- 22 Aralık 2021
- 1.909
- 2.535
-
- Konu Sahibi bilinmeyenkiz777
Ben zaten iletişimsiz tüm ilişkilere kapalıyım, hiç sevmem.. Yaptıkları ister sizi kıskandırmak için olsun, ister yeni ortam arayışı olsun her şekilde kötü. İyi duygu alamadım olmayan ilişkinizden. Artı seven insan hareketi değil bunlar..Siz ne yapardınız peki?
Vermez mi?Ayrı oluşumuz ona bunu yapma özgürlüğünü verir mi
Ben bu sırtlan benzetmesinden sonra konudan koptumbunu bi sırtlan olduğu için ve sırf dikkat çekmek için egosunu tatmin etmek için yaptığını düşünüyorum
İnanmak istediğin şeye inanıyorsun gerçekleri gör artık bunun gururla alakası bir durumu yok. Gururlu insan bunu yapmaz. Bu şekilde devam edersen kendine olan saygın kalmayacak. Hevesini almış gitmiş gibi duruyorİnanılmaz gururlu, bağımızın tamamen kopmasını istemiyorum ama kendime olan saygımı da kaybetmek istemiyorum…
hayır, bunun için yapmıyorayrıldıktan hemen sonra anında başka kızları takibe almaya başladı hatta fotoğraflarını beğendi, bunu bi sırtlan olduğu için ve sırf dikkat çekmek için egosunu tatmin etmek için yaptığını düşünüyorum.
evet verir, ayrılmışsınız çünkü. birinden ayrılmak demek artık başkalarına gidebilirsin demektir aynı zamandaAyrı oluşumuz ona bunu yapma özgürlüğünü verir mi yoksa karaktersizin biri mi?
Yanlışsin der susarimHerkese merhaba,
uzun bir süre benimle sevgili olmak için dualar eden birine sonunda bi şans verdim ve 3 aylık flört dönemi sonrası sevgili olduk. Daha sonra bir gün ciddi bir iletişim sorunu yaşadıktan sonra belli belirsiz bitti fakat beni instagramda takipten çıkmadı numaramı da silmemiş, beni hala deli gibi stalkladığını biliyorum sık sık da atarlı kederli göndermeler yapıyor. Nankörlük yapamayacağım beni gerçekten sevdi ben de onu seviyorum. Ayrılığımızda ikimizin de payı var ve ikimizde birbirimizden bi adım bekliyoruz. Fakat şöyle bir durum var ayrıldıktan hemen sonra anında başka kızları takibe almaya başladı hatta fotoğraflarını beğendi, bunu bi sırtlan olduğu için ve sırf dikkat çekmek için egosunu tatmin etmek için yaptığını düşünüyorum. Şimdi büyük küçük herkesin aklına ihtiyacım var çünkü yaşım küçük olmasa bile ilk ilişkim. Aklının hala bende olduğunu biliyorum ama bu yaptığı çok ağrıma gitti ve güvenimi kırdı. Ayrı oluşumuz ona bunu yapma özgürlüğünü verir mi yoksa karaktersizin biri mi? şu an ne yapmalıyım? Aynı şekilde erkekleri takibe mi alayım yoksa takipten çıkarayım mı onu? Ne düşünüyorsunuz sizce amacı ne ve siz olsanız nasıl davranırsınız?
Ayrıldıktan sonra istediğini takibe alır bu artık sizi ilgilendirmez. Siz de yedekte durmayın çıkın takipten ne gerek var hala takipleşmeye ayrılmıssınızHerkese merhaba,
uzun bir süre benimle sevgili olmak için dualar eden birine sonunda bi şans verdim ve 3 aylık flört dönemi sonrası sevgili olduk. Daha sonra bir gün ciddi bir iletişim sorunu yaşadıktan sonra belli belirsiz bitti fakat beni instagramda takipten çıkmadı numaramı da silmemiş, beni hala deli gibi stalkladığını biliyorum sık sık da atarlı kederli göndermeler yapıyor. Nankörlük yapamayacağım beni gerçekten sevdi ben de onu seviyorum. Ayrılığımızda ikimizin de payı var ve ikimizde birbirimizden bi adım bekliyoruz. Fakat şöyle bir durum var ayrıldıktan hemen sonra anında başka kızları takibe almaya başladı hatta fotoğraflarını beğendi, bunu bi sırtlan olduğu için ve sırf dikkat çekmek için egosunu tatmin etmek için yaptığını düşünüyorum. Şimdi büyük küçük herkesin aklına ihtiyacım var çünkü yaşım küçük olmasa bile ilk ilişkim. Aklının hala bende olduğunu biliyorum ama bu yaptığı çok ağrıma gitti ve güvenimi kırdı. Ayrı oluşumuz ona bunu yapma özgürlüğünü verir mi yoksa karaktersizin biri mi? şu an ne yapmalıyım? Aynı şekilde erkekleri takibe mi alayım yoksa takipten çıkarayım mı onu? Ne düşünüyorsunuz sizce amacı ne ve siz olsanız nasıl davranırsınız?
Konu sahibi de çok mantıklı değil aslındaFix saçma sapan erkek tiplerinden biri
aa neden ki başka konularıda mı varKonu sahibi de çok mantıklı değil aslında
Yoo şu konudaki düşünceleri mantıklı mı ki?aa neden ki başka konularıda mı var
Ay ne bilim burada o kadar çok saçma düşünceler okuyoruz ki bu onlara nazaran çok normal geldi heraldeYoo şu konudaki düşünceleri mantıklı mı ki?
"Ayrı oluşumuz ona bunu yapma özgürlüğünü verir mi "Ay ne bilim burada o kadar çok saçma düşünceler okuyoruz ki bu onlara nazaran çok normal geldi heralde