Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilim 18 yaşında kendisinden 4 yaş büyük abisi var annesini babasını geçtim abisine bile bir yere giderken sürekli hesap veriyor. Mesela bir harcama yapacak olsun en ufak detayına kadar hesap vermek zorunda kalıyor ailesi beni biliyor mesela 1 senedir ilişkimiz var benim yanıma gelirken annesine haber veriyor vs vs haber vermek dediğim yani derinlemesine detay veriyor ben yanındayken annesi babası arayıp duruyor nerdesin ne yapıyorsun diye sizce bu durum normal mı anormal mi ne yapmam gerekiyor . dün mont alıyor mesela abartısız 12 defa annesi ile telefonda konuştu yani ellerinde para olmadıkları için tek kez alacaklarından falan değil maddi durumları da iyi gayet ikimizde bir yerden burs gibi birşey alıyoruz çok para da değil her ay 60 lira bugün açıklandı alacağımız abisi askerde kameradayız telefonla konuşuyor oraya geline banka hesabının girdisine çıktısına bakacağım diyor ne kadar harcadığını kontrol edeceğim diyor ki ailesinin bu paraya ihtiyacı yok biz öylesine çıkmaz diye başvurmuştuk şans eseri çıktı artık dayanamıyorum bir yardımcı olun ben hiç ailemden böyle baskı görmedim gururnu da kırmak istemiyorum
Gayet normal. Sen otuz yaşında falan olmalısın aynı hesapları vermiyorsan.Sevgilim 18 yaşında kendisinden 4 yaş büyük abisi var annesini babasını geçtim abisine bile bir yere giderken sürekli hesap veriyor. Mesela bir harcama yapacak olsun en ufak detayına kadar hesap vermek zorunda kalıyor ailesi beni biliyor mesela 1 senedir ilişkimiz var benim yanıma gelirken annesine haber veriyor vs vs haber vermek dediğim yani derinlemesine detay veriyor ben yanındayken annesi babası arayıp duruyor nerdesin ne yapıyorsun diye sizce bu durum normal mı anormal mi ne yapmam gerekiyor . dün mont alıyor mesela abartısız 12 defa annesi ile telefonda konuştu yani ellerinde para olmadıkları için tek kez alacaklarından falan değil maddi durumları da iyi gayet ikimizde bir yerden burs gibi birşey alıyoruz çok para da değil her ay 60 lira bugün açıklandı alacağımız abisi askerde kameradayız telefonla konuşuyor oraya geline banka hesabının girdisine çıktısına bakacağım diyor ne kadar harcadığını kontrol edeceğim diyor ki ailesinin bu paraya ihtiyacı yok biz öylesine çıkmaz diye başvurmuştuk şans eseri çıktı artık dayanamıyorum bir yardımcı olun ben hiç ailemden böyle baskı görmedim gururnu da kırmak istemiyorum
çünkü daha çocukSevgilim 18 yaşında kendisinden 4 yaş büyük abisi var annesini babasını geçtim abisine bile bir yere giderken sürekli hesap veriyor. Mesela bir harcama yapacak olsun en ufak detayına kadar hesap vermek zorunda kalıyor ailesi beni biliyor mesela 1 senedir ilişkimiz var benim yanıma gelirken annesine haber veriyor vs vs haber vermek dediğim yani derinlemesine detay veriyor ben yanındayken annesi babası arayıp duruyor nerdesin ne yapıyorsun diye sizce bu durum normal mı anormal mi ne yapmam gerekiyor . dün mont alıyor mesela abartısız 12 defa annesi ile telefonda konuştu yani ellerinde para olmadıkları için tek kez alacaklarından falan değil maddi durumları da iyi gayet ikimizde bir yerden burs gibi birşey alıyoruz çok para da değil her ay 60 lira bugün açıklandı alacağımız abisi askerde kameradayız telefonla konuşuyor oraya geline banka hesabının girdisine çıktısına bakacağım diyor ne kadar harcadığını kontrol edeceğim diyor ki ailesinin bu paraya ihtiyacı yok biz öylesine çıkmaz diye başvurmuştuk şans eseri çıktı artık dayanamıyorum bir yardımcı olun ben hiç ailemden böyle baskı görmedim gururnu da kırmak istemiyorum
O dönemde de elinde ki parayı alıyorlardı evlendi hala alıyorlar geçmişe bakınca ne aptalmışım diyorum ah işteAh ah şimdi baktım konularına.
İşte tam da bu yüzden o dönem sevgilin olan çocuğu ailesi bu kadar korumacı yaklaşıyordu.Ne yapmışsın kuzum sen gencecik yaşında.
Geçmişe bakarak ileri görüşlülük Atatürk gibi kadınsın vallaBenimde bu tarz bir flortum olmustu. Cocuk univ. Okuyordu. Sac sekline bile babasi karisiyordu. cok ilginc gelmisti. Telefonda benimle bile rahat konusamiyordu. Acayip derecede sogumaya basladim tabi. Ayrildik sonra :))) Bende 18 yasinda oldum. Tamam aileye baglisin, tam anlamiyla yeriskin degilsin o yaşta ama bu kadarda baski altinda buyuyen birinden ilerde de pek bisey cikmaz :)))
O dönemde de elinde ki parayı alıyorlardı evlendi hala alıyorlar geçmişe bakınca ne aptalmışım diyorum ah işte
Evet üzülsem mi sevinsem mi anlamadım daha ilk bu konuyu açtığımda 16 yaşındaymışım me çekincemden yaşımı söylememişimOnla mı evlendin
Evet üzülsem mi sevinsem mi anlamadım daha ilk bu konuyu açtığımda 16 yaşındaymışım me çekincemden yaşımı söylememişim