Sevgilim benden sogurmu ?

Ağda yaparsın cnm ne kafana takıyorsun, sevgilinin tüyüne bakacağını adamlığına bak. Kıl, tüy hayat kurtarmıyor.

Tüm yorumları okudum ve diyorum ki;

Bacım git kuaföre, de ki; Abla buyur kendimi sana havale ettim.

15 dakikada tertemiz, mis. Tüylerinin çıkma sıklığına göre git. Ne uğraşıyorsun kendin. Hepimiz tüylüyüz. Doğamız bu. Yüzyıllar önce ağda mı vardı, neyse o. Yalnız çok fena gaza geldim, yiğidin malı meydandır diyeceğim neredeyse.

Benimki esmer ama tüysüz ne hikmetse bende sarışınım tüylüyüm 🤣 zitliga bakarmisin anca bu kadar olur sakali bile cikmiyor. Benim çocuğumda sarışınligi bana ceksin bari kıllı olmasinda🤣
Hamileliklerimde sarışın mi olacak esmer mi diye iddaya giren sayisi epey var tüysüz olsun yeter demistim bende 🤣Sevgilinde adamsa soğumaz killa tüyle soğuyacaksa yol ver gitsin ilacını kullan tedavin bitince de lazerle kurtulursun ama güvenilir bir yer olması önemli

Bende çok utanıyorum bi kil tüy olaylarindan hatta alınsa bile bacaklarda benek benek batıklar olunca bile utanıyorum.Bazı erkeklerin tahammülü yok evet tüy olayına öyle birisiyse takılabilir

Ayrıca bir şey soracağım; vücudu tertemiz kalabilen var mı ya?

Ne kadar ağdaya da gitsen, evde de halletmeye kalksan o tüyler belli bir miktar çıkmadıkça alınamıyor. Yoksa bende mi bir sorun var?

Not: Sürekli temiz kalabilen, yani aldıktan sonra yine çıkmaya başlıyor sonuçta.

Ne kadar ağdaya da gitsen, evde de halletmeye kalksan o tüyler belli bir miktar çıkmadıkça alınamıyor. Yoksa bende mi bir sorun var?

Not: Sürekli temiz kalabilen, yani aldıktan sonra yine çıkmaya başlıyor sonuçta.
Ben manyak gibi her hafta sonu makine ağda lazer ne varsa girişiyorum kendime. Gerçekten pürüzsüz olmayı seviyorum ben. Bende de sarı tüy coşkusu var şeftali gibiyim

Aynen ya adayla alınca cilt hemen tahriş oluyor onun geçmesini bekliyosun birde. Lazerde biraz uğraştırıcı ya bitirmezse cildim yanık lekesi olursa diye korkuyorum çok hassas cunku

Asla soğumaz, soğumamalı. İnsan her zaman 4 4lük bakımlı olamaz. Bazen epilasyon yapmaya üşeniriz. Yaz günüdür, işten geliriz ter kokarız. Bazen hastalıktan kırılır yataklara koltuklara kusarız. Nezle olur fırt fırt burun sileriz. Kilo alır kilo veririz. Vücudumuzda çatlaklar olur. Sizi seven olduğunuz gibi sever. Kişisel temizliğe özen gösterin. İstiyorsanız düzenli ağda epilasyon yapın. Zor oluyorsa dışarda yaptırın ya da farklı yöntemler kullanın. Ama ne olursa olsun sizi olduğunuz gibi seven insanlar bulun.

Ben manyak gibi her hafta sonu makine ağda lazer ne varsa girişiyorum kendime. Gerçekten pürüzsüz olmayı seviyorum ben. Bende de sarı tüy coşkusu var şeftali gibiyim
Ee yavrum nasıl geliyor ki makineye, ağdaya tüy? Benim çok yok öyle normal ama çıkmaya başlayınca hemen alınmıyor. Tekrar tekrar sağlam bir ağda yapmak lazım o zaman da tahriş oluyor.

Aynen ya adayla alınca cilt hemen tahriş oluyor onun geçmesini bekliyosun birde. Lazerde biraz uğraştırıcı ya bitirmezse cildim yanık lekesi olursa diye korkuyorum çok hassas cunku
Bizde lazer cihazı var. Ben öyle kullanmadım ama kullandığım zaman tüyleri bayağı bir geç çıkartıyor. Ben ağdaya gidiyorum. Yeni çıkmaya başladığı dönemler hiç alınmıyor. Mecbur birkaç gün daha çıkmasını beklemek zorunda kalıyorum. Çünkü üst üste ağdayı uygulayınca tahriş oluyor cildim pişik gibi.

Sizi seven önce yüreğinizi sevsin. Sizin elinizde değil sağlık bu o yüzden takılmayın bu kadar doktora gittiniz mi hotman tedavisi yok mu acaba

Ee yavrum nasıl geliyor ki makineye, ağdaya tüy? Benim çok yok öyle normal ama çıkmaya başlayınca hemen alınmıyor. Tekrar tekrar sağlam bir ağda yapmak lazım o zaman da tahriş oluyor.
Sir ağda kullanıyorum ben, hiç uzatmam tüylerimi. Bacaklarımı lazer görmüyor mesela benim. Ağdada almıyor bir değişik anlamadım. Sarı tüylerim olduğu için telefonun feneriyle alıyorum görmek için makine alıyor

Valla kaymak gibi vücudum vardı hep.
Bundan yana artı bir değer görmedim.
2251632

Moralimin üstünü çiz değerim diye oku :)

Merak etme yani.. :)

Sağlık problemi sonuçta seven adam kıla tüye takılmaz
Ama kendi psikolojiniz için kendinizi iyi hissetmek için tedavi olmaya bakın derim ben
Gerçekten seven adam takılmaz mi benimde vücudumun bazı yerlerinde kararmalar ve tuyle var hatta bu yüzden kimseyle muhattap olmuyorum

Seven takilmaz soyle ben boyleyim bosverdim demezse kadin neticede tedavisi var veya agdasi jileti vs birsekilde o bakimi yapmak lazim ama kim.olursa olsun erkek veya kadin kendini salar bakimini yapmazsa karsi taraf haliyle uzaklasabilir

Gerçekten seven adam takılmaz mi benimde vücudumun bazı yerlerinde kararmalar ve tuyle var hatta bu yüzden kimseyle muhattap olmuyorum
Yani şöyle eğerki bir sağlık probleminden kaynaklı ise elbette takmaz ama kişi sırf bakımsız lığı boşvermişliği yüzünden yapıyorsa o zaman belki

Kişiye göre değişir ama anladığım kadarıyla sevgilinizden ziyade siz bu durumdan rahatsızsınz oyüzden hemen tedavi olun ve lazere gidin kendinizi daha iyi hissedersiniz boş verin sevgiliniz soğur mu ısınır mı bence bunu o kadar takmayın

Adam herhalde goruyordur tuy probleminiz oldugunu, bu konuda takintisi olsa zaten ilişkiye baslmazdi.

Back
X