- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
ömrünüzün sonuna kadar olmayacak mısınız?Gerçekten seven adam takılmaz mi benimde vücudumun bazı yerlerinde kararmalar ve tuyle var hatta bu yüzden kimseyle muhattap olmuyorum
saçmalamayın lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ömrünüzün sonuna kadar olmayacak mısınız?Gerçekten seven adam takılmaz mi benimde vücudumun bazı yerlerinde kararmalar ve tuyle var hatta bu yüzden kimseyle muhattap olmuyorum
Ayrıca bir şey soracağım; vücudu tertemiz kalabilen var mı ya?
Ne kadar ağdaya da gitsen, evde de halletmeye kalksan o tüyler belli bir miktar çıkmadıkça alınamıyor. Yoksa bende mi bir sorun var?
Not: Sürekli temiz kalabilen, yani aldıktan sonra yine çıkmaya başlıyor sonuçta.
bişi sorcam affınıza sığınarak. lazerde her yerinize yaptırabiliyor musunuz ya ben g.tümü açamam meselaLazere neden gıdemıyorsun?? Ben yaptırdım buyuk rahatlık paran yoksa bırıktır taksıtle bıle yapan yerler var brn oyle yaptırdım suan tertemız tavsıye ederım.
Ne bileyim bu çekiniyorumömrünüzün sonuna kadar olmayacak mısınız?
saçmalamayın lütfen.
Bende gidiyorum ama koltukalti bacak kol diğer yerleri açamam utanırımbişi sorcam affınıza sığınarak. lazerde her yerinize yaptırabiliyor musunuz ya ben g.tümü açamam meselaciddi soruyorum ben de gitmeyi düşünüyorum ama yani belli yerleri açamam gibi geliyor.
Ben gidiyorum valahi açıyorum napiyim yeterki bitsinbişi sorcam affınıza sığınarak. lazerde her yerinize yaptırabiliyor musunuz ya ben g.tümü açamam meselaciddi soruyorum ben de gitmeyi düşünüyorum ama yani belli yerleri açamam gibi geliyor.
valla ben artık saldım.
eskiden sık sık alırdım şimdi almıyorum bacakları filan.
koltukaltı ve bikini bölgesini temizlik sebebiyle alıyorum sadece.
kollarımı sadece yazın alıyorum mesela
şu an pantolon paçasından kıllarımı görebiliyorum ben tek tük, umursamıyorum. sürekli bunla uğraşacak halim yok.
bi de benim tüylerim çabuk uzuyor. ağda zaten asla yapamıyorum. makine, jilet, tüy sarartıcı, tüy dökücü. hangisi kolayıma gelirse. tatilde bacaklarıma jilet yapıyordum mesela 4. günde çıkıyordu çünkü.
yeter ya ben de insanım.
nişanlım da bi erkeğe göre fazlasıyla tüylü. benim için iyi oldu valla oh rahat ediyorum onda da var bende de var.
Ne bileyim bu çekiniyorum
Ayy keşkeBende çok utanıyorum bi kil tüy olaylarindan hatta alınsa bile bacaklarda benek benek batıklar olunca bile utanıyorum.Bazı erkeklerin tahammülü yok evet tüy olayına öyle birisiyse takılabilir
gittim ultrasonla baktı kıstım yokmuş ne kadar doğru bilmiyorum. testesteron hormonum yüksek cıktı biraz. Doğum kontrol hapı kullanıyorum 4 ay olduSizi seven önce yüreğinizi sevsin. Sizin elinizde değil sağlık bu o yüzden takılmayın bu kadar doktora gittiniz mi hotman tedavisi yok mu acaba
Ya cok utansamda sadece alt tarafı actım napım yoksa popoyu yaptırmadım tabı o kadr degılde. (Sadece bı kere yaptırdım) Baktım her sefrrınde baska bırı gırıyo seansa daha ıstemedım sınır ettıler. Benn tum bacak koltuk altı yaptırdım cokta guzel oldu. Utanıyosun basta ama zaten en kısa o bolge suruyo alısıyorsunda evlenmeden yaptır buyuk rahatlık.bişi sorcam affınıza sığınarak. lazerde her yerinize yaptırabiliyor musunuz ya ben g.tümü açamam meselaciddi soruyorum ben de gitmeyi düşünüyorum ama yani belli yerleri açamam gibi geliyor.
Ya cok utansamda sadece alt tarafı actım napım yoksa popoyu yaptırmadım tabı o kadr degılde. (Sadece bı kere yaptırdım) Baktım her sefrrınde baska bırı gırıyo seansa daha ıstemedım sınır ettıler. Benn tum bacak koltuk altı yaptırdım cokta guzel oldu. Utanıyosun basta ama zaten en kısa o bolge suruyo alısıyorsunda evlenmeden yaptır buyuk rahatlık.
Bir kizin en deValla kaymak gibi vücudum vardı hep.
Bundan yana artı bir değer görmedim.
Eki Görüntüle 2251632
Moralimin üstünü çiz değerim diye oku :)
Merak etme yani.. :)
Hiç görmedi bir ara şey diyodu aşkım bacaklarıma ağda yaparım ben falan bıyıkların çıkarsa dalga gecer güleriz nolcak insanlık hali diyorduAdam herhalde goruyordur tuy probleminiz oldugunu, bu konuda takintisi olsa zaten ilişkiye baslmazdi.
Nasıl bir tedavi uygulandı ablanıza? Dr bana doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum sadece
Ya cok utansamda sadece alt tarafı actım napım yoksa popoyu yaptırmadım tabı o kadr degılde. (Sadece bı kere yaptırdım) Baktım her sefrrınde baska bırı gırıyo seansa daha ıstemedım sınır ettıler. Benn tum bacak koltuk altı yaptırdım cokta guzel oldu. Utanıyosun basta ama zaten en kısa o bolge suruyo alısıyorsunda evlenmeden yaptır buyuk rahatlık.
Ben utanmazdim çünkü aşağıya bile gittim tüm bacak koltuk altı kollar icin. Bacaklarim bildiginiz erkek bacaği gibi ust bacaklarima kadarBende gidiyorum ama koltukalti bacak kol diğer yerleri açamam utanırım
Ayy o batıklar benide sınır ediyo bacakları agdayla alıyorum kızardigi yetmiyormuş gibi birde batıklar kötü gösteriyor kese yapıyorum nafile heralde hileye vurucam bu gidişlekeşke önceden param bolken yaptırsaydım diyorum şimdi.
aslında tüy almak problem değil de koltukaltı kararması ve bacaklarımdaki nokta nokta batıklardan şikayetçiyim daha çok.
Jilete*Ayy o batıklar benide sınır ediyo bacakları agdayla alıyorum kızardigi yetmiyormuş gibi birde batıklar kötü gösteriyor kese yapıyorum nafile heralde hileye vurucam bu gidişle