- 29 Mayıs 2024
- 6
- -2
-
- Konu Sahibi bilinmeyenkiz777
Verir.Ayrı oluşumuz ona bunu yapma özgürlüğünü verir mi
Bunu sizce ne için yapıyor?Verir.
Kendiniz diyorsunuz ayrısınız.
Bilemem. Sizi tamamen kafasında bitirip yeni ortam arayışı da olabilir sizi kıskandırma çabası da. Ki 2.ihtimal biraz çocukça.Bunu sizce ne için yapıyor?
Siz ne yapardınız peki?Aynı durumu ben yaşıyor olsaydım ''aklı hala bende'' diyemezdim. Aklı bu şekilde ben de olacaksa hiç olmasın çünkü aranıyor gibi gelirdi bana. Ve artık unutmuş, umursamıyor tamamen bitti olarak algılarım. (tanımadığı her kızı takibe alıyorsa.)
Ayrıca sırf karşı taraf kızları takip ediyor diye siz de erkekleri takip ederek onun seviyesine inmeyin.
Ama onu hala seviyorum dönmesini istiyorum aptal gibi??Ayrıldığınıza göre yeni ilişki arayışında olabilir o yüzden yoluna bak derim, seni kıskandırmak için yapıyorsa o zaman direkt yoluna bak derim ayol bir de çocuk mu büyüteceksin. İlk ilişkin evlilikle sonuçlanmak zorunda değil bunun farkına var ve rahatla
Siz her yoruma böyle cevap verirseniz çok farklı tepkiler alırsınız çünkü bu durum kişiden kişiye değişir.Siz ne yapardınız peki?
Geçer güzelim. İlk ilişkiler böyledir biraz acı çek ki olgunlaşasın. Yani ben karşıdaki kişinin hareketlerini yeterince olgun bulamadım o yüzden sonu gelmez diye düşündüğümden kestir at diyorum. Mantıklı bir şey olsa aşkta gurur olmaz derdim ama atarlı giderli paylaşımları var diyorsun şimdi de kızları takip etmiş... Çocuk gibi ayol seni yorar bu hem de boşuna. Yaşın kaç küçük müsün yoksa?Ama onu hala seviyorum dönmesini istiyorum aptal gibi??
Direkt paylaşım yapmıyor ama beğendiklerini görüyorum. 24 yaşındayım. Çok alıngan ve gururlu biri ama bu tavrı da gerçekten çocukçaGeçer güzelim. İlk ilişkiler böyledir biraz acı çek ki olgunlaşasın. Yani ben karşıdaki kişinin hareketlerini yeterince olgun bulamadım o yüzden sonu gelmez diye düşündüğümden kestir at diyorum. Mantıklı bir şey olsa aşkta gurur olmaz derdim ama atarlı giderli paylaşımları var diyorsun şimdi de kızları takip etmiş... Çocuk gibi ayol seni yorar bu hem de boşuna. Yaşın kaç küçük müsün yoksa?
Takipten çıkar kaybettiğinin farkına varsın. Zaten kıskandırmak amaçlı yapiyorsa elbet yazar geri.Herkese merhaba,
uzun bir süre benimle sevgili olmak için dualar eden birine sonunda bi şans verdim ve 3 aylık flört dönemi sonrası sevgili olduk. Daha sonra bir gün ciddi bir iletişim sorunu yaşadıktan sonra belli belirsiz bitti fakat beni instagramda takipten çıkmadı numaramı da silmemiş, beni hala deli gibi stalkladığını biliyorum sık sık da atarlı kederli göndermeler yapıyor. Nankörlük yapamayacağım beni gerçekten sevdi ben de onu seviyorum. Ayrılığımızda ikimizin de payı var ve ikimizde birbirimizden bi adım bekliyoruz. Fakat şöyle bir durum var ayrıldıktan hemen sonra anında başka kızları takibe almaya başladı hatta fotoğraflarını beğendi, bunu bi sırtlan olduğu için ve sırf dikkat çekmek için egosunu tatmin etmek için yaptığını düşünüyorum. Şimdi büyük küçük herkesin aklına ihtiyacım var çünkü yaşım küçük olmasa bile ilk ilişkim. Aklının hala bende olduğunu biliyorum ama bu yaptığı çok ağrıma gitti ve güvenimi kırdı. Ayrı oluşumuz ona bunu yapma özgürlüğünü verir mi yoksa karaktersizin biri mi? şu an ne yapmalıyım? Aynı şekilde erkekleri takibe mi alayım yoksa takipten çıkarayım mı onu? Ne düşünüyorsunuz sizce amacı ne ve siz olsanız nasıl davranırsınız?
24 ise bu sana çocuk kalır canım. Yanlış anlama başlarda iyi hoş gelir de ileride evleneyim çocuğum olsun planları yapan biriysen vaktini boşa harcarsın bu çocukla. Daha 3 aylık flört belki 1-2 aylık ilişkide bu hale gelen ilişkide gelecek göremedim. Erkeğin nazı çekilmez. Biliyorum çok önyargılı duruyor yazdıklarım ama benim aldığım enerji bu şekilde, çok istiyorsan fırsat ver ama sonu gelir diye tahmin ediyor son kararı sana bırakıyorum :)Direkt paylaşım yapmıyor ama beğendiklerini görüyorum. 24 yaşındayım. Çok alıngan ve gururlu biri ama bu tavrı da gerçekten çocukça
İnanılmaz gururlu, bağımızın tamamen kopmasını istemiyorum ama kendime olan saygımı da kaybetmek istemiyorum…Takipten çıkar kaybettiğinin farkına varsın. Zaten kıskandırmak amaçlı yapiyorsa elbet yazar geri.
Bir insan karaktersizlik yapıyorsa sende ayni şekilde karaktersizlik yapmamalisin ne demek bende erkekleri takibe alayım ergenmisiniz erkeklerin çoğu böyle zaten baska kadınları takip ederler bilmem ne bu da sizin affetmemeniz gereken durum size göre ihanet nedir bilmem ama bana göre beni sevdigini söyleyen adam baska kadinlarls olabilme ihtimalini bile düşünmez istek atmaz bu net ihanettie sizi zaten zihninde aldatmış alınabilecek en güzel intikam, intikam almamaktir demisler hayatiniza devam edin göndermeli paylasimlar yapmayin gezin gezdiginiz yerleri gondermeli sarkilar ve ya sozlerle paylasmayin tarzinizla uğrasın kisisel değişimle uğrasın o o tilkinin dönüp geleceği yer sen olacaksin kabul edip etmemek sana kalmış ama ben olsam böyle bir adamı hayatıma tekrar kabul etmezdimHerkese merhaba,
uzun bir süre benimle sevgili olmak için dualar eden birine sonunda bi şans verdim ve 3 aylık flört dönemi sonrası sevgili olduk. Daha sonra bir gün ciddi bir iletişim sorunu yaşadıktan sonra belli belirsiz bitti fakat beni instagramda takipten çıkmadı numaramı da silmemiş, beni hala deli gibi stalkladığını biliyorum sık sık da atarlı kederli göndermeler yapıyor. Nankörlük yapamayacağım beni gerçekten sevdi ben de onu seviyorum. Ayrılığımızda ikimizin de payı var ve ikimizde birbirimizden bi adım bekliyoruz. Fakat şöyle bir durum var ayrıldıktan hemen sonra anında başka kızları takibe almaya başladı hatta fotoğraflarını beğendi, bunu bi sırtlan olduğu için ve sırf dikkat çekmek için egosunu tatmin etmek için yaptığını düşünüyorum. Şimdi büyük küçük herkesin aklına ihtiyacım var çünkü yaşım küçük olmasa bile ilk ilişkim. Aklının hala bende olduğunu biliyorum ama bu yaptığı çok ağrıma gitti ve güvenimi kırdı. Ayrı oluşumuz ona bunu yapma özgürlüğünü verir mi yoksa karaktersizin biri mi? şu an ne yapmalıyım? Aynı şekilde erkekleri takibe mi alayım yoksa takipten çıkarayım mı onu? Ne düşünüyorsunuz sizce amacı ne ve siz olsanız nasıl davranırsınız?
1) Ayrılmılsın önüne bakHerkese merhaba,
Alışkanlıktandır geçer üç beş zamanaAma onu hala seviyorum dönmesini istiyorum aptal gibi??
Adam sırtlan falan değil 3 ayda flörtte kaldıysanız zaten aranan biridir o durumlar da başkasına bile olabilir çok ciddiye almayın nextHerkese merhaba,