cocuk da masallah yememis icmemis gelmis size anlatmis bütün ayrintilariyla.
babam biraz sorun çıkarttı de gec, niye babanin ettiği hakaretleri anlatiyorsun. baba bugün söyler yarın yumusar gecer gider. ama duyduklariniz sizin nefretinizo körükleyecek.
bjraz sansür koymaliydi. bence erkek arkadasiniz cok evlenilecek bir insan degil.
ayrica oncesinde bir senedir beraberdiniz, evlenme teklif etmis. hic konusmadiniz mi benim ailem soyledir boyledir, buyuk ihtimalle boyle tepki verirler ama soyle davranırsak alisirlar falan diye?
sizinkisi baska mezhep. ben kompel baska dinden birini getirecegim. ailem de karadenizli muhafazakar aile. ama sevgilimi o kadar cok hazirladim ki tanismaya. daha durumumuz ciddilesmeden (köpruden once cikis mümkünken) söyledim ani tepkiler veren bir annem oldugunu, muhtemelen istemeyip ters cumleler kuracağıni, turk dizisi tadinda drama yasanacagini falan. bile bile devam etti, kendini hazirladi. agir tepki alirsak (ki aliriz) nasil bir yol izleyeceğimiz falan her sey konuşuldu defalarca.
Yani benjm bildiğim böyle konusa konusa alinir bazi önemli kararlar.
siz hicbir sey bilmiyordunuz babasinin yobaz goruslerine dair. es adayiniz da hic uyarmadı sizi "ailem iyidir ya" dedi gecti (30 yildir babasinin agzindan bir kere alevilere dair kötü laf duymamış gibi). sonra mutlu mutlu evlenme planları yaparken bir anda babasinin agir yobaz oldugunu ogrendiniz ve ne yapacağınızı bilmez halde misiniz?
bana ilginç gelen bu. hic mj hazir degildiniz bu olaya?
ne yapılacagina gelirse. siz sadcee bekleyin, gozlem yapın. bu es adayinizin problemi. yapabildigi en yuksek derecede size yansitmadan kendi ailesini dizginlemeyi kendisi becermeli. her halti gelip size anlatip da caninizi sıkmamali. bir cozum bulunacaksa bunu bulacak olan kisi es adayiniz. birakin o cabalasin. beceremezse zaten dogru adam değilmiş dersiniz, isler daha da ciddilesmeden yollari ayirirsiniz