Sevgilim ayrıldıktan sonra başka kızları takibe almaya başladı?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Direkt paylaşım yapmıyor ama beğendiklerini görüyorum. 24 yaşındayım. Çok alıngan ve gururlu biri ama bu tavrı da gerçekten çocukça
Sizi yeterince sevmiyor. Asiri gururlu dediginiz icin diyorum bunu. Askta gercekten gurur yoktur. Oyle cok da bir sey yasamamissiniz gurur yapilacak.
Bu kadar sevgisinden emin olmaniza hayret ettim. Baya arayisa girmis adam, instada onune gelene saldirmis. Onlarla olmazsa size geri doner, ki olmayacak bence.
O zaman iciniz rahat edecek mi? Instada onune geleni ekleyen, baskasini bulamadigi icin sizinle birlikte olan bir erkekle olmak sizi iyi hissettirecek mi?
Yolunuza bakin derim ben. Daha gencsiniz karakter sahibi, boyle cocukca hareketlerde bulunmayan biri cikar karsiniza.

"Ayrı oluşumuz ona bunu yapma özgürlüğünü verir mi "

Yani bunu soruyor ama sen bilirsin tabi
Valla okumamışım detaylı aslında başlığa cevap olarak yazdım. Çünkü gençliğimde ayrıldığım sevgililerim, ayrılığımızdan yarım saat geçmeden başkalarını eklemeye başladıkları için öyle bir şey zannettim

Ayrılmissin onun yaptıkları seni , senin yaptıkların onu bağlamaz.
Seven erkek başka biriyle kolay kolay olmuyor (karakteri duzgunse)zaten Karaktersizse yani sırf kiskandirmak için başkasını kullanmayı bile göze alıyorsa yine ondan olmaz
Bence yoluna bak. Çıkar takipten de kıymete binersin umursamadigini gördükçe. Böyle adamlar bildiğin sırtlan ya toz kondurmamaya çalışma ortam çocuğu net

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…