Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevmemelisin böyle birini. Fotoğraftan rahatsız olduğunu uygun bir şekilde dile getirebilirdi kaç kez söylemesi önemli değil sonra haberlerde kadın cinayetleri görüyoruz bol bol.
lütfen yanlış anlamayın ama dün de bu reis kelimesinden şikayet edildiniz az önce yine edildiniz. Bundan dolayı size ceza verecek değilim ama bir genç kıza bu tür kelimeler hiç yakışmıyor. Reis kelimesi dilinize yapışmış inanın çok çirkin duruyor...
lütfen yanlış anlamayın ama dün de bu reis kelimesinden şikayet edildiniz az önce yine edildiniz. Bundan dolayı size ceza verecek değilim ama bir genç kıza bu tür kelimeler hiç yakışmıyor. Reis kelimesi dilinize yapışmış inanın çok çirkin duruyor...
Uyariniz için teşekkür ederim kazen abi ama hiç bir argo içermemesine rağmen şikayet edilmesi ilginç değil mi ? Mesela burada insanlar birbirini küçümsemek anlamında (yukselme,tartisma anlarinda)tatlım da diyor. Oysa ki tatlım gayet sevimli hoş bi kelime Ben argo olmayan kavramlara bu kadar takılmamasi anlam yuklendirilmemesi düşüncesindeyim.. Ha yine de ayipsa, ahlak kurallarina uymayan bi lafsa asla etmem.?
Uyariniz için teşekkür ederim kazen abi ama hiç bir argo içermemesine rağmen şikayet edilmesi ilginç değil mi ? Mesela burada insanlar birbirini küçümsemek anlamında (yukselme,tartisma anlarinda)tatlım da diyor. Oysa ki tatlım gayet sevimli hoş bi kelime Ben argo olmayan kavramlara bu kadar takılmamasi anlam yuklendirilmemesi düşüncesindeyim.. Ha yine de ayipsa, ahlak kurallarina uymayan bi lafsa asla etmem.?
Bakın ayıp veya argo bir kelime demedim. Sadece her mesajınızda, şöyle bir mesajlarınıza bakın %99 oranında yani neredeyse tüm mesajlarınızda var bu kelime. Bir genç kıza yakışmıyor dedim. Kullanmayın vs gibi bir cümle kurmadım.
Bir üyemiz vardı 1 senedir gelmiyor zipzip diye o da her konuya her mesaja mutalak yaşınız kaç, eşinizin yaşı kaç, çocuğunuzun yaşı kaç diye sorardı. Bu da sorun değil ama bir süre sonra batıyor.
GÜnaydın diyorsunuz yanina reis kelimesi ekliyorsunuz. Sizde tik mi olmuş yani bu kelimesiz cümle kuramaz hale gelmişsiniz.
hala soruyor musunuz anlamını cidden? şimdiden böyle yap falan demesi üzerine kahpe demesi sevgiliyken bana gore on numara ayrılık sebebi evlendiginizi düşünün giydiklerinize paylaştıklarıniza herşeye o karar verecek , yapmasanız küfür şiddet ne ararsan var olacak. böyle bi adamdan uzaklasin yani bide şu var sizin mini etekli fotonuzdan rahatsız oluyor goya kıskanıyor. eminim ki böyleleri mini etekli bikini giymiş kadınlara bakmaktan kendilerini alıkoyamıyorlar.