Sevgililer gününde (biz sevgili miyiz ? diyen koca)

Benim eşim int gucci markasinin parfümünü almış henüz elime gelmiş değil bnde kemer aldim baya pahalı ama guzel degdi sonuçta

Napim ben bu öküz kocayı :)) yalandan bi pasta almıs al bak sevgililer günü .Sizlerde durum ne?
Bu saatte 2 kere zorlamamla abartili ve yalanci bi tavirla sevgililer gunun kutlu olsun diyip yuzumde opulmedik yer birakmadi. pazar gunu alirmisiz hediye. Bugun bebeklerimden erkek olana ip aldik. Hediyem oymus yaa yetmemis mi. Domates almis cicek cope gidiyomus falan bizim de boyle okuzluk seviyesini de asti yanii

Elbette kitap söylüyor diye kabul etmek zorunda değilsiniz ama bunu daha uygun ifade etmenizi tercih ederdim.
Ben okuyup beğendiğim ve evliliğime,
ilişkilerime olumlu yansımaları olan bir kitaptan örnek verdim.
Yorumunuzda,cevaben 'Ne alaka?' Diye bir tamlama okumak bana sizi kızdırdığımı düşündürdü.
Eşiniz belki hediye seçmekte ve almakta yetenekli değildir,bu da onun bir kişilik özelliği olabilir.
Bunu düşüncesizlik veya bıkkınlık olarak görmüyorum ben.
Sevgiyle kalın...

Sevgililer günü umurumda değil ama eşimin doğum günü
Çok anlamlı bir günde doğmuş ehehe.
Parfüm aldım iki tanecik
Sevdiği yemekleri yapıyorum.
Etli bamya, pilav ve salata :)
He bir de akşama ellerimle portakallı çikolata soslu kek yapicim o kadar :) üstüne mum dikti mi al sana pasta :)
Yaş pasta seven yok bizde

Öyle mi diyorsunuz ? Ben hediyelere pek takılmam, sevgililer günü hediye almadı, kutlamadı demem, zaten ben de kutlamadığımdan garipsemiyorum, sabah kalkarken tatlı tatlı bakıyor yetiyor yahu :))
Sevginin günümü olur ne saçma iş bu sevgililer günü

Hele bı babam iyilessin, o zaman tam sevgililer günü olacak, hastaneden geldim dedim eşime bugün sevgililer günü, he kutlu olsun dedi, hiç havanda değilim dedi, yani evet havamizds değiliz babam iyi olsun sevgililer gününü kutlasin. Yakı tarih çok önemli değil sağlık ve sevgi olsun yeter. Ha tiribimi attım mi attım senin kutlu olmasin tukireyim gününe dedim. Neyse sevgililer gununuz kutlu olsun dostlar.

Ben sevgililer gununu kutlamiyorum.
Bizde kutlamiyoruz cnm esimle neye ihtiyacımız varsa söylüyoruz ona göre aliyoruz sonra içimizden geçenler söylüyoruz galiba özellikle bu yüzden bunu yapıyoruz
Neden olmasin bazı erkekler sevgilerini pek belli etmezler sirf sevgililer gunu diye karısının beklediğini düşündüğü için sirf mutlu olsun diye ufak jestler yaparlar

Ben daha beterim doğum günü evlilik yıl dönümü gibi günleri bile kutlamam sevmem hatta uyuz olurum çok zorlama geliyo bana eşim evlilik yıl dönümü ve doğum günümde bi çiçek alır genede ama ona bile söyleniyorum ailem yıllardır bi pasta kesememiştir doğum günümde sevmiyeceğimi bildikleri için fazla uyuzum bu konularda allahtan eşimde sevmez kutlamayı laf olsun diye bi çiçek alır işte

Püfff bu adamlar ne yapsa yaranamıyor

Eşim birşey alırsa tşkr ederim ama almazsa “vay niye almadın” yada “ala ala bunu mu aldın hıhh yalandan kutlamak bu” demem.

Ben hediye almak için özel gün olmasını beklemem..

Nişan yıldönümünü kutlayanlar var mesela hiç benlik değil..kutlamak isteyen kutlasında, adamlar çaba gösterince beğenmemek ve küçümsemek hem komik hemde adil değil.

Evet kitaplar gerçekten hayatımıza olumlu - olumsuz yansıyabiliyor, ben okumadım bahsettiğiniz kitabı.
internetten baktım 5 sevgi dili ne diye ve benim ki onaylanmak buna adım gibi eminim :)
buraya sohbet, dertleşme amaçlı giriyorum tartışma alanlarından kaçmaya çalışıyorum, kızmadım yanlış anlamayın lütfen..
evet eşim beni seviyor bunu biliyorum, görüyorum, hissediyorum ama dediğim gibi biz kadınız ve severiz hediyeleşmeyi ki dönem dönem eşime yahu insan bi çiçek alır mutlu eder derim ama yok adam almıyor.
ben zaten çalışıyorum, kıyafetimi de kendim alıyorum ayakkabımı da, yemeğimi de yiyorum bunları bildiği halde istediğin bir şey varsa alayım demesi tuhaf değil mi gerçekten? mesela o kafasını oyunlarından 2 dk kaldırıp konseri ayarlayamaz mıydı? bence sürpriz yapmak isteyen insan bir şey bulur yapar.. istesem çiçeğimi de alırım valla aklıma gelmedi değil
ben onu üzdüğüm de hadi hazırlan seni x şehrine kaçırıyorum diyebiliyorum mesela. bilmiyorum ya böyle şeyler de evlilikte gerekli diye düşünüyorum..

Bence günü olmamalı, kutlamıyoruz veya hediye almıyorum diye züğürt tesellisi sanılmasın yazdıklarım, ben gerçekten doğum günü dışında pek takılmam özel günlere, emekçi kadınlar günü geliyor mesela, kadına saygısı olan erkekler müstesna bana samimi gelmiyor o gün tüm erkeklerin kadınlar gününü kutlaması, yılın 364 günü kadını döven, psikolojik eziyet eden adam o gün kutlasa ne yazar ?
Sevgililer günü de öyle, benimle her gün didişen, annesine kardeşine ezdiren, ağzına geleni sayan söven adam o gün hoşluk yapsın diye çabalamasını beklemem, beni her gün sevsin önemsesin, saygı duysun.

Hediye zaten içinden geliyorsa başka bir gün alır, eşim şanslı bir adam bence, ben altın sevmeyen bir kadınım:)) hediye olarak hiç altın beklentim olmadı, bir gün tabletin eskidi bak sana tablet aldım diye gelir, bir gün bir şiir yazar, bir gün şarkı besteler kendi çapında, bazen bakarsınız kuruyemişlerden kalp yapmış, bazen bahçenin çimlerini kalp şeklinde biçmiş, o özel anı da kendi belirler, içinden geldiği gibi hareket eder, bu da beni mutlu eder, hediye umurumda değil yüreği benim olsun yetiyor.

Benim fikrim şudur,;
Nomalde sevgisini gösteremeyen bir kişi bugüne sevgililer günü dendi diye aaa göstereyim bugün sevgimi, birde hediye alayım demez. Sadece o gün kendini zorunlu hisseder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…