kaç ordan hemen kaçSevgilim 18 yaşında kendisinden 4 yaş büyük abisi var annesini babasını geçtim abisine bile bir yere giderken sürekli hesap veriyor. Mesela bir harcama yapacak olsun en ufak detayına kadar hesap vermek zorunda kalıyor ailesi beni biliyor mesela 1 senedir ilişkimiz var benim yanıma gelirken annesine haber veriyor vs vs haber vermek dediğim yani derinlemesine detay veriyor ben yanındayken annesi babası arayıp duruyor nerdesin ne yapıyorsun diye sizce bu durum normal mı anormal mi ne yapmam gerekiyor . dün mont alıyor mesela abartısız 12 defa annesi ile telefonda konuştu yani ellerinde para olmadıkları için tek kez alacaklarından falan değil maddi durumları da iyi gayet ikimizde bir yerden burs gibi birşey alıyoruz çok para da değil her ay 60 lira bugün açıklandı alacağımız abisi askerde kameradayız telefonla konuşuyor oraya geline banka hesabının girdisine çıktısına bakacağım diyor ne kadar harcadığını kontrol edeceğim diyor ki ailesinin bu paraya ihtiyacı yok biz öylesine çıkmaz diye başvurmuştuk şans eseri çıktı artık dayanamıyorum bir yardımcı olun ben hiç ailemden böyle baskı görmedim gururnu da kırmak istemiyorum
Canım bak bende aynı yaştayım ama benim ailem bu kadar baskı yapmıyor başı boş biri olmasını umduğumdan falan değil ama bu kadar da olmaz gerçekten sanki bir çocuk onlarda varVermeli tabi 18 yaşında ne bekliyorsun !!
Sevgilim 18 yaşında kendisinden 4 yaş büyük abisi var annesini babasını geçtim abisine bile bir yere giderken sürekli hesap veriyor. Mesela bir harcama yapacak olsun en ufak detayına kadar hesap vermek zorunda kalıyor ailesi beni biliyor mesela 1 senedir ilişkimiz var benim yanıma gelirken annesine haber veriyor vs vs haber vermek dediğim yani derinlemesine detay veriyor ben yanındayken annesi babası arayıp duruyor nerdesin ne yapıyorsun diye sizce bu durum normal mı anormal mi ne yapmam gerekiyor . dün mont alıyor mesela abartısız 12 defa annesi ile telefonda konuştu yani ellerinde para olmadıkları için tek kez alacaklarından falan değil maddi durumları da iyi gayet ikimizde bir yerden burs gibi birşey alıyoruz çok para da değil her ay 60 lira bugün açıklandı alacağımız abisi askerde kameradayız telefonla konuşuyor oraya geline banka hesabının girdisine çıktısına bakacağım diyor ne kadar harcadığını kontrol edeceğim diyor ki ailesinin bu paraya ihtiyacı yok biz öylesine çıkmaz diye başvurmuştuk şans eseri çıktı artık dayanamıyorum bir yardımcı olun ben hiç ailemden böyle baskı görmedim gururnu da kırmak istemiyorum
Sevgilim 18 yaşında kendisinden 4 yaş büyük abisi var annesini babasını geçtim abisine bile bir yere giderken sürekli hesap veriyor. Mesela bir harcama yapacak olsun en ufak detayına kadar hesap vermek zorunda kalıyor ailesi beni biliyor mesela 1 senedir ilişkimiz var benim yanıma gelirken annesine haber veriyor vs vs haber vermek dediğim yani derinlemesine detay veriyor ben yanındayken annesi babası arayıp duruyor nerdesin ne yapıyorsun diye sizce bu durum normal mı anormal mi ne yapmam gerekiyor . dün mont alıyor mesela abartısız 12 defa annesi ile telefonda konuştu yani ellerinde para olmadıkları için tek kez alacaklarından falan değil maddi durumları da iyi gayet ikimizde bir yerden burs gibi birşey alıyoruz çok para da değil her ay 60 lira bugün açıklandı alacağımız abisi askerde kameradayız telefonla konuşuyor oraya geline banka hesabının girdisine çıktısına bakacağım diyor ne kadar harcadığını kontrol edeceğim diyor ki ailesinin bu paraya ihtiyacı yok biz öylesine çıkmaz diye başvurmuştuk şans eseri çıktı artık dayanamıyorum bir yardımcı olun ben hiç ailemden böyle baskı görmedim gururnu da kırmak istemiyorum
sizin ailenizde harcamalar habersiz mi yapılıyor? Yaş kaç olursa olsun eğer ailede herkesin ayrı bütçesi yoksa ortak karar alınır. 18 yaşında bir genç için bu saydıkların gayet normal şeyler. Aksi tuhaf. Aileler çocuklarına belli şekillerde harçlık verirler. Kimi günlük verir kimi haftalık kimi aylık. Kimi içine bütün ihtiyaçlarını dahil eder kimi sadece zaruri şeyler için verir diğer giyim, eğlence vs gibi şeyleri ayrı karşılar. Daha bacak kadar boyunuzla sırf sevgilisiniz diye birbirinizin aile ilişkilerine müdahale edemezsiniz. Hatta bundan rahatsızlık duymaya bile hakkınız yok malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?