- 11 Eylül 2014
- 38
- 10
-
- Konu Sahibi czr_matmazel
Teşekkür ederimm yilmadan detaylı cevap verdiğin için. . Evet çok çok çok gencsiniz henüz ve önünüzde 2 sene Hadi diyelim 1 sene var ama canım benim herseyi çabuk tuketmiyormusunuz ne heyecanı kalicak o evliliğin o ilkngecenin ilk anın falan ?? Siz zaten herseyi yasamissiniz farkindaysaniz bi o sonrada kalmış orda frene basmissiniz evli degilsiniz diye ama bence gerçekten yanlis yoldasin , bak canım 34 yaşındayım ve bir cok flörtüm oldu fakat ben hiç birseyi bukadar hizli yaşamadım tuketmedim bak 34 yaşındayım diyen olgun bir bayanım yaşım itibariyle ve ciddinbir beraberligim oldu hersey tamamdi ve biz artık eşya bakiyirduk gelinlik bakiyorduk Nerede oturulcak falan onlar konusuluyordu amanevlilik arifesinde bişi oldu ve ben bitirdim iliskiyi.. demem oki nezaman ne olucagi belli olmaz bu yuzden lütfen kendinize saygın olsun kendine değerin olsun biraz ulaşılmaz ol herseyi hemen cabuk tuketme ...
Neyi kast ettiğinizi doğru düzgün açıklayamıyorsanız millet ne yapsın? Ki zaten anlayanlar anladı.
Şu yazının neresinde yukarıdaki anlam var allasen?
Ahlak mahlak girmiyorum amağğ kurallar böyleğğ, her şeyi kaldırabilecek erkekler güven vermiyoğğ...
Kuralını kendin koyarsan, toplumun kurallarını kırarsın ve onu kırmışlarla tanışırsın, yoksa böyle çelişkili çelişkili arada derede kalır, ağlaya ağlaya ona buna cinsel hayatının raporunu verir, aynı kurallara(!) bağımlı tiplerin elinde namusunu sorgulatırsın. Sen zifaf gecesi, erkeğe sunulacak hediye paketi değilsin. İnsansın ok?
İlaveten "Namus" kavramı da görecelidir. Namusunu neyine biçersen, namusun da o kadarlıktır.
Keşke herkes bir yanlışı gözüme sokmamış olsa da sizin gibi kibarca düzeltse açıklasa. TeşekkürlerOna her şeyi kaldırmak değil saygı duymak denir.
Böyle erkekler sevgi gösterisi adi altında kıskançlık krizleriyle psikolojik şiddet uygulamazlar.
Böyle erkekler sizi birey olarak gördüklerinden tercihleriniz için yargılamazlar.
Sizi öldürecek kadar sevmezler.
Sizi namus/ emanet olarak değil eş olarak görürler.
Velhasılı hanimefendicigim, evlenmeden önce elbette sevişilir. Kiminle sevistiginiz önemlidir.Keşke herkes bir yanlışı gözüme sokmamış olsa da sizin gibi kibarca düzeltse açıklasa. Teşekkürler
İçiniz rahat etmediği hiçbir şeyi yapmayın, sonu terkedilmek olsa bile.Teşekkürler dediğinizi yapacağım inşallah
Sinirli oldugumu nereden cikariyorsunuz ki?Çok rica edicem ben kendimi açıklamışken neden böyle şeyler söylüyorsunuz? Sizinle tartışmaya bile girmedim ki ben kibar kibar konuşuyorum. Namusu bacak arasında arayanlara da kızıyorum eve haklısınız. Ben kendimi açıkladım hatta alıntılamışsınız siz de. O konuda öyle dememin sebebi ben kendim kız arkadaşı olup da onlarla aşırı samimi erkeklere güvenemiyorum. Bu benim tercihim. Benim geçmişimi sorgulamayan erkek baş üstüne yoksa. Evet haklısınız ilk mesajda tam açıklamamışım ama sonrasında açıklamışım zaten. Bu sinir neden anlamadım gerçekten.
Daha önce ayrılık yaşadığınıza göre, yeniden ayrılma ihtimaliniz her zaman var.Mecburluk farklı bir boyut, sanırım onu hiç hissetmedim, ama aşığım ve hayallerimdeki erkek de o ilk aşkım da. Bir ara bir buçuk sene ayrılık yaşadık. Unutamadım bir türlü ve başkasını hayatıma da alamadım. Bütün endişelerim de bundan ötürü
Bir kere resmen ağız eğmenin klavye başında nasıl yapıldığını göstermiş oldunuz tebrikler.
Gerçekten anlayan herkesin yorumuna beğeni attım zaten. Gerisini yanlış anlayıp da beni hunharca topa tutanlar sonra da kalkıp sen anlatamadın diyenler düşünsün
Ağız eğmedim, acıdım.
Ve şahsına değil, fikirlerine cevap verdim.
Sen herhangi birisin, ama soruların-anlatışın aynı kopya baskılanış.
"Balım biz sevişe sevişe evlendik, hatta sevişirken araya başkaları da kaynamış haberimiz yok.Sonra öylesine evlenelim dedik, benim adam da nasıl her şeyi kaldırır bi görsen inanamazsın." mı demeliydik??
Kendini sorgula diye kapı açtık. "Niçin bedenimle ne yapacağımı net ortamında tartışmaya açacak kadar kafam karışıyor bu yaşta?" diye sor mesela kendine.
Hem yaşını görüp hem de konu sahibinin üstüne gitmek. Anlatmak istediğini anlatamamış olabilir, yanlış anlatmış olabilir, kafası karışık olabilir. Kafası karışmasa burada işi ne zaten... Herkes 20-21 yaşında cinselliği, kadın erkek ilişkilerini çözmüş müydü?
Bu arada yorumların hiç birini okumadım. Sadece bı şeye denk geldim hayır dersem beni bırakır korkusu var demissiniz. Zaten yazımda da tahmin etmiştim bu duyguları. Eğer buraya yazdıysan ve biraz olsun kendini seviyorsan onu al karşına ve konuş duyduğun rahatsızlıktan bahset ve ona lütfen hayır de. Erkek olduğu için zaten seni anlamiycak. Hatta belkide gidecek ama sen lütfen daha fazla ileri gitme giderse gitsin yaşın çok küçük unutursun. Sana saygı duymuyorum gitmesi zaten senin hayrına. Bunu çok sonra anlayacaksın. Birde bı tavsiyem bu kadar ileri gittim zaten bı o son nokta kaldı diyip asla ama asla istemediğin birşeyi yapma. Çok üzülürsün tekrar söylüyorum. Biraz olsun kendini seviyorsan bırak bu isleri
naMerhabalar arkadaşlar. 21 yaşındayım henüz. 1 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yatağa kadar gittik ama o son adımı atmadık. Başta böyle şeyler yaşamamışken de ciddi düşünüyorduk zaten. Şimdi de hâlâ aynı düşünüyoruz. Ama ben bazen kendimi kötü hissediyorum böyle ileri gittiğimiz için. Ya evlenmezsek nolucak diyorum. Başkasına ben böyle şeyler yaşadım da diyemem. Sizce doğru mu? Ve erkekler böyle yaşadıkları kızlarla evlenmezler diyorlar. Aranızda sevişip evlenen var mı?
Konu bedenimle ne yapacağım değil. Konu ben nerde yanlış yapıyorum nasıl düzeltebilirim ya da bu cidden yanlış mı? Bunlara kendimce cevap bulabilmek. Bedenime ben karar vermişim ki böyle bir şeyker yaşamışım değil mi?
Ya evlenmezsek nolucak diyorum. Başkasına ben böyle şeyler yaşadım da diyemem. Sizce doğru mu? Ve erkekler böyle yaşadıkları kızlarla evlenmezler diyorlar. Aranızda sevişip evlenen var mı?