Sevgilim ayrıldıktan sonra başka kızları takibe almaya başladı?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanılmaz gururlu, bağımızın tamamen kopmasını istemiyorum ama kendime olan saygımı da kaybetmek istemiyorum…
İnanmak istediğin şeye inanıyorsun gerçekleri gör artık bunun gururla alakası bir durumu yok. Gururlu insan bunu yapmaz. Bu şekilde devam edersen kendine olan saygın kalmayacak. Hevesini almış gitmiş gibi duruyor

hayır, bunun için yapmıyor
kızları takibe almak istediği için yapıyor
kendini böyle şeylerle avutma, o kızlarla mesajlaşıyor da aynı zamanda. yeşil ışık gördüğü an anında o kızlardan birine gidecek
buluşma, görüşme vs
Ayrı oluşumuz ona bunu yapma özgürlüğünü verir mi yoksa karaktersizin biri mi?
evet verir, ayrılmışsınız çünkü. birinden ayrılmak demek artık başkalarına gidebilirsin demektir aynı zamanda
ilişkisi olmayan bir insan olarak ne isterse yapar şu an kimseye hesap verme durumu yok

çapkın bi sevgilim vardı, ayrıldıktan hemen sonra date uygulamasındaki profilimi geri açmıştım
görmüş beni orada . ertesi gün mesaj attı , anında uygulamaya koşmuşsun diye
evet koştum dedim

Yanlışsin der susarim

Ayrıldıktan sonra istediğini takibe alır bu artık sizi ilgilendirmez. Siz de yedekte durmayın çıkın takipten ne gerek var hala takipleşmeye ayrılmıssınız

Ne duası etmiş sizinle sevgili olmak için kusura bakmayın da kendine etse daha evla.Bence bu erkeği geçin bir kalemde böyle şaşali olaylar çok seviyor ölüyorlar zaten baştan ofsayt .Bunlara kanmamayi hayat size tecrübe adını verdiğimiz kazıkları tattirarak öğretir .Bir zaman gelir yara açmaz olur değişirsiniz.İnsallah tabi yoksa hala degismeyende mevcut .

Yaşlarınızı bilmiyorum ama karşınızda bir çocuk var. Başkasının çocuğunu büyütmekle uğraşmayın. Adam gibi birini bulun, kendi çocuğunuzu büyütün.

ilk ilişkiniz olduğu için aklının hala sizde olduğunu düşünuyorsunuz, bir hırsla başkalarını takip ettiğini vs düşünuyorsunuz ama bence yanılıyorsunuz.
Denemiş elde etmiş ve bitirmiş, ayrılmanızda her türlü özgürlüğü verir ayrıca artık bir birinizin hayatında değilsiniz kabul edin bence.
Hala beni seviyor aslında düşüncesinden de kurtulun bir an önce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…