Siz olsanız napardınız ne tepki verirdiniz??? O kadar canım sıkıldı ki.. lütfen bakın

Son dk akraba için beni ekenden ayrılırdım kapıma gelip yalvarmadığı sürece de geri dönmezdim, ben onun akrabalarından daha değerliyim kusura bakmasın.

Sizin geleceğinizi biliyormuş , son dk ekiyor sizi.Akraba gelecekse müsait değilim diyebilirdi .Gerçeği söylediği de muamma?
Baska müsait bi zamanda görüşelim daha iyi olmaz mı demeye getirdi. Onlara söylemiş onlar tanışırız birşey olmaz demiş güya

Kendinizi üzmeye değmez böyle biri için. Şimdiden sizi son sıralara koyuyor. Hiç uzatmadan ayrılın derim. Bir erkeğin akrabaları ekmesi için bahane uydurması o kadar kolaydır ki bahaneye bile gerek yok, Arkadaşım misafir gelecek evim müsait değil de diyebilir.
Kız arkadaşım gelicek demiş onlar gelsin birşey olmaz bizde tanışmış oluruz zaten gece yatıcaz sadece cok kalmayız demişler bana söylediği bu

Akraba geldigine emin misiniz yq? Hangi erkek sehir disindan kendisine gelecek sevgilisini akraba icin geri cevirir ya sevişmek filan varken. Bence ya akraba degil baska iş var ya da bunun libido sifirin altinda simdiden boyleyse atin çöpe gitsin
Sehir dışından geliyorlarmış biliyorum kişileri az çok. Ama böyle olması çok tuhafıma gitti yani çözemedim bende

Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz hazır tatil bende bu ara hem sıkıldım hem bunaldım farklılık olsun diye yanına gitmeye karar verdim. İşimi gücümü ayarladım cantama kadar topladım biletimi aldım. Ama gel gör ki gidemiyorum cünkü akrabaları sehir dışından gelip onda kalacaklarmış. Ve bu son dakika belli oluyor düşünün sinirlerim tepeme çıktı birde bana diyor ki istersen gel ama daha rahat bi zamanda görüşsek daha mantıklı olur falan. Bu ne kızlar siz olsanız ne dersiniz
Yalanına inanmadım adamın

Ayy uydurmuş gibi geldi bana, sevgilisi gelecekken akraba mı kabul etmiş, inanmadım ben, gitmeyeceğini adı gibi biliyor yalandan gel istersen de daha rahat gorüselim diye maval okumuş, geliyorum deseydin "misafirler akraba değilse" kesin akrabaları gönderecek yer bulurdu, bahanesi ortadan kalkardi, 😏

Bilmiyorum hissettiğim tek şey kırgınlık ve şok başka bişey varsa da nasıl ortaya çıkarayım zaten uzağız
Her şeyi ayarlamışsınız zaten, bence çat kapı gidin bir kontrol edin. Nedense bana yalan söylüyor gibi geldi, hem de çok basit sıradan düşülmemiş bir yalan. İmkanınız varsa gidin kontrol edin inanın pişman olmazsınız.

Her şeyi ayarlamışsınız zaten, bence çat kapı gidin bir kontrol edin. Nedense bana yalan söylüyor gibi geldi, hem de çok basit sıradan düşülmemiş bir yalan. İmkanınız varsa gidin kontrol edin inanın pişman olmazsınız.
Bana de bahane üretiyor gibi geldi. Ki istemese kimseyi evine almaz. Gideyim dedim bilet bulamıyorum birde gitsem kalma sıkıntısı var

İlk defa mı basbasa kalacaksınız kendini yetersiz hissedip uydurmuş gibi geldi bana bilemedim

Back
X