- 11 Eylül 2014
- 38
- 10
-
- Konu Sahibi czr_matmazel
Kendimle ilgili fikir belirtemeyeceğim ama çevremden örnek vermek gerekirse problem yapan modern görünüşlü adamların varlığını duydum. Evlendikten sonra başa kakılma durumu olmuş, odalara kilitleme, sinir krizleri geçirme falan.Merhabalar arkadaşlar. 21 yaşındayım henüz. 1 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yatağa kadar gittik ama o son adımı atmadık. Başta böyle şeyler yaşamamışken de ciddi düşünüyorduk zaten. Şimdi de hâlâ aynı düşünüyoruz. Ama ben bazen kendimi kötü hissediyorum böyle ileri gittiğimiz için. Ya evlenmezsek nolucak diyorum. Başkasına ben böyle şeyler yaşadım da diyemem. Sizce doğru mu? Ve erkekler böyle yaşadıkları kızlarla evlenmezler diyorlar. Aranızda sevişip evlenen var mı?
Son sorulara genel olarak, ahlak konusuna girmiyorum. Herkesin ahlakı kendine erkek yapar kadın yapmaz gibi şeyleri de tek bir kişiyle ortadan kaldıramıyoruz maalesef ben de isterdim ki kadınlara böyle kurallar koyulmasın herkes kendine bakıp ona göre karşısındakini değerlendirsin. Ama öyle olmuyor erkekler milyon iş yapıp evleneceği kişiye gelince kabullenemiyor. Diğer türlü her şeyi kaldırabilecek bir erkek de güven verecek mi bilmiyorum. Kafam karışık açıkçası her türlü
Zaten bu dusuncedeyseniz sevismeyin evlenene kadar kimseyle
Ben evlendigimde bakire falan diildim ama zaten benim evlendigim adam da boyle seylere onem veren bir adam degildi , benim cevremde kadinlarin sevismesi gayet normal , bizim dusunce tarzimiza gore dile bile getirilemeyecek bir konu bu , ama size gore baya bir dert anladigim ladariyla , o yuzden yapmayin
Niye ayol , o sanki sevismemis miydi hic?ahaha bak gene kocalar güme gitti
Niye ayol , o sanki sevismemis miydi hic?
Zaten deneyimi olmayan adamla ben evlenmem ki , ben mi ogretcem ona ayol
Aaa simdi gordum onusayfa başındaki konu sahibesinin yorumuna istinaden yazmıştım:)
Sevişmeden evlenmek bana göre değil. Civciv mi çıkacak kuş mu çıkacak nerden bilicem.Merhabalar arkadaşlar. 21 yaşındayım henüz. 1 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yatağa kadar gittik ama o son adımı atmadık. Başta böyle şeyler yaşamamışken de ciddi düşünüyorduk zaten. Şimdi de hâlâ aynı düşünüyoruz. Ama ben bazen kendimi kötü hissediyorum böyle ileri gittiğimiz için. Ya evlenmezsek nolucak diyorum. Başkasına ben böyle şeyler yaşadım da diyemem. Sizce doğru mu? Ve erkekler böyle yaşadıkları kızlarla evlenmezler diyorlar. Aranızda sevişip evlenen var mı?
Herşeyi kaldırabilecek erkek ne demek yav. Benim birkaç sevgilim oldu hepsiyle de seviştim sonra eşimle tanıştım beraber yaşadık yıllarca ondan önce sevgililerim olduğunu neler yaşadığımı da biliyordu. Nesine güvenmeyeceğim ben bu adamın. Beni olduğum gibi sevdiği için mi toplumun saçma sapan tabularına uygun yaşamadım diye beni yargılayacağına saygı duydu diye mi. Kaç yoldur beraberiz bir yanlışını görmedim bir saygısızlığını görmedim. Siz bunları kaldıramayacak erkek derken kastettiğiniz heriflerin her sevgilim versin ama karım bakire olsun kafasındaki öküzler olduğunun farkında mısınız. Daha önce biriyle seviştiysen senle ciddi düşünmem kusura bakma diyecek erkekler mi güven verici geliyor. Valla kadına en büyük eziyeti Kadınlar yapıyor; medeni saygılı eşinin eski ilişkilerini takıntı yapmayacak erkekten bahsederken aşağılamaya bak “herşeyi kaldırabilecek erkek”miş. Evlilik öncesi seks yapın ya da yapmayın kendi kararınız ama bunu kadına psikolojik şiddet olarak kullanmayan erkeklere bari çatmayın yaSon sorulara genel olarak, ahlak konusuna girmiyorum. Herkesin ahlakı kendine erkek yapar kadın yapmaz gibi şeyleri de tek bir kişiyle ortadan kaldıramıyoruz maalesef ben de isterdim ki kadınlara böyle kurallar koyulmasın herkes kendine bakıp ona göre karşısındakini değerlendirsin. Ama öyle olmuyor erkekler milyon iş yapıp evleneceği kişiye gelince kabullenemiyor. Diğer türlü her şeyi kaldırabilecek bir erkek de güven verecek mi bilmiyorum. Kafam karışık açıkçası her türlü
Son sorulara genel olarak, ahlak konusuna girmiyorum. Herkesin ahlakı kendine erkek yapar kadın yapmaz gibi şeyleri de tek bir kişiyle ortadan kaldıramıyoruz maalesef ben de isterdim ki kadınlara böyle kurallar koyulmasın herkes kendine bakıp ona göre karşısındakini değerlendirsin. Ama öyle olmuyor erkekler milyon iş yapıp evleneceği kişiye gelince kabullenemiyor. Diğer türlü her şeyi kaldırabilecek bir erkek de güven verecek mi bilmiyorum. Kafam karışık açıkçası her türlü