Sevgilim bana kastî olarak kötü ve ilgisiz davranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek arkadaşınız evlenmeden sevişecek kadar dinden uzak ama sevgilisini zorla kapatmak isteyecek kadar dindar çok iyiymiş bu ya size kötü bir haberim var . Siz toplumu çok yanlış anlamışsınız. Toplum size ilk seviştiğinle evleneceksin demiyor , evlendiğinde ilk sevişmeni gercekleştireceksin diyor. Keşke bi topluma sorsaydın seviştiğimle mi evlencem, evlendiğimle mi sevişcem diye . Kişinin seviştiği ile evlenmesinin garanti olmadığını, ama evlendiği kişi ile garanti sevişeceğini akıl edemiyorsunuz ama sevişmeyi bilebiliyirsunuz hayret ediyorum. Ee o halde boşverin toplumu laf edene deyin ki ben ne dinin kurallarına ne de toplumun kurallarına inanmıyorum ben sevişmeye inanıyorum Çünkü iddia ettiğinizin aksine hiçbirini de takmamışsınız en başta

üzgünüm sadece yazının başlarını okudum ama konu açık lütfen kendini kötü hissetme ve kendine değer ver. Hiçbir erkeğin sana bekaretinle ilgili bi şey sormasına ya da söylemesine izin verme o cesareti verme yani. O çocuğa da asla geri dönme. *Çok güzel adamlar var ama sen kendini sevmezsen hepsi en az bu çocuk kadar kötü davranır*

Sevgilinle ileri gittiğin için genelde evlendikten sonra görünen yüzü erken görmüşsün hepsi bu.Erkeklerin çoğu böyle al birini vur ötekine...Ama sakin kal onunla bununla olma artık... Dünyada bir o yoktu ha varsayalım ki senin için o var tek öldü say ancak böyle vazgeçersin bu düşüncelerden psikoloğa gidip bu durumdan kurtul.Yine diyorum erkekler aynı b..kun laciverti...

Evet çok uzun yazmışım kusura bakmayın. Zaten düşünüyorum teklifiniz için teşekkür ederim.

Hangi şehirde yaşıyorsun?küçük bir köy de falan mı ? Hayır su zamanda ozellikle büyük şehir bile değil normal yerlerde bile artık o kadar normal ki beraberlik yaşamak ? Yani kusura bakma yazının hepsini okuyamadım ama "Sen bana muhtacsin ben erkeğim nasılsa benimsin ister severim ister döverim der gibi çok korkunç davranıyordu" şunu okuyunca herhalde Allahın unuttuğu bir köy de yasiyor bunlar dedim.
Kendini psikolojim bozuldu diye şartlama. Herkes yasıyor kimse kimseyi çekmiyor. Evlenip ayrilip yine evleniyor. Siz baya 50 sene öncesinde kafalarda kalmissiniz. Beraberlik yaşadım hayatım bitti diye birşey yok. O senin magara ayısı srvgilinde bunu biliyor ama sana ters psikoloji uygulamış ki sadce onunla beraber ol başka erkeklerle konuşma diye. Iletişimi kestin mı bilmiyorum ama gerekirse bir ömür yapayalnız kalırdım yine de böyle bir ayıyla aynı kaldırımda bile yürümezdim.

Evet teşekkür ederim yorumunuz için
Biraz korkularimdan dolayı da yani tamamen benim elimde olan bir şey değil beni hiçbir zaman unutmayacagim diyor. Ama bana muhtacsin gibi de davranıyor. Hakaret ediyor ama yine geri dönüp bir şey olmamış gibi davranıyor. Yok psikolojik olarak da iyi değilim ama okulum var odaklanmaya çalışıyorum çevremde de kimseye tam anlatamasam da yanımda olan kişiler var... Yorumunuz,yorumlarınız çok güzel hepsini tekrar tekrar okuyorum. Biraz korktum çok yorum görünce,ne yazacağımı bilemedim bazılarında kendimden utandım bazıları da tabiki kotu hissettirdi ama yapacak bir şey yok yaşadım bunu
ama okumussunuz yorumlamissiniz. Herkese çok teşekkür ederim.

Korkmayın, yardım alın ve uzaklaşın bu adamdan. Size laf getiren herkesi bloklayın, ortak arkadaş vs de olmasın. Çevrenizi değiştirin, okula odaklanın. Utanacak bir durum yok, namus iki bacak arasında değil ama ortadoğululardan bir süre uzak durun. Siz manipüle edilmedikçe kendinize gelirsiniz, hiç adamı da oradan buradan yoklamaya çalışmayın, sosyal medyadan size ulaşamasın, siz de ulaşmayın ve kontrol etmeyin. Sizin hissettiğiniz sevgi değil, aşırı stres sonrası bağımlılık olmuş. Adamın hissettiği zaten saplantı, adam birini sevebilecek biri değil, uzak durulması gerekir böyle tiplerden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…