xZyrax Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2015 533 404 103 6 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi xZyrax #81 yumurtadasaklanancivciv .!.: İkinci üyeliğin vardı di mi kuzum senin.Hatırladım ben seni. 16 yaş ah yavrum ya.Hala bile çocuksun.Okul sıralarında sınav derdine düşmen lazımdı senin.Şiddet esaret içinde koca derdine değil. İnşallah bir çıkış yolu bulursun.Oku bırakma okulunu e mi kuzum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten sevgi olunca aşk olunca insanın gözü kör köskör oluyormuş
yumurtadasaklanancivciv .!.: İkinci üyeliğin vardı di mi kuzum senin.Hatırladım ben seni. 16 yaş ah yavrum ya.Hala bile çocuksun.Okul sıralarında sınav derdine düşmen lazımdı senin.Şiddet esaret içinde koca derdine değil. İnşallah bir çıkış yolu bulursun.Oku bırakma okulunu e mi kuzum. Genişletmek için tıkla... Gerçekten sevgi olunca aşk olunca insanın gözü kör köskör oluyormuş
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.307 216.446 1.223 52 6 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi xZyrax #82 Benrii .!.: MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konuyu kapatabilir misiniz Genişletmek için tıkla... ________________
Benrii .!.: MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konuyu kapatabilir misiniz Genişletmek için tıkla... ________________