sevgilim bana kufur etti

Adam hakli ustune mantikli. Bence anlayisli da davranmis. Asla gitme gidemezsin dememis ben bir arastirayim demis. Kim oldugu farketmez bana da biri internetten sohbet icin yer buldum gidecegim dese gitme derdim.

Gunumuzde din diyanet cemaat sohbet isleri hassas. Herkes acaba diye bakiyor cekiniyor dogal olarak..

Sevgilinizi haklı bulanlardanım.
Ama bence ayrilin. Kafalar başka ütopyalarda çünkü.

Netten bilmediginiz insanların sohbetine mi katilacaktiniz? Yok artık.. kafanız iyi mi? Nasıl güvenip gidebiliyorsunuz.. Çok mu önemli sohbete gitmek ki gerçekten öylemi bile tartışılır Çünkü sanal ortamdan.. tanidiklarinizla sohbet düzenleyin.. Başıniza bir iş gelse o sohbet kurtarmayacak sizi..

üslupta ciddi sıkıntı var. düzgün konuşması konusunda ikaz et dicem ama ağzı bozuk adama naparsan yap değişmez.

Son noktaya getirmissin. Esim boyle bir konuda diretse bende ayni tepkiyi verirdim. Esim dini seyleri okuyarak veya dinleyerek öğrenir. Internet elimizin altında sonuc olarak. Ibadetinide evde yapar bazen camiye gider. Illa bir grubun icine girmesinin alemi yok bence hele su karisiklikta asla izin vermezdim.

Şimdi küfür varsa evlendikten sonra daha neler olur kimbilir? Sinirli biri demekki sevgilin benim eşimde aynı yapma dediği şeyi yaptığım zaman etmediği hakaret kalmiyo şiddete kadar gidebiliyor sinirli insanlarla evlenmeyi arkadaşlar

Kusuruma bakmayın, bunu yazmayacaktım ama kendimi tutamadım. İlk defa şurada böyle bir şey yazıyorum. Ama sevgilinizin dediği küfür cuk oturmuş. Kızamadım yani kendisine. Kendinize bunu dedirtene kadar uğraşmışsınız çünkü. Ne olduğu belirsiz yere, size risklerini anlatan, olmadı kontrol edelim diye öneren birine, "gidecem de gidecem, ille de gidecem" derseniz, böyle bir cevap alırsınız malesef. Adam haklı.

çoğu internette bulduğun yere nasıl güveniyorsun demiş ama sorun bu değil adam zaten cemaat sohbet ortamlarına karşı yani kafanız uyuşmuyor bence üzerine birde küfretmesi tuz biber ben olsam devam etmem .

insanlar haketmissin kotu soz duymaya demisler...ne olursa olsun oyle konusmamali..boyle eger guvenilir saygin ve huzur veren yerlerse niye gitmeyesiniz..sizin dini inancinizi yasamaya kimsenin kisitlamaya hakki yok esiniz bile olsa..ozgurluk ozgurluk diyenler simdi niye dar dusunuyorsunuz.
bu arada sadece internetten bulup gitmenizi iyice arastirmadan gidecem de gidecem diye tutturmaniz da yanlis tutum..

Çok özür dilerek söylüyorum ama adam bal gibi de haklı. Kendinize küfrettirmişsiniz adeta.. Netten bulduğunuz bir yere ne derecede güvenebilirsiniz. Ay lütfen aklınızı başınıza toplayın.

Çok özür dilerek söylüyorum ama adam bal gibi de haklı. Kendinize küfrettirmişsiniz adeta.. Netten bulduğunuz bir yere ne derecede güvenebilirsiniz. Ay lütfen aklınızı başınıza toplayın.
Güvenip güvenmemesi konu sahibinin tercihi ne demek kendinize kufrettirmissiniz. İstediği yere gitmekte özgür kadın sevgilisi sadece gitmemesini rica edebilir gerisi onu ilgilendirmez.

insanlar haketmissin kotu soz duymaya demisler...ne olursa olsun oyle konusmamali..boyle eger guvenilir saygin ve huzur veren yerlerse niye gitmeyesiniz..sizin dini inancinizi yasamaya kimsenin kisitlamaya hakki yok esiniz bile olsa..ozgurluk ozgurluk diyenler simdi niye dar dusunuyorsunuz.
bu arada sadece internetten bulup gitmenizi iyice arastirmadan gidecem de gidecem diye tutturmaniz da yanlis tutum..
Konu sahibi arkadaşlar ile tatile çıkacağız sevgilim istemedi küfretti yazsaydı bu konu konu sahibine ayrıl ondan sana ne hakla karışıyor nidaları ile dolardı.

İnternetten sohbet adı altında bulduğun yerin içinden ne çıkıcak nasıl güvendin? Bırak araştırsın öyle git. Başına bir iş gelmeden anlamican belli ki.

Güvenip güvenmemesi konu sahibinin tercihi ne demek kendinize kufrettirmissiniz. İstediği yere gitmekte özgür kadın sevgilisi sadece gitmemesini rica edebilir gerisi onu ilgilendirmez.
Özgürlük kavramını çok yanlış anlamış olabilirsiniz. Soruyu dikkatlice okudum ve ona göre cevabımı yazdım. Kendisine açık ve net küfrettirmiş bu aşikar. Küfür etmesi hiç hoş değil özellikle o cümle. Adam diyor ki, araştırayım, soruşturayım, edeyim. Yok oralı bile olmuyor "Gideceğim de gideceğim." naraları atıyor. Ben burada küfürü değil, adamı haklı buldum.

Velhasıl bayan arkadaşımız özgür bir şekilde gideceği yeri sevgilisiyle paylaşmayıp söylemeyebilirdi.

Ne olursa olsun aşağılayıcı bir durum. Tatile yada sohbete gitmek istemek hakaret sebebi olamaz. Kaldı ki kocanız bile değil. Elin oğlu. Kendi aklınız fikriniz var. Daha önce sohbetinde bulunduğunuz bir grub ise nerden bulmuş olursanız olun ki internetten de olur. Güveniyorsanız gidersiniz.

Bana öyle geliyor ki sohbetleri bahane edip ayrılmaya kalkar sizden ileride. Kafa yapınız uymuyor. Siz diyorsunuz Allah o diyor yallah..

Baya zorlamışsın. Karşındaki kendini anlatmaya çalışırken önce bir dinle bu kim olursa olsun
Küfür elbette masum gösterilemez ama madem öyle tamam araştır deseydin, yine gitmen için açık kapı bırakmış
Hiç gidemezsin dememiş. adam anlatmaya çalışırken hala aynı inat devam etmiş ben olsam bende yallah derdim
Sabır denen birşey var

Back
X