Görüşünüze saygı duyarım katılmayabilirsiniz
Olanlar üzerinden yorum yaptım, benim için hayatın gerçekleri var
Bir ara insanlar şokta, A101 de çalışır yine çalışır konusu vardı, şimdi de çocuk baksın modası çıktı, açıkçası çocuğum olsa, 45 yaşında, bunun eğitimini almamış bir kadına evlat emanet etmem hastam varsa hiç hiç etmem, hele de yatılı evime kimseyi almam, haliyle kendi gerçeklerime göre yorum yapıyorum. Bu yaşa kadar çalışmamış insanı çok zor çalıştırmak, istisnai örnekler yok mu var tabi ama geneli böyle, 43 yaşındayım ben 25 yıldır çalışıyorum, gücüm oldukça da devam edeceğim inş, hiç bir ebevynin evladına bağımlı olması taraftarı asla değilim ama var bunlar yaşanıyor maalesef, en yakın gördüğüm eşimin eski eşidir, çalışmamak için bin dalavere çevirdi ama şimdi iki tane evladı var, at desen atamazlar analarını, hele de oğlan asla atmaz. Kalben bende bir annenin atılması, bakılmaması taraftarı olamam bu da benim yapım, duygularım kalbim buna el vermez. Bu işler içine girince bambaşka oluyor ama konu sahibesi evli değil bu yaşantının içine gimeme şansı var. Hayatta çok net doğrular yok, herkesin yaşantısı farklı, kv ile yaşayıp ona bakıp Allah başımızdan eksik etmesin diyen de tanıyorum, yandım Allah diyen de her biri kendi içinde farklı ama dedim ya duygusalım ben, kv deme bile yalvar yakar oldum gel benimle yaşa diye, yalnız kalıyor çünkü içim elvermiyor, farklı hayatlar, farklı duygular istemeyen evlenmeyecek bu tür adamlarla bu kadar basit yani konu kv bencildir, haksızdır değil olan olmuş, bu şekilde bir yaşam düzeni kurulmuş, sonradan aileye katılacak olanın bunu değiştirme şansı yok o yüzden seçimini doğru yapacak, kaldıramayacağı bir yükse altına girmeyecek kimse.