Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

Hahaha benimki de onlardan ama ben yılmadım çünkü doğamda romantik olmak var benim mis gibi masa hazırladım kocamı bekliyorum

MaşaAllah benim ablama. Kesinlikle katılıyorum söylediklerine..
Fakat bey'inde çok maşaAllah hakikatli adammış. Çimleri kalp şeklinde biçmesi,şiir yazması şarkı bestelemesi falan çok güzel :)
Rabbim mutluluğunuzu daim kılsın

Birbirimizi daha iyi anladığımıza sevindim.
Ben de mümkün mertebe polemik ve çatışmadan uzak durup, farklı fikirleri ve bakış açılarını görmek adına bu platformdayım,
biraz da mesleki refleksle.
Siz beklentilerinizde kendinize göre haklısınız bununla birlikte bu konularda üç önemli faktör etkili;
1-Kadınla erkek arasındaki duygusal farklılıklar
2-Eşlerin kişilik özellikleri
3-Eşlerin yetiştirilme tarzı arasındaki farklar ve sosyal öğrenme

Tıpkı bizim duygu ve düşüncelerimizi ben diliyle ifade edince birbirimizi daha iyi anladığımız gibi eşinize de bu konudaki duygularınızı,bakış açınızı ve beklentilerinizi anlatmanız yararlı olabilir.
Benim eşim bu konuda kendini geliştirdi mesela.
Hediye konusunda fazla ilerleme yok genelde birlikte gider bana hediye seçeriz ama
konser bileti veya kahvaltı organizasyonu ayarlamayı öğrendi.
Biraz uğraşmam gerekti bunun için ama değdiğini düşünüyorum.
Beklemek yerine beklentiyi ve bunun bizi ne kadar mutlu ettiğini anlatmak lazım kocalarımıza.

Iyi de zaten geliriniz gideriniz bir degil mi? hesaplar ortak degil mi ki? Anlamadim.
Sahsen para verilip ne istersen al denilmesi basindan savmak gibi olmus. Zaten esin, ikinizin de geliri ayni yere giriyor.
Başından savmak olarak görmüyorum. Gelirimiz giderimiz ortak evet. Bana normal gelirim dışında kendisinden para verip canın ne istiyorsa al dedi neyi anlamadınız :) Sevgililer günü bizim için o kadar önemli bir gün olmadığı için özel bir hediye beklemiyorum zaten :)

Annesinin anneler gününü atlamaz, ablalarının doğum günlerini, yeğenlerin doğum günlerini.. çiçeği çok sevdiğimi de bilir kuruyacak olsa bile baktıkça mutlu olurum.. bilmiyorum artık nasıl olur

iyimisssi vallah bana verdi :)sonra disari cikti yanimda nakit yok bana verebilir misin dedi. geri verdim ona dedim zaten verme daha harclik .benim ki genelde veriyor ama geri ilk defa istedi neyse canlari sag olsun:)
Ayynen öyle be esmoşum evimizde huzur eksik olmasın gerisi fasa fiso :)

Hepimizin inşallah çok has adamdır, ben bu adamı sevmeyeyim de ne yapayım :)))

Olur olur,ümitsiz olmayın.
Erkeklere biraz tekrar etmek gerekiyor bazı konuları.
Ben biraz uğraşırsanız çözeceğinizi düşünüyorum.

Biz hiç kutlamayız. Çok saçma çok yapay gelmiyor mu yani size kutlamak?

Geçen sene biraz sürtüşme yaşadığımız dönemdi. Mutlu etmek için çiçek yaptırmış.
Ki ilk sevgili olduğumuz zaman bile "bir şey istemem sevmiyorum" demiştim..

Bu sene de "sakın bir şey alıp gelme gerek yok sevmiyorum sevgililer günü muhabbetini. Evlilik yıldönümüzü, doğumgünü unutma yeter" demiştim zaten :)

Ben de 2-3 senedir parayi nakit alanlardanimnormalde romantik bi insanimdir zamaninda turlu turlu ronantiklik yapip karsi tarafdan da bekledimama baktim yine is cikisi arayip sana ne alayim diye soruyove sinirlerim alt ust oluyo tukureyim boyle ise deyip ver parami dedim ben deo gun bu gundur kafam rahat cuzdanim dolu

Benim fikrim şudur,;
Nomalde sevgisini gösteremeyen bir kişi bugüne sevgililer günü dendi diye aaa göstereyim bugün sevgimi, birde hediye alayım demez. Sadece o gün kendini zorunlu hisseder.
Bnde söyle düşünüyorum size yakın olan birileri varsa ve bunu bilerek gösteriyorsa eşlerinin ne aldıklarını falan açtığınız tv de bile sevgililer günü diye bahsediliyorsa karşıdakinin de beklediğini düşünüp yapilamazmi bu konuda haklisiniz ama bazı erkekler malesef öyle eşleri severler ama bunu hep içlerinde yasarlar ama bilirlerki eslerine sirf adi üstünde sevgiluler günü diye hediye alsa kalbine dokunsa mutlu olacağını aksine daha çok mutlu olması için yaparlar

Dün sevgili miyiz diyen bi es bugün ise yerlere serpilmiş güller mumlar filan güzel bi süpriz beklenmedik anda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…