neden gitmesini istemiyorsun? zaten ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz, aldatacak olsa ruhun bile duymaz.. bırak gitsin, adamın aile hayatı da dağınık zaten.. bunun yanında sen neden izin alıyorsun onu da anlamadım.. ben bu izin olaylarına ayar oluyorum arkadaş ya, neyse..
3 veya 5 günGünübirlik mi yoksa 1 hafta 3 gün falan mı?
Böylesini hiç düşünmemiştimİzin alıp vermeyin birbirinize derim. Sen zamanında ondan izin almışsın iş işten geçmiş gerçi.
Şimdi de ki Sen istemedin diye ben kışın geziye gitmedim. O da aklına gitmeyi zaten koyduğu için "off evdekiler bunaltıyor beni bir de Sen yapma Allah aşkına" desin, bir şekilde aranızı bozup izin ihtiyacı almadan o tatile gitsin... Sizde iyi madem bende tatile gidicem sensiz diyip kitaplarınızı alıp bi kaçamak yapın :)
İzin alıp vermeyin birbirinize derim. Sen zamanında ondan izin almışsın iş işten geçmiş gerçi.
Şimdi de ki Sen istemedin diye ben kışın geziye gitmedim. O da aklına gitmeyi zaten koyduğu için "off evdekiler bunaltıyor beni bir de Sen yapma Allah aşkına" desin, bir şekilde aranızı bozup izin ihtiyacı almadan o tatile gitsin... Sizde iyi madem bende tatile gidicem sensiz diyip kitaplarınızı alıp bi kaçamak yapın :)
Bu sefer daha sert cıktım ama bi şekilde gittiler yine.
İzin vermek???Üstelik kış boyu ne zaman geziye gitmek istesem izin vermez bana
Yoo öyle olmuyor, siz öyle yapmışsınız.İzin olayı bence ilişkilerde bi yerden sonra rutin hal alıyor.. Konu dönüyor izin oluyor
3 veya 5 gün
Hayir oyle olmuyorİzin olayı bence ilişkilerde bi yerden sonra rutin hal alıyor.. Konu dönüyor izin oluyor
3 veya 5 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?