Sevgilim ailesine sürekli hesap veriyor ?

Eski konularıma bakarken gördüm yanlışlıkla oldu :) sadece derdim buymuş

Valla 18 yaşı görünce gerisini okuma gereği duymadım.. 18 yaşında biz de öyleydik çocuk daha o az büyüsün hele bi 23-24 olsun öyle konuşalım

18 yaşında olduğu için olabilir mi?

Her kişinin aile ilişkileri farklıdır.
Sevgiliniz bundan yakınıyor mu?
Eğer kendisi de rahatsız ise bu durumu durdurabilecek tek kişi kendisi zaten.
Sen istediğin kadar sinir ol, rahatsız ol, farklı bul... Sevgilin memnunsa halinden, yapabilecek birşeyin yok.

Gayet normal. Sen otuz yaşında falan olmalısın aynı hesapları vermiyorsan.

18 yaş için bile bi mont için 12 kere anne ile telefonda konuşmak normal değil. her yetiştirilme tarzı tab ki bir değil ama normal olanla normal olmayanı ayırt edebiliriz bence. 60 lira için banka hesap dökümünü incelemek filan gayet anormal şeyler. ben olsam alır karşıma konuşurum sen hayırdır diye. ilerde eve alacğaım bi kilo domatesin hesabını kimseye veremem zira.

Tabi ailesine hesap vericek ayrıca sizin yaşınız kaç da bu yaşta böyle şeylere takmaya başlamışsınız? Şimdiden adamın ailesine bilendiğine göre yaş büyüyüp iş ciddiye binince baya huzur bozar gibisin

çünkü daha çocuk

Normal! Ailesi endişeleniyor. Gençsiniz kafanıza göre birşeyler yaşarsınız diye bu şekilde yapıyorlar benim aklıma o geldi..

Ah ah şimdi baktım konularına.

İşte tam da bu yüzden o dönem sevgilin olan çocuğu ailesi bu kadar korumacı yaklaşıyordu.Ne yapmışsın kuzum sen gencecik yaşında.

Ah ah şimdi baktım konularına.

İşte tam da bu yüzden o dönem sevgilin olan çocuğu ailesi bu kadar korumacı yaklaşıyordu.Ne yapmışsın kuzum sen gencecik yaşında.
O dönemde de elinde ki parayı alıyorlardı evlendi hala alıyorlar geçmişe bakınca ne aptalmışım diyorum ah işte

Geçmişe bakarak ileri görüşlülük Atatürk gibi kadınsın valla

Evet üzülsem mi sevinsem mi anlamadım daha ilk bu konuyu açtığımda 16 yaşındaymışım me çekincemden yaşımı söylememişim

İkinci üyeliğin vardı di mi kuzum senin.Hatırladım ben seni.

16 yaş ah yavrum ya.Hala bile çocuksun.Okul sıralarında sınav derdine düşmen lazımdı senin.Şiddet esaret içinde koca derdine değil.

İnşallah bir çıkış yolu bulursun.Oku bırakma okulunu e mi kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…