Sevgilim benden sogurmu ?

Ayrıca bir şey soracağım; vücudu tertemiz kalabilen var mı ya?

Ne kadar ağdaya da gitsen, evde de halletmeye kalksan o tüyler belli bir miktar çıkmadıkça alınamıyor. Yoksa bende mi bir sorun var?

Not: Sürekli temiz kalabilen, yani aldıktan sonra yine çıkmaya başlıyor sonuçta.

valla ben artık saldım.

eskiden sık sık alırdım şimdi almıyorum bacakları filan.

koltukaltı ve bikini bölgesini temizlik sebebiyle alıyorum sadece.

kollarımı sadece yazın alıyorum mesela :D

şu an pantolon paçasından kıllarımı görebiliyorum ben tek tük, umursamıyorum. sürekli bunla uğraşacak halim yok.

bi de benim tüylerim çabuk uzuyor. ağda zaten asla yapamıyorum. makine, jilet, tüy sarartıcı, tüy dökücü. hangisi kolayıma gelirse. tatilde bacaklarıma jilet yapıyordum mesela 4. günde çıkıyordu çünkü.

yeter ya ben de insanım.

nişanlım da bi erkeğe göre fazlasıyla tüylü. benim için iyi oldu valla oh rahat ediyorum onda da var bende de var.

Kendimi gördüm sizde :D eski sevgilim sarışındı ben esmer haliyle adam tüysüzdü. Ben de o kadar kıllı değildim ama vardı yani. Ben de cok utanmistim bileklerim görününce :D ama erkekler takmıyor takmadı da. Siz lazer yaptırın veya bir çaresine bakın ama. Kendiniz ve hijyen için. Ben kollarımı falan aldırıyorum şimdi daha rahat daha mutluyum :P

Lazere neden gıdemıyorsun?? Ben yaptırdım buyuk rahatlık paran yoksa bırıktır taksıtle bıle yapan yerler var brn oyle yaptırdım suan tertemız tavsıye ederım.

Lazere neden gıdemıyorsun?? Ben yaptırdım buyuk rahatlık paran yoksa bırıktır taksıtle bıle yapan yerler var brn oyle yaptırdım suan tertemız tavsıye ederım.
bişi sorcam affınıza sığınarak. lazerde her yerinize yaptırabiliyor musunuz ya ben g.tümü açamam mesela :D ciddi soruyorum ben de gitmeyi düşünüyorum ama yani belli yerleri açamam gibi geliyor.

Ben lazere gidiyorum ama benimde sırtımın alt kısmında var yazın aldırıyorum kışın ellemiyorum.Geçen nişanlım gördü bu ne kız böyle dedi gülerek üstünde durmadı.Yani demem o ki seven insan takmaz.

Erkek arkadaşınız soğur mu bilemem önce sağlık tedavinizi olun kıl tüy sorununuzu sonra halledin. Ayrıca eğer sogursa da sakın öz güven kaybetmeyin çünkü sevgi kıla tüye bakmaz emin olun . Gerçekten seven böyle şeylere takilmaz sevgi ruhla ilgili bir mevzudur akıl beyin kalp bunları ilgilendirir ama killa tüyle fiziksel şeylerle ilgilenmez

bişi sorcam affınıza sığınarak. lazerde her yerinize yaptırabiliyor musunuz ya ben g.tümü açamam mesela :KK70: ciddi soruyorum ben de gitmeyi düşünüyorum ama yani belli yerleri açamam gibi geliyor.
Bende gidiyorum ama koltukalti bacak kol diğer yerleri açamam utanırım

valla ben artık saldım.

eskiden sık sık alırdım şimdi almıyorum bacakları filan.

koltukaltı ve bikini bölgesini temizlik sebebiyle alıyorum sadece.

kollarımı sadece yazın alıyorum mesela :KK70:

şu an pantolon paçasından kıllarımı görebiliyorum ben tek tük, umursamıyorum. sürekli bunla uğraşacak halim yok.

bi de benim tüylerim çabuk uzuyor. ağda zaten asla yapamıyorum. makine, jilet, tüy sarartıcı, tüy dökücü. hangisi kolayıma gelirse. tatilde bacaklarıma jilet yapıyordum mesela 4. günde çıkıyordu çünkü.

yeter ya ben de insanım.

nişanlım da bi erkeğe göre fazlasıyla tüylü. benim için iyi oldu valla oh rahat ediyorum onda da var bende de var.
Ne bileyim bu çekiniyorum

şurada yazdım, tekrar olmasın.

çekinecek bişey yok cidden. bi kere salsan rahatlarsın.

Bende çok utanıyorum bi kil tüy olaylarindan hatta alınsa bile bacaklarda benek benek batıklar olunca bile utanıyorum.Bazı erkeklerin tahammülü yok evet tüy olayına öyle birisiyse takılabilir
Ayy keşke
Sizi seven önce yüreğinizi sevsin. Sizin elinizde değil sağlık bu o yüzden takılmayın bu kadar doktora gittiniz mi hotman tedavisi yok mu acaba
gittim ultrasonla baktı kıstım yokmuş ne kadar doğru bilmiyorum. testesteron hormonum yüksek cıktı biraz. Doğum kontrol hapı kullanıyorum 4 ay oldu

bişi sorcam affınıza sığınarak. lazerde her yerinize yaptırabiliyor musunuz ya ben g.tümü açamam mesela :KK70: ciddi soruyorum ben de gitmeyi düşünüyorum ama yani belli yerleri açamam gibi geliyor.
Ya cok utansamda sadece alt tarafı actım napım yoksa popoyu yaptırmadım tabı o kadr degılde. (Sadece bı kere yaptırdım) Baktım her sefrrınde baska bırı gırıyo seansa daha ıstemedım sınır ettıler. Benn tum bacak koltuk altı yaptırdım cokta guzel oldu. Utanıyosun basta ama zaten en kısa o bolge suruyo alısıyorsunda evlenmeden yaptır buyuk rahatlık.

Ya cok utansamda sadece alt tarafı actım napım yoksa popoyu yaptırmadım tabı o kadr degılde. (Sadece bı kere yaptırdım) Baktım her sefrrınde baska bırı gırıyo seansa daha ıstemedım sınır ettıler. Benn tum bacak koltuk altı yaptırdım cokta guzel oldu. Utanıyosun basta ama zaten en kısa o bolge suruyo alısıyorsunda evlenmeden yaptır buyuk rahatlık.

keşke önceden param bolken yaptırsaydım diyorum şimdi.
aslında tüy almak problem değil de koltukaltı kararması ve bacaklarımdaki nokta nokta batıklardan şikayetçiyim daha çok.

Valla kaymak gibi vücudum vardı hep.
Bundan yana artı bir değer görmedim.
Eki Görüntüle 2251632

Moralimin üstünü çiz değerim diye oku :)

Merak etme yani.. :)
Bir kizin en de
Adam herhalde goruyordur tuy probleminiz oldugunu, bu konuda takintisi olsa zaten ilişkiye baslmazdi.
Hiç görmedi bir ara şey diyodu aşkım bacaklarıma ağda yaparım ben falan bıyıkların çıkarsa dalga gecer güleriz nolcak insanlık hali diyordu 🤣 ona hormonlarımda sıkıntı olduğunu üstüne basa basa erkeklik hormonum çok çalışıyor dedim anlamıştır inşallah birşeyler 🤣

Nasıl bir tedavi uygulandı ablanıza? Dr bana doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum sadece

ilaç tedavisi oldu sonra lazerle tedavi oldu yüzünde çok fazla vardı kıl lazerle baya etkili oldu.
Lazerle de tedavi ediyorlar.
Bende de hormon sorunu var lazere gittim 10 seans kadar azalma oldu baya lazerle de gidiyor kendiliğinden

Bende gidiyorum ama koltukalti bacak kol diğer yerleri açamam utanırım
Ben utanmazdim çünkü aşağıya bile gittim tüm bacak koltuk altı kollar icin. Bacaklarim bildiginiz erkek bacaği gibi ust bacaklarima kadar 🤣genital ve popoyu nasıl açıcaz o sıkıntı iste

keşke önceden param bolken yaptırsaydım diyorum şimdi.
aslında tüy almak problem değil de koltukaltı kararması ve bacaklarımdaki nokta nokta batıklardan şikayetçiyim daha çok.
Ayy o batıklar benide sınır ediyo bacakları agdayla alıyorum kızardigi yetmiyormuş gibi birde batıklar kötü gösteriyor kese yapıyorum nafile heralde hileye vurucam bu gidişle

Back
X