Herkese merhaba,
uzun bir süre benimle sevgili olmak için dualar eden birine sonunda bi şans verdim ve 3 aylık flört dönemi sonrası sevgili olduk. Daha sonra bir gün ciddi bir iletişim sorunu yaşadıktan sonra belli belirsiz bitti fakat beni instagramda takipten çıkmadı numaramı da silmemiş, beni hala deli gibi stalkladığını biliyorum sık sık da atarlı kederli göndermeler yapıyor. Nankörlük yapamayacağım beni gerçekten sevdi ben de onu seviyorum. Ayrılığımızda ikimizin de payı var ve ikimizde birbirimizden bi adım bekliyoruz. Fakat şöyle bir durum var ayrıldıktan hemen sonra anında başka kızları takibe almaya başladı hatta fotoğraflarını beğendi, bunu bi sırtlan olduğu için ve sırf dikkat çekmek için egosunu tatmin etmek için yaptığını düşünüyorum. Şimdi büyük küçük herkesin aklına ihtiyacım var çünkü yaşım küçük olmasa bile ilk ilişkim. Aklının hala bende olduğunu biliyorum ama bu yaptığı çok ağrıma gitti ve güvenimi kırdı. Ayrı oluşumuz ona bunu yapma özgürlüğünü verir mi yoksa karaktersizin biri mi? şu an ne yapmalıyım? Aynı şekilde erkekleri takibe mi alayım yoksa takipten çıkarayım mı onu? Ne düşünüyorsunuz sizce amacı ne ve siz olsanız nasıl davranırsınız?