Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum kontrol hapı kullanıyorum 1 yıl kullan gel tekrar dedi dr ama içim rahat değil başka doktorada mi gitsem ?Sağlık problemi sonuçta seven adam kıla tüye takılmaz
Ama kendi psikolojiniz için kendinizi iyi hissetmek için tedavi olmaya bakın derim ben
Yüzümü iple alıyorum alabildigim kadar. Sırtım,belim,göbek,göğüste var almıyorum.,tüm kol tüm bacak adayla alıyorum ama yoruyor biktim artik .lazere gitsem hastalığım var nasıl olcak bilmiyorumTüy derken nerelerin çok tüylü mesela, herkes te tüy var. Bi şekilde hallediyor...
Sırt, bel, göbek ve göğüstekiler küçük, ayva tüy denilen incecik tüylerse onlar herhalde hepimizde vardır.Yüzümü iple alıyorum alabildigim kadar. Sırtım,belim,göbek,göğüste var almıyorum.,tüm kol tüm bacak adayla alıyorum ama yoruyor biktim artik .lazere gitsem hastalığım var nasıl olcak bilmiyorum
Siz yine şanslısıniz size tuylusun falan diyemez çünkü oda kıllı . Ya benimki ne dese haklı kendisi tüysüz sakalı bile çıkmıyor hormonlarımız ters çalışıyor onda östrojen bende testesteronben de tüylüyüm
seven insan soğumuyor merak etme.
nişanlım da tüylü yani öyle böyle değilayı diye dalga geçiyorum arada. soğumuyorum ama yani makine ile ense tıraşı yapmışlığım var adama.
Benim tuyler biraz uzun ayva tüyü gibi kısa olsa dert etmezdim siyah değil ama kahverengi gri renkte tüylerimSırt, bel, göbek ve göğüstekiler küçük, ayva tüy denilen incecik tüylerse onlar herhalde hepimizde vardır.
Siz yine şanslısıniz size tuylusun falan diyemez çünkü oda kıllı . Ya benimki ne dese haklı kendisi tüysüz sakalı bile çıkmıyor hormonlarımız ters çalışıyor onda östrojen bende testesteron![]()