sevgilim bana küfür etdi :(

Hiç farketmez.

Allah akil fikir versin. Bu sitede şaşıracağım birşey kalmadi artık

yara çok taze ve çok acıyır. kararsızlık. içimdə biriken sözlər

20 yaşında evlilik yoluna atıldım. o beni elde etmeden önceki çocuk gitmiş yerine canavar gelmişti. kimse için kendini heba etmeye değmez. Herşeyin çözümü vvar canım.

İlişkilerde saygı, sevgi ve aşktan önce gelir. Benim dostluklarım veya özel ilişkim uzun zamanlı ve emin adımlarla ilerledi. Sebebi saygı.
Saygının olmadığı, tabiri caizse cıvıklaşan bir ilişkiden ne köy olur ne kasaba.
İnsan hayat arkadaşı olarak gördüğü insana basit bir fotoğraftan ötürü kahpe diyemez.
Sizin fotoğrafı silmemeniz küçük bir hata sadece, bu hatayı iyi ki yaptınız ki karşınızdakinin zehrini görmüş oldunuz.

Fake reis şikayet ediirsen sevinereeem
sən gijdillag anlamirsan ki Türkiye türkcesi mənim için yabancı dil. şu anki ruh halim de hiç grammar izleyecek deyil. yoksa sana ingilis rus türk azeri dilinde bir gözel anlatirdim. iyi gül gül aman ne komik. sana cavap verəndə kabahat.

Biz qijdillaha eblek lallik alık deriz. Ama sana diyor muyum hayır. Çünkü zaten sana küfür eden biri var hayatında

ünsüz sertleşmesi (ünsüz benzeşmesi de derler) ile kişisel bi sorununuz mu var? et"d"i, kah"b"e , etti ve kahpe onlar.çok gözüme batar böyle şeyler de.
neyse , instagramda bi tane fotoğraf için bana kahpe diyip 3 gündür keyfine bakacak adam dönmeye kalkarsa beni bulamaz.siz emin olabilirsiniz ama burdan hiç sevgisi ve ciddiyeti var gibi gözükmüyo.bi fotoğraf uğruna laflara bak.Hayatınızın merkezine hiçbir zaman erkeği koymayın.Erkek olsun da çamurda olsun inanışından da çıkın.

Demir demirkandan ‘sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahbe’ dizeleriyle şarkısını söylemesi muhtemel o kişinin.

Sahi siz neden ayrılmayı düşünmüyordunuz?
Hem giyim özgürlüğünüze hem sosyal hesabınıza yani şahsi şeylerinizi tekellemeye çalışan, hem de küfür eden birinden neden bu seçenek aklınıza gelmiyor?

Sevgisinden emin değilsin bence emin olsan seni çok sevse yazardı özür dilerdi
Sen sakın yazma ona birde arşivlemek le silmek arasına fark var sil dediğinde arşivledim diye söyleyebilirdin
Kahpe de ağır bi küfür seni Kahpeye benzetmiş bu yaqtığın şeyden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…