bikini bölgesi mecburiyetten alıyorum. Bacaklarımı duruma göre, kıyafete göre. Defalarca pantolon paçasından görünen kısımları jiletle temizlemişimdir.

Benim eşimde tüy yumağı :D Öyle böyle değil. Eskiden huylanırdım tüylü adamlardan ama sevince göze gelmiyor herhalde. Bir goril kadar değil tabii ama ne zaman görsem aklıma eti canga reklamındaki goril geliyor :D Maalesef erkekler bizim gibi değil. Adamların resmen tüy dökme mevsimi var, her yer tüy oluyor.

Bilemeyiz ki; kimi takmaz, kimi için çok önemlidir.

Asıl önemli olan sizin de bundan rahatsız olmanız. Tedavi sonrası lazere gitmeniz mümkün mü?

bişi sorcam affınıza sığınarak. lazerde her yerinize yaptırabiliyor musunuz ya ben g.tümü açamam mesela :KK70: ciddi soruyorum ben de gitmeyi düşünüyorum ama yani belli yerleri açamam gibi geliyor.
Price ilk ağda maceramı görseydin, gülmekten yerlere yatardın. Tatile gidicez, bikini bölgesinin bir kısmını hallettim dedim bu acı bana yeter koltuk altı ve bacaklar için ben kuaföre gidiyorum. Gittim, bacakları koltuk altlarını halletti. Kadın bana bakıyor ben kadına. Kaş göz işareti yaptı, "Bikini bölgesi," dedi.

"Yok ablacığım sağol, ben utançtan yerin dibine girerim," dedim. Zaten trajikomik yarı yarıya temiz. Kadın ne yaptı etti, kendimi bikini bölgesi ağdası yaptırırken buldum. Domatesten hallice kıpkırmızı olmuşum. Kadın yok bacağını öyle kaldır, elinle şöyle tut... arkanı dön şimdi demez mi? Kalktım oturdum, yok abla tamam yaaa bu kadar yeter dedim. Kısacası anadan üryan utana sıkıla ilk birkaç kez devam ediyor öyle sonra alışıyorsun. Allah var eli o kadar hafifti ki acıyı çok az hissettim. Onun gibi daha temiz ve güzel yapana rastlamadım. Nasıl apda yaptıysa bir ayda tüyler ancak çıkabildi o da tek tük. Şimdi gittiğim yerler hem çok acıtıyor hem de 15 gün bile olmadan kökten alınmayanlar hemen çıkıyor.

Benimkide esmer göğsünde göbeğinde bile tüy yok ya sakalida cikmiyor ben sarışınım ona rağmen killiyim 🤣 bende yüzümü alabildigim kadar iple alıyorum yanakları falan, tum kollarimi aliyorum evde agdayla,tum bacak, koltuk alti falan ama sirt gobek gogus popo kaliyor 🤣 çok zor uğraşmak
Göğüs göbek için hormon testi yaptırdınız mi? Belki bir ilaçla geçecek

Price ilk ağda maceramı görseydin, gülmekten yerlere yatardın. Tatile gidicez, bikini bölgesinin bir kısmını hallettim dedim bu acı bana yeter koltuk altı ve bacaklar için ben kuaföre gidiyorum. Gittim, bacakları koltuk altlarını halletti. Kadın bana bakıyor ben kadına. Kaş göz işareti yaptı, "Bikini bölgesi," dedi.

"Yok ablacığım sağol, ben utançtan yerin dibine girerim," dedim. Zaten trajikomik yarı yarıya temiz. Kadın ne yaptı etti, kendimi bikini bölgesi ağdası yaptırırken buldum. Domatesten hallice kıpkırmızı olmuşum. Kadın yok bacağını öyle kaldır, elinle şöyle tut... arkanı dön şimdi demez mi? Kalktım oturdum, yok abla tamam yaaa bu kadar yeter dedim. Kısacası anadan üryan utana sıkıla ilk birkaç kez devam ediyor öyle sonra alışıyorsun. Allah var eli o kadar hafifti ki acıyı çok az hissettim. Onun gibi daha temiz ve güzel yapana rastlamadım. Nasıl apda yaptıysa bir ayda tüyler ancak çıkabildi o da tek tük. Şimdi gittiğim yerler hem çok acıtıyor hem de 15 gün bile olmadan kökten alınmayanlar hemen çıkıyor.
ahhaha
ablam da gidiyor mesela kuaföre
ben gidemem gibi
tüy dökücü ya da jiletle hallediveriyorum
ağda da yapsam bir hafta olmadan çıkar benimkiler

ahhaha
ablam da gidiyor mesela kuaföre
ben gidemem gibi
tüy dökücü ya da jiletle hallediveriyorum
ağda da yapsam bir hafta olmadan çıkar benimkiler

Bir iki defa gidince alışıyor insan. Ben de gidenlere hayret ederdim, nasıl gidiyorlar diye. Bazen gitmeye üşeniyorum ne yalan söyliyeyim. Çünkü, git giyin çıkar, ağda yaptır o halde üst baş giyin, eve gel duş al falan yorucu ama ağdayı güzel yapan bir yerse değiyor. Çünkü acı eşiğim yüksek olmasına rağmen ben bir bikini bölgesini iki günde ancak halledebiliyorum.

Kadınlarımızın kendine bakmaması ne kadar üzücü bir durum. Bak canım kadın doğumdan randevu alıyosun devlet hastanesinden kan veriyosun. Ertesi gün gidiyosun hormonlarını doktor açıklıyo. Sana ilaç yazıyo. Sen gidip alıyosun. İçiyosun. O ilaçlar bitene kadar ağdacıya gidiyosun. Ablacım tüm vücut yapacam diyosun yapıyolar. Yani kafana göre hap map alma kendini kötü yaparsın

Ayrıca bir şey soracağım; vücudu tertemiz kalabilen var mı ya?

Ne kadar ağdaya da gitsen, evde de halletmeye kalksan o tüyler belli bir miktar çıkmadıkça alınamıyor. Yoksa bende mi bir sorun var?

Not: Sürekli temiz kalabilen, yani aldıktan sonra yine çıkmaya başlıyor sonuçta.
evet bende de çıkıyo. Çıkmasa kuaföre o kadar para verir miydim :D seyrek seyrek çıkıyo ondan da kimse soğuma hepimiz insanız

Back
X