- 15 Temmuz 2016
- 8.369
- 13.966
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahtsız hedefiyimBedbaht girl ne ya![]()
Beni kıllı görmedi amaE seni böyle kabul etmiş içini seviyordur
Tamam sende görünme ne olcak sanki hangimizi ev haliyle bakımsız gördüler ki fazla takmaBahtsız hedefiyim
Beni kıllı görmedi ama
Hamileliklerimde sarışın mi olacak esmer mi diye iddaya giren sayisi epey var tüysüz olsun yeter demistim bendeBenimki esmer ama tüysüz ne hikmetse bende sarışınım tüylüyümzitliga bakarmisin anca bu kadar olur sakali bile cikmiyor. Benim çocuğumda sarışınligi bana ceksin bari kıllı olmasinda
![]()
Ben manyak gibi her hafta sonu makine ağda lazer ne varsa girişiyorum kendime. Gerçekten pürüzsüz olmayı seviyorum ben. Bende de sarı tüy coşkusu var şeftali gibiyimAyrıca bir şey soracağım; vücudu tertemiz kalabilen var mı ya?
Ne kadar ağdaya da gitsen, evde de halletmeye kalksan o tüyler belli bir miktar çıkmadıkça alınamıyor. Yoksa bende mi bir sorun var?
Not: Sürekli temiz kalabilen, yani aldıktan sonra yine çıkmaya başlıyor sonuçta.
Aynen ya adayla alınca cilt hemen tahriş oluyor onun geçmesini bekliyosun birde. Lazerde biraz uğraştırıcı ya bitirmezse cildim yanık lekesi olursa diye korkuyorum çok hassas cunkuAyrıca bir şey soracağım; vücudu tertemiz kalabilen var mı ya?
Ne kadar ağdaya da gitsen, evde de halletmeye kalksan o tüyler belli bir miktar çıkmadıkça alınamıyor. Yoksa bende mi bir sorun var?
Not: Sürekli temiz kalabilen, yani aldıktan sonra yine çıkmaya başlıyor sonuçta.
Ee yavrum nasıl geliyor ki makineye, ağdaya tüy? Benim çok yok öyle normal ama çıkmaya başlayınca hemen alınmıyor. Tekrar tekrar sağlam bir ağda yapmak lazım o zaman da tahriş oluyor.Ben manyak gibi her hafta sonu makine ağda lazer ne varsa girişiyorum kendime. Gerçekten pürüzsüz olmayı seviyorum ben. Bende de sarı tüy coşkusu var şeftali gibiyim
Bizde lazer cihazı var. Ben öyle kullanmadım ama kullandığım zaman tüyleri bayağı bir geç çıkartıyor. Ben ağdaya gidiyorum. Yeni çıkmaya başladığı dönemler hiç alınmıyor. Mecbur birkaç gün daha çıkmasını beklemek zorunda kalıyorum. Çünkü üst üste ağdayı uygulayınca tahriş oluyor cildim pişik gibi.Aynen ya adayla alınca cilt hemen tahriş oluyor onun geçmesini bekliyosun birde. Lazerde biraz uğraştırıcı ya bitirmezse cildim yanık lekesi olursa diye korkuyorum çok hassas cunku
Sir ağda kullanıyorum ben, hiç uzatmam tüylerimi. Bacaklarımı lazer görmüyor mesela benim. Ağdada almıyor bir değişik anlamadım. Sarı tüylerim olduğu için telefonun feneriyle alıyorum görmek için makine alıyorEe yavrum nasıl geliyor ki makineye, ağdaya tüy? Benim çok yok öyle normal ama çıkmaya başlayınca hemen alınmıyor. Tekrar tekrar sağlam bir ağda yapmak lazım o zaman da tahriş oluyor.
Gerçekten seven adam takılmaz mi benimde vücudumun bazı yerlerinde kararmalar ve tuyle var hatta bu yüzden kimseyle muhattap olmuyorumSağlık problemi sonuçta seven adam kıla tüye takılmaz
Ama kendi psikolojiniz için kendinizi iyi hissetmek için tedavi olmaya bakın derim ben
Yani şöyle eğerki bir sağlık probleminden kaynaklı ise elbette takmaz ama kişi sırf bakımsız lığı boşvermişliği yüzünden yapıyorsa o zaman belkiGerçekten seven adam takılmaz mi benimde vücudumun bazı yerlerinde kararmalar ve tuyle var hatta bu yüzden kimseyle muhattap olmuyorum