• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bana küfür etdi :(

O size kahpe demiş. Siz ona Sildim diye yalan söylüyorsunuz. İkinizde masum değilsiniz.

20 yaşındasın sanırım daha kim bilir kimler çıkacak daha karşına. Duruşun olsun şu hayatta sana bir kelimeyi söylemeden önce düşünsün seçtiğin insanlar. 3 buçuk yıl ne ki insanlar yıllarca süren evliliklerini bitiriyor. Bitirmen için daha ne söylemeli sana ?
bilmiyorum. ben Azerbaycanda yaşayıram + aramızda cinsellik olmuş. sırf bu yüzden bitirmek diğer ilişkilerle kıyasda zor benim için.

Adam karaktersiz net .. üç değil 20 yıl evli olanlar boşanıyor niye bunlara göz yumuluyo birikio birikio kusuluo , birbirlerine göre olmadıklarını ccoooook geç anlıyorlar adam sinyal vermiş sen bu lafı yersen ilerde ben sana daha neler yaparım sinyali bu.. k.. kelimesi Allah aşkına sevmek bu mu kaliteye bak arkadaş adamdaki gençliğine yazık yol ver gitsin değmez değişmez

bilmiyorum. ben Azerbaycanda yaşayıram + aramızda cinsellik olmuş. sırf bu yüzden bitirmek diğer ilişkilerle kıyasda zor benim için.
Lutfen yapma yavrucum.
Hayatının baharında cinsellik yasadın diye boyle birine köle olma.
21 varya en guzel yas.
Keske suan donebılsem 21e.kıymetını bil yasının, kendinin.
Baban annen bilse kızına birileri kahpe diyor, amma uzulur Dusunsene.
Okulunu oku. Bırak lutfen bu cocugu.
Bak bunun bir tık ustu yuzyuzeyken sana vurmak olur.
Telefonda kahpe demıs yarın yuzyuzeyken vurur sana.

Cinsellik yaşamış olmak sana hoyratça davranan birine boyun eğmek için sebep olamaz.
Kimseye de yaşadığım şeyi hesabını vermek zorunda değilsin

Son düzenleme:
Lutfen yapma yavrucum.
Hayatının baharında cinsellik yasadın diye boyle birine köle olma.
21 varya en guzel yas.
Keske suan donebılsem 21e.kıymetını bil yasının, kendinin.
Baban annen bilse kızına birileri kahpe diyor, amma uzulur Dusunsene.
Okulunu oku. Bırak lutfen bu cocugu.
Bak bunun bir tık ustu yuzyuzeyken sana vurmak olur.
Telefonda kahpe demıs yarın yuzyuzeyken vurur sana.
bilmirəm ciddən içim çok yanır. :(((

Bi fotoğraf için kahpe mi diyor ya ? Ne olursa olsun , ne için olursa olsun biri sana böyle laflar kullanılıyorsa iki kere düşün derim .Ayrıca istediğini giyer , istediğin fotoğrafı paylaşırsın .Hayatına bu kadar müdahele etmesine izin verme .Her mini etek giyen , fotoğraf paylaşan kızlar kahpe mi oluyor onun gözünde, iğrenç .-Sen birşey yazma sakın , çok ağır bir laf bana göre ..

Cinsellik yaşamış olmak sana hoyratça davranan birine boyun eğmek için sebep olamaz.
Bende yaşadım eski nişanlımla kolumu sıktığı için ayrıldım 4 yıllık serüveni bir çırpıda bitirdim. Kimseye de yaşadığım şeyi söylemek zorunda değilim.
yara çok taze ve çok acıyır. kararsızlık. içimdə biriken sözlər

Back