arkadaşlar merhaba demin bana sevgilim s.. git dedi ve su an cok uzgunum.
sebebı de benım sohbete katılmak ıstemem.
ben unı okudugum sehırde de katıldıgım bazı sohbetler vardı feto gıbı bır cemaat degıl.
mezun oldum ve su an da da bulundugum sehırde aynı o tarz bı yer buldum ınternetten.
kızla konustum ve yarın gıtmeyı planlıyordum. bunu sevgılıme soyledım. bana gıtme dedı. bana onceden de cemaat tarıkat boyle seylere katılma demıstı. ama bu cemaat veya tarıkat falan degıl. bunu anlatmaya calıstım. bana gıtme dedı. gıtmen sart mı dedı. gıtmek ıstıyorum dedı.
bana dıyor kı cemaatsel bısı gordugun an bırak dedı bende cemaatsel ne mesela dedım bı kurumsallasma varsa cemaattır seriatci duruyorlarsa da tarıkatcıdırler dedı. ıkısı de degıl dedım. senden bı sey ıstıyorum gıtme dedı ben arastırıcam dedı. dedım nasıl arastırıcaksın. o benm bulundugum sehıre 1 saat uzaklıkta. dedı orda arkadaslarım var yanı benım bulundugum sehırde arkadasları varmıs onlara sorucakmıs. bende dedımkı ben 5 sene cemaat dersanesıne gıttm ama hıc bır sekılde onlara bulasmadım sohbetlerıne falan katıldım ama aktıf bı sekılde bı sey yapmam ben yapımda yok dedım . o da bana dedı kı sen anlamıyorsun hoop dıye ıcınde buluosun kendını dedı. bende sınırlı bı sekılde ben gıdıcem oraya dedım benım aklım yok mu ben anlayamıyor muyum ıyı veya kotu olduklarını benım amaacım baska amacım sadece bıraz huzur bulmak dedım bırılerıne sormana gerek yok dedım. ve bana s.. git dedi. bende cevap atmadım. sizce su durumda ne yapmalıyım ? oncesınde de hosuma gıtmeyen o kadar cok huyu var kı of oyle zor kı bu ilişkiler.