- 27 Ocak 2019
- 2.736
- 8.149
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Benim eşim int gucci markasinin parfümünü almış henüz elime gelmiş değil bnde kemer aldim baya pahalı ama guzel degdi sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saatte 2 kere zorlamamla abartili ve yalanci bi tavirla sevgililer gunun kutlu olsun diyip yuzumde opulmedik yer birakmadi. pazar gunu alirmisiz hediye. Bugun bebeklerimden erkek olana ip aldik. Hediyem oymus yaa yetmemis mi. Domates almis cicek cope gidiyomus falan bizim de boyle okuzluk seviyesini de asti yaniiNapim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Elbette kitap söylüyor diye kabul etmek zorunda değilsiniz ama bunu daha uygun ifade etmenizi tercih ederdim.kitap söylüyor diye kabul mü edelim? ayrıca sakinim :)
ben öyle bana hunharca hediye alsın, pahalı olsun demiyorum ki. sabah adam dönüp bana ne istiyorsun diyor yahu sorulur mu? biz daha evleneli 2,5 yıl oldu bu ne bıkkınlık
eğer sevgi diline çok takılıyorsak benim ki sürekli onaylanmadır bunu da bildireyim :)
Evet ya gözleri doldu beyimin hediyeyi görünce çünkü almadım kendi ellerimle aşkımı anlatan kitap yazdım :)En guzelini yapmissin canim, hep karsidan beklememek lazim .
Benim de var aksama kucuk bir surprizim
Sevginin günümü olur ne saçma iş bu sevgililer günüÖyle mi diyorsunuz ? Ben hediyelere pek takılmam, sevgililer günü hediye almadı, kutlamadı demem, zaten ben de kutlamadığımdan garipsemiyorum, sabah kalkarken tatlı tatlı bakıyor yetiyor yahu :))
Bizde kutlamiyoruz cnm esimle neye ihtiyacımız varsa söylüyoruz ona göre aliyoruz sonra içimizden geçenler söylüyoruz galiba özellikle bu yüzden bunu yapıyoruzBen sevgililer gununu kutlamiyorum.
Neden olmasin bazı erkekler sevgilerini pek belli etmezler sirf sevgililer gunu diye karısının beklediğini düşündüğü için sirf mutlu olsun diye ufak jestler yaparlarSevginin günümü olur ne saçma iş bu sevgililer günü
Ben daha beterim doğum günü evlilik yıl dönümü gibi günleri bile kutlamam sevmem hatta uyuz olurum çok zorlama geliyo bana eşim evlilik yıl dönümü ve doğum günümde bi çiçek alır genede ama ona bile söyleniyorum ailem yıllardır bi pasta kesememiştir doğum günümde sevmiyeceğimi bildikleri için fazla uyuzum bu konularda allahtan eşimde sevmez kutlamayı laf olsun diye bi çiçek alır işteBen, sanırım ruhsuz duygusuz biriyim :)) sevgililer günü tamam ama beni sevmeyi bir güne bağlamasın, sevgililer gününde hediyeleşmeyiz biz, ne ben beklerim ne eşim.
Hatta bugün evi temizliyoruz birlikte, sosyal medyadan görmüş olsa gerek, sevgililer günüymüş dedi, ne zaman diye sordum bugün dedi :))) iyi kutlu olsun bari deyip sarıldık bitti
Kusura bakmayın ama doğum günü, evlilik yıldönümü müstesna bana garip geliyor çiftlerin sevgililer günü, nişanlanma yıldönümü, iyi ki tanıştık yıldönümü gibi şeyler, özel hissetmek için bugünlere ihtiyacımız yok, olmamalı, sırf sevgililer günü diye kendini hediye almak zorunda hissetmemeli, içinden gelmeli, olmadık bir gün de olmadık bir sürpriz bana daha özel geliyor.
Neyse sustum çünkü gerçekten duygusuzmuşum onu anladım
Elbette kitap söylüyor diye kabul etmek zorunda değilsiniz ama bunu daha uygun ifade etmenizi tercih ederdim.
Ben okuyup beğendiğim ve evliliğime,
ilişkilerime olumlu yansımaları olan bir kitaptan örnek verdim.
Yorumunuzda,cevaben 'Ne alaka?' Diye bir tamlama okumak bana sizi kızdırdığımı düşündürdü.
Eşiniz belki hediye seçmekte ve almakta yetenekli değildir,bu da onun bir kişilik özelliği olabilir.
Bunu düşüncesizlik veya bıkkınlık olarak görmüyorum ben.
Sevgiyle kalın...
Bence günü olmamalı, kutlamıyoruz veya hediye almıyorum diye züğürt tesellisi sanılmasın yazdıklarım, ben gerçekten doğum günü dışında pek takılmam özel günlere, emekçi kadınlar günü geliyor mesela, kadına saygısı olan erkekler müstesna bana samimi gelmiyor o gün tüm erkeklerin kadınlar gününü kutlaması, yılın 364 günü kadını döven, psikolojik eziyet eden adam o gün kutlasa ne yazar ?Sevginin günümü olur ne saçma iş bu sevgililer günü
Benim fikrim şudur,;Bizde kutlamiyoruz cnm esimle neye ihtiyacımız varsa söylüyoruz ona göre aliyoruz sonra içimizden geçenler söylüyoruz galiba özellikle bu yüzden bunu yapıyoruz
Neden olmasin bazı erkekler sevgilerini pek belli etmezler sirf sevgililer gunu diye karısının beklediğini düşündüğü için sirf mutlu olsun diye ufak jestler yaparlar
Benim kocam da sosyal medyadan Hristiyan aleminin aziz valentini anma gününü kutlamış
Her sene olduğu gibi