- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakaret??Yalniz "bacak kadar" fln biraz ezici bir tabir olmus lutfen hakaret etmeyelim..
O "bacak kadar" dediginiz yasta oy kullanma ozgurlugune sahip oluyor gencler mesela..
O yuzden hic de oyle "bacak kadar boyda" degiller..
Aferin.Hem segiline,hem ailesine.Bu işin paraya ihtiyacı olup olmamasıyla alakası yok.Evlatlarına tutumlu olmayı öğretmek,ne yaptığını ne ettiğini takip etmek gayet güzel bir hareket.İlgili bir aile.Sevgilim dediğin kişi de 18 yaşında.Tabiki ailesine hesap verecek.Sevgilim 18 yaşında kendisinden 4 yaş büyük abisi var annesini babasını geçtim abisine bile bir yere giderken sürekli hesap veriyor. Mesela bir harcama yapacak olsun en ufak detayına kadar hesap vermek zorunda kalıyor ailesi beni biliyor mesela 1 senedir ilişkimiz var benim yanıma gelirken annesine haber veriyor vs vs haber vermek dediğim yani derinlemesine detay veriyor ben yanındayken annesi babası arayıp duruyor nerdesin ne yapıyorsun diye sizce bu durum normal mı anormal mi ne yapmam gerekiyor . dün mont alıyor mesela abartısız 12 defa annesi ile telefonda konuştu yani ellerinde para olmadıkları için tek kez alacaklarından falan değil maddi durumları da iyi gayet ikimizde bir yerden burs gibi birşey alıyoruz çok para da değil her ay 60 lira bugün açıklandı alacağımız abisi askerde kameradayız telefonla konuşuyor oraya geline banka hesabının girdisine çıktısına bakacağım diyor ne kadar harcadığını kontrol edeceğim diyor ki ailesinin bu paraya ihtiyacı yok biz öylesine çıkmaz diye başvurmuştuk şans eseri çıktı artık dayanamıyorum bir yardımcı olun ben hiç ailemden böyle baskı görmedim gururnu da kırmak istemiyorum
Hakaret??
Reşit olmak olgunlaşmak anlamına gelmez...
Hakaret değil, yaşça büyük bir insanın sözlü kulak çekme faaliyeti.Olgunluk da yasla gelen bir sey degildir bana gore..
Ve evet benim sahsima boyle bir cumle kurulsaydi ben hakaret olarak algilardim ki hakarettir de zaten..
Kimsenin resit bir insani gectim bir kucuk cocuga bile "bacak kadar boyunla... vs vs.. " deme hakkina sahip oldugunu zannetmiyorum..
Herneyse bu benim gorusum amacim polemik degil zaten..
Hakaret??
Reşit olmak olgunlaşmak anlamına gelmez...