- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
Hiç farketmez.kişisel haklarımı bende koruya biliyorum. aradaki fark senin sadece yüz vermediyin çocuk benim ise 3 yıldan uzun süren normalda iyi giden ilişkim. kırgınlığım ve aynı zamanda bıraktığı izler çok fazla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç farketmez.kişisel haklarımı bende koruya biliyorum. aradaki fark senin sadece yüz vermediyin çocuk benim ise 3 yıldan uzun süren normalda iyi giden ilişkim. kırgınlığım ve aynı zamanda bıraktığı izler çok fazla.
universitet son yıl. bir universitetdə okuduk ordan tanışıg. indi burda Bakida karantindi zaten işimden de çıktım evde geberiremYa boyle ıcım yanır deme Valla uzuluyorum.
Buraya gir sohbet et kafan dagılır o cocuga yazma ama, kendine kotuluk etme
Okula gıdıyo musun
ya bir siktirsene senReis klavyeyi değiştirdin mi ne yaptın
yara çok taze ve çok acıyır. kararsızlık. içimdə biriken sözlər
Bana değil reis manitaya sovecenya bir siktirsene sen
Aman köynegini giymeyelim gınamayalım ataşlarda yanmayalimReis çocuğun kafayı niye duvara surtmedin? Ciddi soruyorum ha ?
Hahahahahahahahah ya ınsan sarrafısınBana değil reis manitaya sovecen
Alışmışım artık gurbanHahahahahahahahah ya ınsan sarrafısın
Şimdi küfür etmekte haklı desem linç yerim. Ama eşim bana yalan söylerse kusura bakmasın bende küfür ederim yani.sence hangimiz daha suçlu? hak etdiğimi düşünmüyorum bu sözleri.
Fake reis şikayet ediirsen sevinereeemFake mi reis bu üye ben anlamıyir Gsyabk
çok yüz verip başıma çıkarmışam onu. o kadar çökmüş hiss ediyorum ki şimdiŞimdi küfür etmekte haklı desem linç yerim. Ama eşim bana yalan söylerse kusura bakmasın bende küfür ederim yani.
Üfff nefret geldi ciddiye aldım bideFake reis şikayet ediirsen sevinereeem
sən gijdillag anlamirsan ki Türkiye türkcesi mənim için yabancı dil. şu anki ruh halim de hiç grammar izleyecek deyil. yoksa sana ingilis rus türk azeri dilinde bir gözel anlatirdim. iyi gül gül aman ne komik. sana cavap verəndə kabahat.Fake reis şikayet ediirsen sevinereeem
Biz qijdillaha eblek lallik alık deriz. Ama sana diyor muyum hayır. Çünkü zaten sana küfür eden biri var hayatındasən gijdillag anlamirsan ki Türkiye türkcesi mənim için yabancı dil. şu anki ruh halim de hiç grammar izleyecek deyil. yoksa sana ingilis rus türk azeri dilinde bir gözel anlatirdim. iyi gül gül aman ne komik. sana cavap verəndə kabahat.
ünsüz sertleşmesi (ünsüz benzeşmesi de derler) ile kişisel bi sorununuz mu var? et"d"i, kah"b"e , etti ve kahpe onlar.çok gözüme batar böyle şeyler de.sevgilim normalda küfür eden birisi değil.3 buçuk yıldır ilişkimiz var. instagramımda silmem için bir kaç kez sert şekilde uyardığı kısa etekli bir fotoğrafım vardı. fotoğraf çok eski ve anıları var diye o sil dediğinde hep arşivlerdim ve sildim dedim. 3 gün önce fotoğrafı gördü ve bana küfür etdi. (kahbe dedi. daha doğrusu kahbe gibi tavırlar sergiliyorsun dedi) tabi bende cevabını verdim. sonra konuşmak istemiyorum senle dedi. tam 3 gündür hiç arayıp sormadı. ben de aramadım. beni etkileyen kendisinde yanlış görmemesi özür bile dilememesi. o yazmadan yazmak istemiyorum. fakat hiç arayıp sormaması içimde kırgınlıklarım ve sözlerimin birikmesi beni yazmaya zorluyor bazı zamanlarda. pişman olsun istiyorum amma o halinden memnun görünüyor. onu çok seviyorum ve onun sevgisinden ciddiyetinden de eminim. fakat bu yaptığı eşşeklikler bana fazlasıyla dokunuyor. sizce bu şey için ayrılmaya değer mi?