- 28 Mart 2020
- 4.061
- 16.629
- 158
Kac yasındasın
20. baktım profilinden. merak nelere kadir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac yasındasın
Ana avrat niye sövmedin reis ?yanımda değildi de ondan. karantindeyiz uunuttun mu?
21Kac yasındasın
Insallah ayrılır cocuktan20. baktım profilinden. merak nelere kadir
Müge anlı hg reis20. baktım profilinden. merak nelere kadir
bilmiyorum. ben Azerbaycanda yaşayıram + aramızda cinsellik olmuş. sırf bu yüzden bitirmek diğer ilişkilerle kıyasda zor benim için.20 yaşındasın sanırım daha kim bilir kimler çıkacak daha karşına. Duruşun olsun şu hayatta sana bir kelimeyi söylemeden önce düşünsün seçtiğin insanlar. 3 buçuk yıl ne ki insanlar yıllarca süren evliliklerini bitiriyor. Bitirmen için daha ne söylemeli sana ?
sence hangimiz daha suçlu? hak etdiğimi düşünmüyorum bu sözleri.O size kahpe demiş. Siz ona Sildim diye yalan söylüyorsunuz. İkinizde masum değilsiniz.
Insallah ayrılır cocuktan
benneyanginlargordum reis bizde trakya da yaşıyarakbilmiyorum. ben Azerbaycanda yaşayıram + aramızda cinsellik olmuş. sırf bu yüzden bitirmek diğer ilişkilerle kıyasda zor benim için.
Lutfen yapma yavrucum.bilmiyorum. ben Azerbaycanda yaşayıram + aramızda cinsellik olmuş. sırf bu yüzden bitirmek diğer ilişkilerle kıyasda zor benim için.
Cografya onemlı degıl beya, hayat onemlı.benneyanginlargordum reis bizde trakya da yaşıyarak
bilmiyorum. ben Azerbaycanda yaşayıram + aramızda cinsellik olmuş. sırf bu yüzden bitirmek diğer ilişkilerle kıyasda zor benim için.
Konu sahibi azerice küfür et çocuğa kultur soku yasat onaCografya onemlı degıl beya, hayat onemlı.
Kızanlara duzgun ornek olmak onemlı.
Azeri Kardesımızı bu encekten kurtamamız lazım
bilmirəm ciddən içim çok yanır. ((Lutfen yapma yavrucum.
Hayatının baharında cinsellik yasadın diye boyle birine köle olma.
21 varya en guzel yas.
Keske suan donebılsem 21e.kıymetını bil yasının, kendinin.
Baban annen bilse kızına birileri kahpe diyor, amma uzulur Dusunsene.
Okulunu oku. Bırak lutfen bu cocugu.
Bak bunun bir tık ustu yuzyuzeyken sana vurmak olur.
Telefonda kahpe demıs yarın yuzyuzeyken vurur sana.
yara çok taze ve çok acıyır. kararsızlık. içimdə biriken sözlərCinsellik yaşamış olmak sana hoyratça davranan birine boyun eğmek için sebep olamaz.
Bende yaşadım eski nişanlımla kolumu sıktığı için ayrıldım 4 yıllık serüveni bir çırpıda bitirdim. Kimseye de yaşadığım şeyi söylemek zorunda değilim.
Ya boyle ıcım yanır deme Valla uzuluyorum.bilmirəm ciddən içim çok yanır. ((
Reis klavyeyi değiştirdin mi ne yaptınbilmirəm ciddən içim çok yanır. ((