Siz olsanız napardınız ne tepki verirdiniz??? O kadar canım sıkıldı ki.. lütfen bakın

Densiz akraba olayı olabilir. Baksanıza tanışırız kız arkadaşınla nolacak sadece bir gece yatıcaz demişler yüzsüz yüzsüz. Sevgiliniz gerçekten doğruyu söylüyor olabilir,aktarmalı falan bir bilet bulun bir şekilde gidin bakalım tanışın

Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz hazır tatil bende bu ara hem sıkıldım hem bunaldım farklılık olsun diye yanına gitmeye karar verdim. İşimi gücümü ayarladım cantama kadar topladım biletimi aldım. Ama gel gör ki gidemiyorum cünkü akrabaları sehir dışından gelip onda kalacaklarmış. Ve bu son dakika belli oluyor düşünün sinirlerim tepeme çıktı birde bana diyor ki istersen gel ama daha rahat bi zamanda görüşsek daha mantıklı olur falan. Bu ne kızlar siz olsanız ne dersiniz
Buradan kendime bir bilgi çıkarırdım demek ki evlendiğinde de akrabalar yatıya kalacak , annesi ve babası kış geldiğinde sende kalacak erkek kuzeni onda kalacak ,kiminle masıl bir aile ile evlendiğinize dikkat edin ,bunlar önemli mevzular !!!!

Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz hazır tatil bende bu ara hem sıkıldım hem bunaldım farklılık olsun diye yanına gitmeye karar verdim. İşimi gücümü ayarladım cantama kadar topladım biletimi aldım. Ama gel gör ki gidemiyorum cünkü akrabaları sehir dışından gelip onda kalacaklarmış. Ve bu son dakika belli oluyor düşünün sinirlerim tepeme çıktı birde bana diyor ki istersen gel ama daha rahat bi zamanda görüşsek daha mantıklı olur falan. Bu ne kızlar siz olsanız ne dersiniz
Her şeye de aldatma var diye şüphe etmeye de başladım 😀Sanırım psikolojim iyi değil bu aralar.

Plansız ve sormadan gittiysen normal yani bayram ve tatil zamanı olabilecek şeyler karı koca değilsiniz e akrabasını da kovamaz seni de ihmal etmek istememiş ama cocuk

Yalan söylemiş 😔 dikkat et sevgiline aldatıyor olabilir olmasa bile yaptığı ayıp yahu. Akrabalar daha mi değerli hiç mi ozlememis seni

Bu akraba isi nasil son dk cikar ki? Insan en axindan 1-2 hafta oncesinden haber vermez mi? Ben mi yanlis biliyorum

Ben pek inanmadım keşke gitseydiniz madem onlar otelde kalmıyor siz 1 gece beraber otelde kalırdınız fazla kalmayacaklarmış zaten. Normalde sizi iptal etmesi çok saçma ama en azından bu gerçek mi? Anlamış olurdunuz.

Back
X